Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מבקש המלצה קודם בין המכוניות B3 לבין 207פיג'ו : מבחינת אמינות, צריכת דלק (חשוב!), חווית נהיגה ועוד הדברים החשובים שלא עולה לי כרגע. שני המכוניות מרווחות מספיק בשבילי לכן זה לא הבעיה כאן. חשוב לי שתתנו המלצה קודם בין 2 הדגמים האלה.

המלצה שנייה בין שלושת המכוניות : פיג'וb3 /207/307 גם מאותם בחינות שכתבתי למעלה.

חשוב לי שתתנו לי המלצה בנפרד. תודה לכל העוזרים וזה חשוב לי ודחוף לי, אבקש את עזרתכם.

פורסם

207 קטנה יותר - לחיוב ולשלילה. עם זאת במרבית המקומות היא מרגישה איכותית יותר מבפנים. אמינות קשה לומר, אך לסובארו יתרון מנטלי בנושא (ואולי לא רק). צריכת דלק - שתיהן לא מבריקות. חווית נהיגה - ה-207 תהיה מהנה יותר.

307 מתיישנת אך עדיין תהיה מרשימה יותר משתי האחרות מבחינת תחושה בתא הנוסעים. בכל זאת קשה להמליץ עליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע איך להסביר לכם את זה בתקציב מכיוון שאני לא משלם מיסים. אבל זה יכול להיות בסביבות ה110k ולא יותר.

מאזדה 2 לא נכנסת בתקציב שלי למרות שהיא פחות מהתקציב שכתבתי.

פורסם

האם אתה בטוח שעדיין ניתן להזמין פיג'ו 307 חדשה מהחברה או שמדובר ב"עודפים"?

מה שמדהים הוא ש307 עולה בדיוק כמו 207 (111K ש"ח), שתי מכוניות של אוטו יצרן בסגמנט שונה.

פורסם

תראה בקשר ל307 אני לא ממש דלוק עליו בגלל הגודל הענק שהוא נראה, לא אוהב את המראה שלו במיוחד ולכן גם לא ביררתי עליו ממש ואני רק מניח שהוא באותו מחיר של ה207. מה שכן אני יותר מתלבט כרגע (וזה כרגע, כי אני צריך לברר לגבי עוד מכוניות) בין ה207 לבין הb3. בסביבה שלי אין ממש אנשים שמבינים, כולם אמרו לי עדיף את הb3 אבל לא נתנו לי נימוק ולכן אני פונה אליכם. מישהו יכול לתת לי נימוק מבין שיניהם? דרך אגב משהו שאני לא מבין בפיג'ו 207 אין חלונות חשמל מאחורה וזה קצת לא נתפס שבאוטו של שנת 2008 אין חלונות חשמל אחוריים, מישהו יודע אולי עם בסובארו 1.5 הדגם הזול ביותר יש חלונות חשמל? כי זה קצת מוריד את החשק מאוטו חברה.

מחכה לעוזרים בבקשה כל דבר יעזור.

פורסם

אם אינך משלם מיסים עקב היותך נכה אז הינך פטור גם מאגרת רישוי.

אם צריכת הדלק חשובה כדאי שתשקול את היונדאי i30 דיזל.

אמנם היא עולה עוד 10K ( בשבילך ההפרש בערך חצי אם לא פחות) אבל תקבל חסכון בדלק' ללא תחרות.

כמו"כ שמעתי ממי שנהג בה שאין מה להשוות לגירסת הבנזין - המומנט הבשרני עושה פלאות באוטו הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל אני לא מבין איך אפשר להשוות את ה- 207 שהיא סופר מיני, לעומת ה- 307 וה- B3 ששני הרכבים הללו הם משפחתיות קומפקטיות.

לגופו של עיניין: מסכים עם רוני לגבי האמינות של ה- B3 (שנקראת בעולם "אימפרזה" משום מה), לגבי ה- 207 היא חדשה אז עדיין קשה לדעת, לגבי ה- 307 היא אמינה יחסית.

למה יחסית? מניסיון על פיג'ו 307 מודל 2008 שנמצאת שנה על הכביש וגמעה לא פחות מ- 27K ק"מ מדובר על רכב אמין, אך איכות החומרים לוקה בחסר. כמה חודשים לאחר מסירת הרכב התפרק החוט בצד שמאל שתופס את המגש האחורי בדלת תא המטען. בנוסף, גם תופסן החגורה האמצעית מאחור התקלקל ולא תופס את החגורה בכלל. כל זה ברכב חדש..

מבחינת נוחות- אני נהגתי על הרכב. הכיסאות נוחים מאוד (אם כי יש מושבים יותר נוחים, למשל בפביה החדשה בדגם ספורט), כמעט ואין רעשי רוח, ובידוד רעש המנוע מצויין. לא אהבתי בכלל את התיבה האוטומטית שמחליטה להתחרפן ומורידה הילוך בנסיעה רגועה של 100 קמ"ש, בעוד שבנסיעה בעליות אני זקוק לכוח זמין, לוחץ על הדוושה ודווקא אז התיבה לא מורידה הילוך.

פורסם

במידה ותהיו במקומי על איזה אוטו תלכו.. B3 או 207? בכללי. לא חשוב אם המטרה היא משפחה או נהג יחיד

פורסם

קודם תחליט איזה גודל רכב אתה רוצה (או צריך).

במידה וסופר מיני- דווקא הייתי בודק לעומק את הסקודה פביה בדגם המאובזר ביותר.

במידה ומשפחתית קומפקטית- הסובארו B3 או היונדאי I30.

• תוכן חדש...