Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעיף שלדה ומרכב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמי רובי

אני כרגע בהליכי רכישת רכב

אני מחפש פורד פוקוס 2005 או לנסר 2005

ביקרתי היום באחד מחברות ליסינג

והוצג בפני דוח של פורד פוקוס כאשר

תחת הכותרת :

שלדה ומרכב :

ליקויים בעלי משמעות נמוכה : תיקוני פגיעות במרכב, פח וצבע מסביב

לטענת נציג החברה, השילדה נקייה

מה ההבדל בין השלדה לבין המרכב ?

האם יש לכך משמעות מהותית לסעיף זה ?

האם שווה לי להמשיך ולהתקדם לסגירת עסקה ?

פורסם

שלדה , הם קורות האורך הרוחב והגובה של הרכב , בסיס הרכב , כמו שלד עמודי הבניין .

מרכב , הם חלקי הפח המכסים את הרכב סביב , כמו קירות הבניין .

משמעות נמוכה - תאונות קלות , תיקוני פח וצביעה .

אבל - לא להתייחס ברצינות יתרה לכתוב בטופס הבדיקה שהוצג לך , כעת קחי את הרכב לבדיקה

במכון אשר לא קשור למוכרים , והחתימי אותם כי אם יתבררו פגיעות בשלדה , או במרכב , בעלי משמעות גבוהה,

הם יחזירו לך את כספך

ולגבי בעיות אחרות במנוע וברכיבי הרכב , הם יתקנו לשביעות רצונך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תביא בחשבון עניין "קטן":

את הבדיקה עשתה חברת הליסינג במכון הבדיקה. אם תסתמך על הבדיקה הזו וייתברר שנפלת לא תוכל לתבוע אף אחד.

למה? חברת הליסינג תטען שהרכב נבדק ונמצא תקין ולכן הוא נמכר לך ב"תום לב". מכון הבדיקה ייטען שחברת הליסינג היא זו שהזמינה ושילמה בעבור הבדיקה, לכן הוא מחוייב לה בלבד (ישנם תקדימים בעניין).

בקיצור - עשה לעצמך טובה ואל "תאמין" לבדיקה הזו, גש למכון בדיקה נוסף - והפעם מטעמך.

• תוכן חדש...