Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-- מצטער, פירסמתי בפורום הלא נכון מחוסר תשומת לב. --

שלום,

אני מוכר לפירוק את מכונית הפלא, דייהו סופר רייסר, שלי.

מעוניין לקבל המלצה לרכב בתקציב של כ - 40-45 אלף.

אפשר שיהיה קטן.

חסכוני, אמין, אפשר ידני.

תודה רבה!

:-)

פורסם

במחיר של קרוב ל-40K אפשר לקנות שרייד סדאן עם מנוע 1.5, אפשר למצוא אפילו ידניות במחיר פחות מ-30K.

מדובר על רכב שנת 2000 בערך. בנוסף במחיר דומה אפשר לקנות פונטו ספייס בערך שנת 2004.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מתעניין בפונטו ספייס, שנת 2003-2004.

מהם המחלות מהן סובל הרכב?

כמה משמעותי ההבדל בצריכת הדלק בין נפח מנוע 1.2, 1.3, 1.4 , או בין תיבת הילוכים ידנית או אוטומטית ?

תודה !

פורסם

יש רק מנועי 1.2 ו 1.8.

עם הELX (רציפה) הקודמת שלי קיבלתי בנסיעה עירונית צריכה של כ1:13.5 ק"מ לליטר.

!AWDSOME

פורסם

אני מקבל אך ורק תגובות שליליות לגבי הפונטו, האם כולם סתם מדברים באויר?

האם תוכלו לשבור את הסטיגמה?

פורסם

אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום.

זה אחד הרכבים שיותר ממליצים עליו כאן. בשבועים האחרונים נפתחו עשרות שרשורים עם תקציב דומה לשלך.

!AWDSOME

• תוכן חדש...