Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק קאפריס 78

chevy boss
שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא ענו לי בטכני אז אולי תעזרו לי אתם .רציתי לדעת היכן נימצא הפילטר דלק? בשברולט קאפריס 78 305 הבנתי שזה בקארבורטור?

וגם איזה פלגים יש להרכיב ? אני פירקתי והיה שם פלג חלוד וישן מסוג autolite resistor 26

DSC00198.jpg

DSC00200.jpg

DSC00201.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה הקרבורטור הקטן הזה?מהר להחליף ל 4 בארל,נראה לי שהחליפו לרכב את הקרבורטור למען שיפור בצריכת דלק [היו מקרים כאלו בארץ]בכול מקרה במנוע 305 עם קרבורטור אפילו 2 בארל זה בקידמת הקרבורטור פילטר עגול כמו אצבע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פילטר הדלק נמצא בבית פילטר שהוא שקע גלילי בדופן החיצוני של הקרבורטור , בדיוק במקום בו צינור הדלק נכנס לקרבורטור. הפירוק הוא ע"י פתיחת אום גדולה הנמצאת בקצה צינור הדלק צמוד לקרבורטור. זה הצינור השמאלי בתמונה שלך. צינור הנחושת או הפלדה לא צינור הגומי.

הפילטר הוא בערך באורך של כ 3 ס"מ ועובי של 1.5 ס"מ. אני יודע שהיום קשה למצוא אותם בארץ. אם הם נסתמים אז האוטו עומד. בד"כ הוא נסתם אצלי תוך שנה וחצי שנתיים של מעט נסיעות. לפניו יש אצלי עוד שני פילטרים מפלסטיק. בכל זאת הוא נסתם.

שלמה דן גדרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פילטר חיצוני(פילטר מפלסטיק ) ,אבל אם השני יסתם ,אפשר בכלל להשיג אותם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט תוציא את הפילטר שבתוך כניסת הקרבורטור,ותוסיף פילטר חיצוני נוסף אם אתה כל קח מודאג או יותר פשוט החלף פילטר בזמן קצר יותר .

גם האלקמינו וגם הקפריס שתיהן ללא הפילטר והם שורדות ללא בעייה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבטל אותו ושים פילטר חיצוני וזהו

למה לשבור את הראש

בקשר לפלאגים מה אתה רוצה

יש לך דגם תתחיל לחפש , אתה יכול לבדוק גם מקבילים באינטרנט של בוש ספליטפייר וכו

mustang 67 GT, 302 engine t5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב,

אני טיפלתי לפני שנה בקרבורטור שלי במוסך "העוגן" בהוד השרון, שם היה להם את הפילטר הזה והחליפו לי אותו בחדש, אם אני זוכר נכון הוא אמר לי שזה היה הפילטר האחרון, אבל בכל מקרה שווה בדיקה.

בהצלחה!

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפילטר המקורי הוא מיקרוני. מה שהפילטר המקורי תופס אחרי שהדלק עבר השני פילטרים אחרים (רגילים מפלסטיק) עדין מספיק כדי לסתום אותו תוך שנה וחצי שנתיים של נסיעה ברכב אספנות. בשלב שהוא נסתם שני הפילטרים הקודמים לו בקושי תפסו צבע.

אם היה שם פילטר כזה סימן שמישהו חשב שיש בו צורך. אני לא הייתי ממהר לנטרל אותו. ניתן לנסות לנקות אותו בספרי קרבורטורים אבל אני לא יודע מה התוצאה מבחינת ערך הסינון. ניתן אולי לחפש פילטר קו מתכתי קטן של הזרקת דלק .

שלמה דן גדרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...