Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי ליאנה 2007 מהשכרה 36000 ק"מ

מנוע, מערכות קרור, מערכת דלק, הצתה, פליטה סרן קדמי והיגוי, קפיצים, שלדה, בלמים ללא פירוק, צמיגים, תאורה , מצבר, העברת כח, מכוונים, כללי - הכל תקין.

מערכת מרכב, מרכב - תקוני מרכב משמעות נמוכה, תקוני מרכב וצבע/ מעיכות / מעוך / שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים.

על פניו נראה במצב טוב,

ברכב הקודם שלי התיקונים היו עם משמעות שולית, בקושי ראו משהו, מה זה משמעות נמוכה ?

קילומטרז' סביר לרכב מהשכרה ?

כמה אחוזים הירידת ערך מהשכרה ? לטענתם עכשיו זה כמו מליסינג.

עד כמה קשה למכור אח"כ רכב משומש שהתחיל בהשכרה ?

פורסם

הבדיקה נעשתה על ידך( אתה בחרת את המכון ) או מטעם החברת ההשכרה?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

למרות שהרכב 07, עדיין הבדיקה נראית נקיה מדי.

הקילומטראז' הגיוני לשנתון במצב של השכרה.

ליקויי הפחחות המתוארים אינם משמעותיים. (אתה אמור לראות אותם)

פורסם

תמיד מדהים אותי איך בדיקות של רכבי חברות ההשכרה והליסינג תמיד יוצאים נקיים מלבד תיקונים קלים ומעיכות קלות ואילו רכבים פרטיים נקטלים בבדיקה, זה תמיד מזכיר לי את הקלאץ' ה"גמור" שהופיע לי בבדיקה ונסע מאז 142K, חומר למחשבה.

קח את הרכב לבדיקה במכון באיזור שונה מסוכנות חברת ההשכרה, ואח"כ קפוץ למוסך מורשה של סוזוקי שיחברו למחשב ויעקבו אחר תקינות הנתונים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ואותי מדהים למה אנשים קונים ליאנה ועוד מהשכרה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבדיקה נעשתה מטעמם

אבל,

אני העדפת רכב מלסינג

היה עם 10K ק"מ יותר,

ובבדיקה שלו מצאו - ברקסים שחוקים, צמיגים שחוקים, תיבת הילוכים שמן כהה

וכן דפיקות מכות שריטות למרכב

כך שהמכון לא מחליק הכל...

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במקום שאתה מכיר ובוחר, אל תסמוך על הבדיקה שלהם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...