Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה של סיאט איביזה

pan1c
שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עד כמה האחזקה של הסיאט איביזה 1400-1600 75-100 כ"ס [פשוט אני מתלבט בין 2 הדגמים] 2001 יקרה לעומת היונדאי אקסנט 1500 ולעומת המאזדה לאנטיס 323 1600 00.

ובכללי הסיאט איביזה נחשבת למכונית שהעלות אחזקה שלה יקרה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע יש לי איביזה שנת 2000, וכל שלושה חודשים משהו נשבר, פעם זה היה הבגאז' אחרי זה הקלאץ' אחר כך מיכל העיבוי התפוצץ, אחרי זה הלך לי האגזוז, ועכשיו בדיוק שנגמרו לי התשלומים על האגזוז, מאוורר הרדיאטור הלך קפוט :(, אבל בדלק זה זול!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על הלאנטיס. למרות שהביטוח שלה קצת יותר יקר. ומבאס שהיא אוטומטית.

עם קצת השקעה אתה מחליף לגיר רגיל והנסיעה תהיה עבורך מאוד מהנה רכב חזק בידני וגם באוטומט

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 2000 קניתי איביזה 94' והחזקתי אותה שנתיים וחצי בערך והשנה מכרתי איביזה 00' שהיתה אצלי שנתיים.

רכב נחמד, אהבתי את הצורה שלו, אבל לא קונה יותר איביזה בת יותר משלוש. לפני הקניה של השניה היתה לי התלבטות רצינית ואמרתי לעצמי שהרכב הראשון היה כנראה בעייתי אבל דברים די חזרו על עצמם ברכב השני...

הרכב לא מזדקן טוב, אחרי כמה זמן מתחילים להתקלקל כל מיני חלקים והחלפים לא זולים בכלל אם אתה מטפל במוסך של אודי-פולקסווגן-סיאט.

אם זה רכב ישן הייתי הולך על יפנית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה בלאנטיס שבתקציב שלי אני יכול למצוא במקרה הכי טוב שנת 98.

מה גם שאין לאנטיס ידנית שהיא פחות מ1600 - משמע חיסכון לא יהיה פה.

מה בנוגע לאקסנט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...