Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מותקן אצלי Pioneer DEH P3500 (כן, דגם מאוד ישן)

שהכבל האחורי שלו לא מגיע עם החוט של הטלפון מיוט (נראה לי צהוב\לבן), כי זה כבל שהגיע בנפרד מהמערכת.

בזמנו, כשקניתי, מצאתי מאיפשהו מה הפין שאליו מחברים את הדיבורית, ובגלל שבקונקטור הפין הזה ריק, פשוט דחפתי את הכבל (כשהוא חשוף כמובן), וזה החזיק. עכשיו התקנתי את הפאנל ברכב החדש, והכבל\קומבינה יצא מהמקום, ואני לא זוכר מאיפה הוא יצא.

בקיצור, זה קונקטור סטנדארטי של פיונייר, ואני די בטוח שהוא זהה לשאר הפיוניירים מאותו משפחה.

אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איזה פין הולך למיוט, אני אודה לו (אני מאמין שלרבה מתקינים זה דבר טריוויאלי..).

הנה תמונה של הפאנל מאיזה אתר:

cara3500i28.jpg

הנה תמונה של הקונקטור:

bhpio16a_m.jpg

זה בערך הדגמים שנמצאים במשפחה:

DEH-P350

DEH-P3500

DEH-P5500MP

DEH-P550MP

DEH-P650

DEH-P6500

DEH-P7500MP

DEHP750MP

DEH-P7SMP

DEH-P360

DEH-P3600

DEH-P560MP

DEH-P5650MP DEH-P660

DEH-P6600

DEH-P7600MP

DEH-P760MP

DEHP7650MP

DEH-P5700MP

DEH-P570MP

DEH-P6700MP

DEH-P670MP

DEH-P7700MP

DEH-P770MP

FHP4200MP

תודה!

פורסם

אני פשוט הייתי קונה קונקטור חדש/ישן.

לדגם שלך אפשר למצוא אצל מתקינים נחמדים שפשוט ייתנו לך אותו.:-D

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לפי השירטוט שמופיע פה יש 4 פינים ריקים האם זה המצב גם אצלך?

אני הייתי פשוט מנסה לחבר פין פין מהריקים לחוט של הדיבורית ולשים בדרך

פיוז נמוך יחסית ולראות מה מהם משפיע

פורסם

כן, יש לי איזה ארבע, אבל בהינתן העובדה שבזמן השתקת הסאונד ע"י הדיבורית, מועבר לפין הזה 12V(!), אני לא ארצה לנסות פין פין.

בפאנל שלי יש תמיכה במיוט, וכך עבדתי איתו עד עכשיו.

למעשה, כל הסיפור הוא כדי למצוא דרך ליצור כפתור מיוט.

בפאנל שלי (ואני מניח בהרבה מאוד פאנלים של פיוניר) אין דרך נוחה לעשות פאוז או מיוט. למעשה יש פקודה כזו, אבל (בצורה הזויה) המהנדסים של פיונייר החליטו לשים את הפאוז מתחת לתפריט הראשי (ז"א צריך להיכנס לתפריט, לדפדף בין האפשריות עד שמגיעים לפאוז, להכנס אליו, ולשים אותו על ON).

אז החלטתי לנסות לסמלץ לפאנל שיש שיחה נכנסת. בדקתי מה הדיבורית עושה בזמן שיחה, ומסתבר שהיא נותנת 12V לפין הזה, ואז הפאנל מתמתג.

לקחתי מפסק (פוש) קטן ואלגנטי, קצה אחד חיברתי ל 12V, קצה שני לפי הזה, ...וזה עובד (כנגד כל הסיכויים..). את המפסק שמתי באחד הפינות של הפאנל, כך שכשיש לי שיחה, או כשאני צריך לדבר עם מישהו באוטו, אני לוחץ עליו. יותר נח מלגלגל את הווליום לאפס (ואז להחזיר אותו, רק שלא זוכרים לאן).

וכאמור, הרכבתי את הפאנל באוטו החדש, והכבל יצא מהמקום, ועכשיו אני רק מחפש את מקומו בחזרה.

• תוכן חדש...