Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכונן לטיפול 10000 הראשון שלי והמאמר הזה מאוד עוזר לי. השאלה היא האם יש משהו שם שצריך לעדכן ביחס לדגם שלי? אני זוכר שאמרו לי, למשל, שהרכב שלי צריך פלאגים עם שלוש אלקטרודות והמאמר מפנה לשתיים. אם מישהו יוכל לעדכן בהתאם לדגם שלי, זה יהיה מאוד נחמד.

עוד שאלה: מהם החלקים המומלצים (מקוריים כמובן) והיכן אוכל לרכוש אותם? לא ראיתי שמישהו מנה אותם באופן מסודר בפורום.

פלאגים, שמן, פילטרים וכו'.

פורסם

בצע חיפוש . תמצא את כול התשובות .

לרכב שלך מומלץ פלאג בעל 2 אלקטרודות .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

במקום שרשום vin no" מצד שמ" או שתכנס לחלקי חילוף ואז הוא יתן את סוגי הרכבים ותבחר את סוג הרכב שלך

פורסם

משמאל זה לא עובד, ובחלקים יש חלוקה ל 306 ו 306 NEW, מה שבעצם נותן משהו כללי שכבר ידוע לי. לפי מספר שילדה זה היה יכול להיות נחמד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ אני מתכוון להתקין ביום שישי הבא וזה די חשוב כדי שאני אדע האם לנסות להחליף.לא הייתי לוקח פלאגים כאלה פשוט בג'אן אמרו שזה מה שצריך.

• תוכן חדש...