Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כמו שכולכם יודעים ודיברתי על זה בעבר מאז ומתמיד תמיד חלמתי על אימפרזה טורבו GT . כביכול אני לא מיליונר אני עובד מקבל 6 בחודש, המטרה שלי מהרכב כוח אחיזה ולדעתי מי שאוהב לנהוג זה אוטו בשבילו אני לא מחפש לעשות תחרויות עם אנשים ולצאת מהמקום ממש לא עברתי את הגיל הזה.אני בגיל 25 יש לי בערך 100 אלף שקל בבנק מצאתי אימפרזה GT שנת 2000 הדגם עם הסאן רוף ABS וכו' סטנדרטית לחלוטין בדקתי מבחינה מכנית היא פיקס,אבל יש לה מכה בעלת משמעות גבוהה קורה שמאלית קידמית קיבלה מכה חזקה כמעט עד המתלה תיקנו אותה שמו חומר,מבחינת בטיחות אמרו לי אין לך מה לדאוג ואין אכילת צמיגים,בכללי אפשר לנסוע חופשי בלי בעיה ושוב המטרה שלי היא בגלל שחיים פעם אחת להגשים את החלום הזה ואחריי שנה שנתיים למכור אותה (אני יודע שיהיה לי קשה למכור). אני מתכנן לנסוע רק בימי שישי שבת ולעשות 300 ק"מ בשבוע.המוכר הציע לי20 אלף שקל פחות מהמחירון האם כדאי? ואם לא למה?

תודה רבה לכל מי שעונה

פורסם

לא בדקתי בקומפיוטסט את הרכב אלא, אצל מישהו שאני סומך עליו בן אדם וותיק מאוד למעלה מ30 שנה הוא בדקלי הכול באוטו יש מכה בקורה שמאלית קידמית קורת אורך עד למיתלה קיבלה מכה מתחו את הקורה שמו חומר וזהו רק צד אחד קיבל מכה.

פורסם

כן זה גם מה שאני חושב הם נימכרות הרבה מעל שהם ללא שילדה , וזאתי בדקתי את כל המיכלולים שלה בוצע לפניי 5 אלף טיימניג ומשאבת מים האוטו גודש באר לא מעשן לא כלום הגיר לא חורק והקלאץ טוב מנוע בריא מאוד, כמובן שצריכה טיפה קוסמטיקה בחוץ אבל זה שטויות מה אתם חושבים ללכת על זה או לא? כי יש כאלה שאומרים אתה תהנה ממנה גם עם שילדה וגם ללא שילה שפה זה פחות כסף מהמחירון. ודרך אגב האוטו יד חמישית

פורסם

יד חמישית, שנת 2000, עם תאונת שלדה בעלת משמעות גבוהה...

לא בדיוק הכלה שהיית רוצה להתחתן איתה לדעתי.

יש עוד אחרות, לדעתי עדיף לוותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נכון שיש עוד הרבה אימפרזות, אבל שוב המטרה שלי מהרכב,היא להנות בסופי שבוע ,כי אחריי הרבה חיפושים ראיתי שכל בעלי האימפרזות מוכרים אותם במחירים שלא קשורים למחירון בכלל וזה ללא הצדקה לדעתי(כל אחד זכותו)לכן אם אני יקנה רכב עם שילדה או ללא שילדה אני יהנה באותה מידה לדעתי בגלל זה אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף על קניית הרכב אלא על תחזוקת הרכב. כי בסך הכול אני אחריי שנה שנתיים ירצה למכור אני מתכוון להשאיר אותה לכל החיים.

פורסם

אישית לא הייתי נוגע ברכב ספורטיבי עם מכת שלדה בעלת משמעות גבוהה. לך תדע מתי היא תקרוס בסיבוב הכי לא נכון.

וזה שבדק את הרכב, אלא אם כן הוא מהנדס מכונות מומחה במטלורגיה שבדק את הרכב הפלדה הפנימי של החלק שתוקן אין לו מצב לדעת אם הרכב עדיין בטיחותי או לא, ואם הוא לא מדד מרחקים בשלדה עפ"י הוראות יצרן אז אין לו מושג אם השלדה לא מעוותת באיזה מקום אחר. סובארו ג'סטי עם מכת שלדה כן (במחיר נכון) אימפרזה טורבו - לא.

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש, יש בפורום קישור לסרטון ביוטיוב, על שני פוקוסים. אחד מקורי ואחד אחרי תאונה ומה קורה בהתנגשות חזיתית.

מדובר ברכב עם ליקוי בטיחותי חמור. אני מבין את הרצון שלך. וזה לא משנה אם אתה נוסע פעם בשבוע או פעם בשעה, מדובר על רכב שמתחו לו קורה. לא מאמין שיכלו לתקן ברמה של מפעל. יש פגיעה בגיאומטרייה. איך אתה יודע שאוטו לא אוכל צמיגים? אולי שמו לו צמיגים מאוטו אחר לפני יומיים? יש לך הנעה כפולה, סימטרייה במקרה הזה עוד יותא חשובה.

במילים אחרות, אני לא ממליץ. נכון שרכב נדיר וכד', אבל עדיין יש פגיעה בשלדה. ולא סתם, אלא אחת שנחשבת בעלת משמעות גבוהה. מישהו התפרע על אוטו הזה ונכנס במישהו או משהו.

מבחינת ירידת ערך, אני ממליץ להסתכל בדו"ח שמאי, אם למרות הכל תחליט שאתה כן לוקח את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמרו שאם באמת אני רוצה לדעת אם האוטו אוכל צמיגים, לקחת אותו למכון פרונט ולראות, אם יש אכילת צמיגים ,ואם יש סטיה אז ,לעשות כיוון פרונט. המוכר אומר שצריך גם להחליף משולש מישהו יודע כמה עולה? ושוב ברכב הזה אין ריתוכים לא ריתכו שום דבר, מתחו את הקורה ושמו חומר

פורסם

לקחת למכון פרונט זאת אפשרות. שם יוכלו לבדוק האם המתלים נמצאים פחות או יותר מכוונים ואם ניתן בכלל לכוון אותם למצב התקין למרות התאונה.

לא הייתי קונה רכב שעבר פגיעה רצינית כל כך. ואם כבר לקנות, אז בלי חוות דעת מקצועית של פחח מומחה בתיקון תאונות לדעתי זה פשוט לא כדאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...