Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין מהאתר פומפה סאב

האם הם משחזרים סאבים ישנים לחדשים?או אפשר ליקנות מהם וליסמוך עליהם?

פורסם

למה לקנות מאתר אינטרנט תלך תשמע כמה וכמה סאבים ושאוזן שלך תחליט מה יותר טוב בשבילה.

אני חושב שאתה עושה טעות שאתה קונה מערכת לרכב דרך האינטרנט.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם אני מתקין מונו לסאב אצל מתקין

איך אפשר ליראות אם הוא התקין לי אותו ב2 או ולא ב4?

פורסם

את מה את המגבר?

החיבור של האומים זה בסאב לא במגבר, אתה משחק את ההתנגדות של הסלילים ומתאים אותם ליכולת העמסה של המגבר.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

התקינו לי סאב ומגבר מונו אני רוצה לדעת אם הוא בהיתנגדות 2 הסאב איך אני רואה את זה?

פורסם

זה תלוי יכול להיות והמתקין עשה גישורים בתוך התיבה ובשביל לראות את זה אתה צריך לפרק את הסאב ולראות את צורת החיבור, יכול להיות גם שהוא עשה גישורים מחוץ לתיבה וגם אתה זה אתה יכול לראות (אם רצים שני חוטים למגבר, או שיש שני טרמינלים ועשו סוג של גישור בניהם).

לפי דעתי הגישור נעשה בתוך התיבה ובשביל זה אתה צריך לפרק את הסאב.

איזה התנגדות הסלילים של הסאב שלך? 2? 4?

פורסם

אז מה שאתה צריך לבדוק זה שהפלוס מהסליל הראשון מחובר לפלוס של הסליל השני ומשם למגבר אותו הדבר גם עם המינוס, אם זה מחובר כך סימן שהמגבר "רואה" התנגדות של 2 אום.

פורסם

אתה לא יכול לחבר את הסאב הזה ב4 אום מכוון שכל סליל שלו הוא 4 אום לכן אתה יכול לחבר את הסאב או ב2 אום או ב8 אום.

אם זה מחובר ב8 אום אתה תראה שמגיע פלוס מהמגבר ומחובר לפלוס של הסליל הראשון ,המינוס של סליל ראשון מחובר לפלוס של סליל שני , והמינוס של הסליל השני מחובר למינוס במגבר(חיבור טורי).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...