Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2 חוות דעת מנוגדות לחלוטין שקיבלתי היום בעניין המיזוג.

היום בבוקר הלכתי למזגניסט , שטען שהמדחס לא תקין כלל, אין ספיקה או משהו כזה. נעזוב את העובדה שהצינור שיוצא מהמדחס קפוא, שציינתי את זה הוא אומר "שזה לא אומר לו שום דבר".

בצהריים הלכתי לאחד אחר, שטען משהו כבר יותר הגיוני, הוא אמר שהראדיאטור מזגן סתום,

בבדיקה שלו הוא אמר שיש צינורות גז שממש חמים, מה שאומר שהראדיאטור מזגן (זה שבחזית הרכב) סתום, וצריך להחליף אותו ופילטר מזגן, כל זה 1500 כולל הכל, לראדיאטור חדש לא מקורי, כי אין כאלו מקוריים.

למה צריך להחליף מעבה? אי אפשר לנקות אותו?

בדוק פילטר כמו שאמרו לך כאן, יתכן ואין מספיק סחרור אויר ואיוד של הגז במאייד.

אם צינור היניקה (החוזר למדחס) קפוא, סימן שבאמת אין איוד טוב בסוללת המאייד או שדחפו לך יותר מדיי גז במערכת, עודף גז עלול לגרום לנזק כבד מאד למדחס.

צינור היניקה צריך להיות קר אבל לא קפוא, ללא שכבת קרח.

לחצים במערכות קירור מתורגמים לטמפרטורה וכך ניתן לדעת את טמפרטורת הדחיסה והיניקה, לחץ יניקה גבוה בגלל עודף גז או מעבה סתום ומלוכלך מוריד פלאים את יעילות המערכת.

אתה צריך למצוא מזגניסט שגם מבין מעט בטרמודינמיקה ולא רק אחד שיש לו בלון גז ושעונים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הלכתי לאחד שדרך אגב הומלץ כאן בפורום, והוא אמר ואני מצטט " יותר קירור מזה לא יהיה, שכח!"

אבל מה שמחזיק אותי זה שהמזגן קירר ,סליחה... הקפיא!! פעם,

ושאמרתי קפוא, לא התכוונתי עם שכבת קרח אלא שהוא ממש ממש ממש קר, ויש עליו הצטברות מים , בעצם כל הצינורות מיזוג מתחילים לטפטף מים.

ועכשיו לשאלה המעניינת, ניקוי מעבה, אני מדגיש שאני לא מתכוון ליחידה שיושבת בתוך הקופסא השחורה בדשבוארד, בתא הנוסעים,(שכן היא פורקה ועברה ניקוי כולל החלפת השסתום) אלא ליחידה שיושבת ליפני הראדיאטור שהגז עובר בה ומתקרר בחזרה,

אפשרי בכלל? , האם הוא ניתן לפירוק כמו היחידה הפנימית? ושטיפה בצינור מים מצד האחד ,עד שכל המים יוצאים מצד השני?

כי אמר לי הבחור שצריך להביא יחידה כזו כי היא סתומה , הכוונה סתומה בתוך המעברים הפנימיים שלה , ולא שצריך להשפריץ עליה מים.

אם אני אלך למזגניסט אחר ואבקש ממנו שיפרק וינקה זה אפשרי? (וכמה עולה?)

תודה לעונים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש סתימות מעבה שניתן לנקות ויש שלא. לרוב מעבים נסתמים פנימית דווקא עקב שמן של המערכת שספח לחות או הזדהם והפך לבוצה שחורה ודביקה. סתימות כאלו קשה לנקות ולעיתים נדרש ציוד מיוחד לכך.

אם צינור היניקה, הצינור העבה שיותר מקיר האש למדחס צובר עליו קרח זה אומר שיש בעית ספיקה גבוהה מידי במדחס (אם הוא בעל ספיקה משתנה), או תרמוסטט (יתכן רק כוון בדגמים מסויימים), חוסר גז ולא עודף, מערכת אוורור חסומה (מסנן, מפוח, מאייד, רשת סינון מים וכו') שסתום התפשטות (או נחיר מכוייל) או סתימה במערכת, לרוב קולט מייבש או צינור הנוזלים שאחריו.

הומלץ לך לגשת למזגניסט שמבין עניין ואני תומך בכך מאוד.

פורסם

אפשר המלצה על מישהו באמת תותח שמכיר בעיות כאלו? שידע לנקות את המעבה?

(שלא יזרוק לי כמו רובם "הלך מדחס...")

המזגניסט שהייתי אצלו דרש 1500 כולל מע"מ עבודה גז והכל עבור מעבה חליפי (לא מקורי , כי כבר אין כאלו) שווה?

פרטים בה"פ .

פורסם

גש ל"רמקור" ברח בן אביגדור בתל אביב 035617533 אפריים או משה

מקצוענים, אדיבים ואמינים

יש להגיע מוקדם בבוקר עקב עומס לקוחות

פורסם

סליחה על ההתעלקות .

אבל היום הלכתי לסדר את המזגן באוטו והיה חסר גז , עשו לי בדיקה לראות מאיפה יש בריחה ומצאו שיש חור במעבה של המזגן .

עכשיו אלו המחירים שלקחו לי על התיקון , האם זה מחירים הוגנים ?

בדיקה+מילוי גז 250 שקל

פירוק והרכבה של המעבה לצורך ריתוך 350 שקל

ריתוך המעבה (2 חורים , הוא אמר לי שבגלל שזה ריתוך נחושת זה יקר) 150 שקל.

לי זה נראה קצת לא סביר , מה אתם חושבים?

אגב האוטו הוא פיאט אונו 1400 מזגן לא מקורי.

פורסם

הטלפון של רמקור (בדקתי בGOOGLE)

03-5617551

ולא כפי שנכתב בהודעה הקודמת

פרטים בה"פ .

פורסם
סליחה על ההתעלקות .

אבל היום הלכתי לסדר את המזגן באוטו והיה חסר גז , עשו לי בדיקה לראות מאיפה יש בריחה ומצאו שיש חור במעבה של המזגן .

עכשיו אלו המחירים שלקחו לי על התיקון , האם זה מחירים הוגנים ?

בדיקה+מילוי גז 250 שקל

פירוק והרכבה של המעבה לצורך ריתוך 350 שקל

ריתוך המעבה (2 חורים , הוא אמר לי שבגלל שזה ריתוך נחושת זה יקר) 150 שקל.

לי זה נראה קצת לא סביר , מה אתם חושבים?

אגב האוטו הוא פיאט אונו 1400 מזגן לא מקורי.

לדעתי ה 150 שח עבור הריתוך (שזו בעצם הלחמה עם ברנר) מיותרים ניתן היה להכניס את זה בפ"וה של המעבה, אבל מה זה משנה עכשיו?

מחירים שואלים לפני ולא אחריי, מה זה יתן לך לדעת שיכולת לחסוך 100 ש"ח אולי?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

truimph צודק המחיר כבר לא רלוונטי, העיקר שלא תצטרך לחזור שוב, אתה תבדוק את יעילות המיזוג שלך רק כבחודשים יולי אוגוסט, שממש ממש יהיה חם ובלתי ניסבל , אם ברכב יהיה קר ואני מדגיש קר!! ולא סתם נעים או סביר, אז פתרת את הבעיה של המיזוג אצלך.

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים

המצב הוא כזה, אם אני מפעיל את המזגן, הקירור כרגיל לא משהו, א-ב-ל אם אני משפריץ מים מצינור על היחידה החיצונית שבה הגז אמור להתקרר, אז המזגן פשוט מקפיא!!

אבל אחרי 20 דקות ,הקירור נחלש. (לא עוצמת הרוח של המאוורר!!)

האם זה מחזק את ההשערה שהיחידה החיצונית סתומה?

נגיד שהיא כן סתומה, אין סיכוי שיש בפנים בוץ או משהו כזה, מה שכן נראה לי שיש שם סתימה שנגרמת מקיפאון בצינורות בתוך היחידה הפנימית,ואז יש איזור שלא זורם בו הגז ואז הגז מתחמם, ביצוע וואקום בשנית יכול לעזור?

אני יודע שההשערה הזו נראית לא כל כך הגיונית אבל אם זה סתום זו הסיבה היחידה שיכולה להיות (לפי דעתי הלא מקצועית)

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...