Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גנאדי חבל שלא התיעצת עם מישהו שיש לו נסיון בצביעה הטיפ הראשון שהגוון הלבן הוא הקשה מכולם לכסות שטחים גדולים בצורה אחידה ככל שהגוון כהה יותר קל יותר לעבוד איתו למי שלא מיקצועי

אבל זה לא ממש משנה לי כרגע, מה שעניין אותי- שתי דברים: שהאוטו ייראה "טרי", ושהחלודה טיפה תתעקב, ואת שתי המטרות השגתי אני מקווה- מעבר לזה...:oops: האוטו זקוק לשיכום רציני ביותר, בניה מחדש של הקאבינה ושל הארגז- מה שבוודאות של 100% לא יעשה בשנים הקרובות, אז לבינתיים...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא סתם סרטון יפה, זו פרסומת לכל דבר, ל- DVD על רכבות הכבישים באוסטרליה, ולמשאיות קנוורט...

וזה ארוך....

אולי תספר מה יש בסוף?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

והטורי סרק שלי בוודאות נמוכים מדי- אם אני עוזב את הגז מהר- המנוע נכבה, אם מוריד ממש לאט- אז הוא מתחיל לרעוד כמו אני לא יודע מה- הרגשה שעוד שניה הכל ייתפרק! לא זוכר איך מכוונים את הטורי סרק שם, ולמה לכל הרוחות זה ירד בכלל- היה תמיד פיקס, גם אחרי שהאוטו עמד 10 שנים מקודם!:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתמול ושלשום יצא לי לעשות סיבוב על הדבר הזה- צעצוע נחמד, מלבד העובדה ששדה הראיה שלו במראות הרבה יותר גרוע מסמיטריילר אפילו, בגלל הארגז!

גלוק214.jpg

פורסם

משהו מגניב לגמרי שראיתי בתמונה אצל מישהו מארה"ב (שקנה והביא עם זה משאית לא פחות מגניבה8) ):

יש סיכוי שכזה מתקן יאושר בארץ, ושיאשרו לגרור איתו עם הסוס הרגיל? אין מצב, הא?:roll::?

09b3ae87-4d80-4e00-9c61-1255.jpg

86662792-d280-47fe-b184-e73f.jpg

c5e7366f-3cde-40a0-90e1-a017.jpg

פורסם
משהו מגניב לגמרי שראיתי בתמונה אצל מישהו מארה"ב (שקנה והביא עם זה משאית לא פחות מגניבה8) ):

יש סיכוי שכזה מתקן יאושר בארץ, ושיאשרו לגרור איתו עם הסוס הרגיל? אין מצב, הא?:roll::?

תנסה לשכנע אותם שאתה לא תהנה מהמתקן ורק תסבול לכל אורך הדרך,אז יש סכוי שיסכימו.

פורסם

WTF?!?!?:shock::shock::shock::shock:

תראו מה מצא ב-ebay מישהו מהפורום ATHS! הזוי לגמרי!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Semi-Drag-Truck-/160494277331?pt=Commercial_Trucks&hash=item255e3452d3

אגב, מה זה אומר השורה: Orignal 335 Cummins, setup for propane, מה, הפכו דיזל למנוע עובד הגז, או שאני לא מבין משהו?:oops:

!B5mb(t!EWk~$(KGrHqMOKj8Ey,CDgW7GBMuS7YNcW!~~_12.jpg

!B5mb(SQ!mk~$(KGrHqUOKjcEycuPoW)WBMuS7Tw1vw~~_12.jpg

!B5mbW-w!Wk~$(KGrHqMOKn!Ey1-sZN2RBMuS7RJl-!~~_12.jpg

פורסם

גנאדי "גילית את אמריקה" צה"ל הביא כאלה מיתקנים כבר בשנות ה80 בחיפה היה גרריסט שגרר כבדים כך עם מאק B61 בשנות ה70 .אם אתה מתעניין במתקן כזה אני מכיר יהודי נחמד שיש לו כזה אחד שהיה מורכב בזמנו על האוטוקר הירוק שנמצא כיום במוזיאון של תעבורה.רוני

פורסם

רגע רגע- אני חושב שאני יודע על איזה אוטוקאר אתה מדבר! אתה מדבר על אחד שפעם פורסם כאן, עם קבינה חלודה אבל שלם יחסית (חוץ מהצמיגים מאחורה שהיו חסרים בחלקם)? -אם כן אני בזמנו דיברתי עם הבעלים בטלפון, עד כמה שאני זוכר, בחור נחמד! אני שמח לשמוע שהאוטו הזה שופץ וניצל- אם אכן אנחנו מדברים על אותו האחד! וכן- אני מעוניין במתקן- אבל לא כרגע, כי.... על מה ארכיב אותו עכשיו- סוס עדיין אין לי! השאלה שוב- מה חוקיות של הסיפור- הרי מה שהיה מותר וחוקי בשנות ה-70-80, איך נגיד- לא בהכרח ככה היום?:roll:

פורסם
רגע רגע- אני חושב שאני יודע על איזה אוטוקאר אתה מדבר! אתה מדבר על אחד שפעם פורסם כאן, עם קבינה חלודה אבל שלם יחסית (חוץ מהצמיגים מאחורה שהיו חסרים בחלקם)? -אם כן אני בזמנו דיברתי עם הבעלים בטלפון, עד כמה שאני זוכר, בחור נחמד! אני שמח לשמוע שהאוטו הזה שופץ וניצל- אם אכן אנחנו מדברים על אותו האחד! וכן- אני מעוניין במתקן- אבל לא כרגע, כי.... על מה ארכיב אותו עכשיו- סוס עדיין אין לי! השאלה שוב- מה חוקיות של הסיפור- הרי מה שהיה מותר וחוקי בשנות ה-70-80, איך נגיד- לא בהכרח ככה היום?:roll:

גנאדי תגיד יש לך תוכנית להפוך לגרריסט ביום מן הימים ?מה אכפת לך אם זה חוקי או לא?למה אתה צריך את המתקן הזה?

פורסם

אם (וכאשר!) יהיה לי סוס- מה אכפת לי שתהיה לי אופציה לגרור לעצמי רכבים שלי, אם יש צורך? אין לי גם בעיה לעשות רישון לגרר, אם יש צורך- בכל מיקרה אני אעשה אותו נראה לי...

פורסם

שמח לשמוע שהיא עדיין נוסעת!8) הדגם הזה הספציפי נוצר מ-79 ועד-84, לפחות בארץ (בחו"ל אני חושב שהוחלף בקרגו אכן ב-81). הבדלים בינו ולבין שלי חיצונית- פתחים אחרים בקבינה, כל הגריל נפתח. 0707- מדובר בגרסה הכי קטנה של סידרה "D"- משקל הכולל 7 טון. אגב האוטו שלו מהשנתון הראשון בסדרה עם הקבינה המחודשת- כאמור הקבינה עברה "רענון" בשנת 79, לטעמי יותר יעיל אך פחות יפה! ושלי ההפך- האחרון בסידרה ה"ישנה"!

פורסם
שמח לשמוע שהיא עדיין נוסעת!8) הדגם הזה הספציפי נוצר מ-79 ועד-84, לפחות בארץ (בחו"ל אני חושב שהוחלף בקרגו אכן ב-81). הבדלים בינו ולבין שלי חיצונית- פתחים אחרים בקבינה, כל הגריל נפתח. 0707- מדובר בגרסה הכי קטנה של סידרה "D"- משקל הכולל 7 טון. אגב האוטו שלו מהשנתון הראשון בסדרה עם הקבינה המחודשת- כאמור הקבינה עברה "רענון" בשנת 79, לטעמי יותר יעיל אך פחות יפה! ושלי ההפך- האחרון בסידרה ה"ישנה"!

אז אתה נתקלת בה פעם..

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

פעם? -הייתי מגדיר את זה כ"יותר מפעם"!:twisted: בין היתר (מלבד העובדה שהוא היה גר בדרך להורים של האקס-חברתי בחדרה) הוא מטפל באותו המוסך שאני... העולם קטן! ואני מדי פעם רואה אותו בדרכים!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...