Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון מה התהליך שעובר דגם חדש לדוגמה של סיאט איביזה? משרד התחבורה דורש מהיצרן/יבואן משהו?כמובן רכב שיסעו עליו לבדיקה חוץ מזה המשרד דורש משהו טפסים,דוחות למיניהן? בבקשה שפכו קצת אור על העניין.

למי שרוצה לדעת למה אני שואל זה בגלל שאני רוצה לעשות רישיון לאופניים ממונעות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד,

אם אתה רציני, אזי יותר נכון לשאול את המקור ולא את הפורום שבו נמצאים חובבים וגם מעט בעלי מקצוע.

במקרה שלך המקור הוא משרד התחבורה.

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_YEVU_RECHEV/index.jsp?subject=HE_YEVU_RECHEV_11

לידיעתך, קיימות בארץ אופניים ממונעות חשמלית במחיר של כמה אלפי שקלים וניתנות לרכישה אצל המפיצים הגדולים והמוכרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אנ י יודע שאופניים חשמליות חוקיות , בניגוד לממונעות. אבל יש הגבלה של 32 קמ"ש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka,

אופניים, זה אופניים.

מהירות דיווש באופניים היא מהירות שבה בן-אנוש מסוגל להתקדם. (לא מדובר על תחרויות וטיראתלונים).

רוב בני האדם ביום יום, לא ידוושו למהירות 32 קמ"ש וגם אם כן, למרחקים קצרים.

המנוע החשמלי שהתווסף לאופניים, בא לעזור לעצלנים שלא רוצים לדווש, או שעדיין רוצים את יתרון האופניים מבלי להזיע.

למהירויות גבוהות יותר כבר יש את קטנועי ה-50 סמ"ק שעקרונית המהירות בהם מוגבלת ל-50 קמ"ש (על אף שניתן להוציא מהם יותר).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...