Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתרוקן עי כח המשיכה, המיים נמשכים בצינורית ועם כח הכבישה שלהם הם מושכים את שאר המיים שבמיכל (גומה לרעיות ששואבים מיים עם צינור והפיה שלו נמוכה יותר מקו המיים

זכור לי דווקא (משימוש אישי) שבדין לא משאירים ממש ריח אם הכביסה בטמפרטורה מעל 30 מעלות.

אני אבדוק את העניין שוב בהזדמנות

ידידה שלי גרה ביחידת דיור ויש מכונת כביסה מרכזית לכל הדיירים ויש שם מדף עם בערך כל סוגי האבקות והמרככים שקיימים

מאחר והיא אישה היא לא יודעת לעשות עבודה של גבר - להפעיל את המכונה, ולכן היא כל הזמן קוראת לי למשימה הזו וגם לבשל משהו.

אז בהזדמנות הבאה אני יחזיר תשובה יותר עדכנית לגבי הריח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מתרוקן עי כח המשיכה, המיים נמשכים בצינורית ועם כח הכבישה שלהם הם מושכים את שאר המיים שבמיכל (גומה לרעיות ששואבים מיים עם צינור והפיה שלו נמוכה יותר מקו המיים

נדמה לי שהבנתי:

בשלב הסחיטה התוף מסתובב במהירות, יחד איתו מסתחרר האוויר שבדוד דבר שיוצר תת לחץ, תת הלחץ מוגבר כי משאבת המים נכנסת לפעולה בשלב הזה.

תת הלחץ גורם ליניקת יתרת הנוזל דרך הקשית.

פורסם

לא

בתא יש קשית שיש לה מכסה שמגיע עד תחתית המיכל.

כשהתא מתמלא מיים מעבר למה שמילאת מרכך,תכולת המיכל מגיעה מעבר לגובה המכסה של הקשית ואז המיים זורמים אל תוך הקשית ומכח הכבישה שלהם הם מושכים את כל שאר המיים שבמיכל המרקח גם אם הופסק לזרום אליו המיים

פורסם

סוג המרכך הוא בדין אם זה משנה משהו. :roll:

יש לי מכונת כביסה חדשה של אלקטרולוקס שקניתי לפני כמה שבועות ,

מהרגע שהתחלתי להשתמש בבדין בצבע כתום - לכביסה כמעט אין ריח (מעולם לא חלמתי שאני אגיד משפט כזה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כשהתא מתמלא מיים מעבר למה שמילאת מרכך,תכולת המיכל מגיעה מעבר לגובה המכסה של הקשית ואז המיים זורמים אל תוך הקשית ומכח הכבישה שלהם הם מושכים את כל שאר המיים שבמיכל המרקח גם אם הופסק לזרום אליו המיים

אתה מתכוון לתופעה הדומה לשאיבת בנזין ממיכל הדלק באמצעות צינור?

עריכה: עשיתי עכשיו נסיון ואתה צודק, אכן ברגע שגובה הנוזל עובר את גובה הפקק המיכל מתרוקן.

פורסם

שים PERSIL, הוא משאיר הרבה ריח.

לי יש מכונת כביסה של קריסטל.

אגב, העצות של איציק, ממש נכונות, לא להעמיס את התוף של המכונה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כן זה מאיץ מאוד את בלאיה הבולם זעזועים והגומי של התוף

כמו כן אני בכלל לא שם מרכך אצלי במכונה, הבגדים עוברים ישירות למייבש ושם אני שם דפי מרכך שמעניקים ריח הרבה יורת חזק והבגדים יוצאים רכיבם פי כמה מונים

פורסם

מה אתה אומר אייל? באמת? תאמין לי שאני יודע את זה טוב.

לפעמים אני לא מבין איך אנשים מרשים לעצמם להגיד דברים בלי לדעת כלום על מי שעומד שמולם.

פורסם

אני חושב שהבנתי מה הבעיה :idea::

חוסר הריח גורם לזוגתי שתחייה לשים מרכך בצורה נדיבה. המרכך במפלס גבוה יחסית ולכך כל ויברציה עלולה לגרום לרעידה על פני הנוזל, דבר שגורם לכיסוי הכובע של הקשית וריקון תא המרכך שלא בזמן.

פורסם

היי,

אני לא חושב שזו הבעיה.

מילוי יתר של מיכל המרכך לא יגרום לריקון כול תא המרכך, תוספת מרכך מיותרת מתרוקנת כבר בשלב מילוי התא במרכך, כלומר המרכך נכנס לדוד ישירות (ככה זה אצלי).

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בטוח שזו הבעיה.

הוצאתי את המגירה מהמכונה ומילאתי אותה במים, ברגע שגובה המפלס עובר את הפקק התא מתרוקן לחלוטין.

הפטנט הזה הוא רעיון מדהים בגאוניותו ובפשטותו !

פורסם

מילוי יתר של מיכל המרכך לא יגרום לריקון כול תא המרכך, תוספת מרכך מיותרת מתרוקנת כבר בשלב מילוי התא במרכך, כלומר המרכך נכנס לדוד ישירות (ככה זה אצלי).

בכל המכונות זה ככה...

יש לאפקט הזה איזה שם בפיזיקה, אך משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בוויקיפדיה.

ובלי כל קשר, יש אתר שמציע מגוון פתרונות בכל מיני נושאים כשכמובן יש שם פתרונות למכונות כביסה.

(למרות שאין תחליף ראוי לאוף-טופיק של CF!)

http://smallrepairs.50webs.com/heb/index.htm

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...