Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי, זה דגם GL, אמורה להיות לו נעילה מרכזית מקורית (בסיבוב מפתח כל הדלתות נסגרות/נפתחות) וככה אפשר רק להוסיף אזעקה/שלט נוחות ולחסוך כמה "גרושים".

תתחדש תהנה מהרכב, שמח לשמוע שהמזגן חזר לחיים :)

אכן זה GL.

יש נעילה מרכזית אבל בלי שלט, והדלת של הנוסע לא עובדת טוב ככה שנבדוק אותה מחר (היום בבוקר).

פורסם

מדובר בדגם אמין.אפילו המשטרה החזיקה כאלה.

למעשה המשטרה אף פעם לא עזבה את סובארו מאז ימי הללגאסי האלה,הם שדרגו לB4 לגאסי הדגם הקודם ולאחר שחרשו את הרכבים האלו עד שד עצמותיהם הם קנו את הB4 החדשות.

הנ"ק תורפה היחידה של הרכב הזה היא צריכה דלק מעט גבוהה,אך עם נהיגה רגועה,ניקויי של כל המערכות ושמירת המנוע במצב אופטימלי יהיה לך שקט סוף סוף-ובא ליוסי גואל.

כל טוב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תגידו לי מה עשיתם מהלגאסי? מכונית חזקה, טובה, מהירה עם כל כבוד אני לא מצאתי שום דבר חזק בלגאסי 1.8 ידנית, וגם שום דבר טוב לא מצאתי בה. רכב לא נוח בעליל (אות זה אומר בעל אונו). אז מה כל ההילה הזאת שקמה פתאום בעד הלגאסי? רק בגלל שהוא אמין? גם לאדה אמינה, אבל מצאתי שנותנים לה כאלה סופרלטיבים...

ROOONEEYY

פורסם
תגידו לי מה עשיתם מהלגאסי? מכונית חזקה, טובה, מהירה עם כל כבוד אני לא מצאתי שום דבר חזק בלגאסי 1.8 ידנית, וגם שום דבר טוב לא מצאתי בה. רכב לא נוח בעליל (אות זה אומר בעל אונו). אז מה כל ההילה הזאת שקמה פתאום בעד הלגאסי? רק בגלל שהוא אמין? גם לאדה אמינה, אבל מצאתי שנותנים לה כאלה סופרלטיבים...

חזקה זה עניין יחסי (אתה משווה אותה לBMW סדרה 5?)

היא מאוד אמינה וכמשהו מתקלקל כל מוסך במדינה יכול לתקן אותה.

מה הבעיה עם הנוחות? זה אחד הרכבים הכי נוחים שהיו לי, ואני מזכיר לך שהיו לי מרצדסים ורובר. המושבים הם אפילו מקוריים והרבה יותר נוחים מרוב הרכבים שהיו לי.

כן, זה לא רכב מושלם אבל יש לו כמה נקודות חזקות.

בשבילי זה רכב מושלם, אבל הוא היה הרכב הכי מושלם בעולם אם הוא היה סטיישן וידני.

פורסם

אני לא משווה לסדרה 5, אבל אפילו מול אפלאוז\לאנסר\ סיוויק היא לא תיחשב למהירה.

מבחינת נוחות, אני אישית בתור בעלים של אונו, מצאתי את הלגאסי לא נוחה. מושבים לא משהו בכלל, הרכב מרגיש קופצני ובכלל לא משתווה לנוחות של צרפתיות מאותו השנתון ועשור קודם לכן.

אני לא בא לבאס אותך, פשוט אני מבקש משאר האנשים לא להגזים ולתת לרכב תכונות שאין לו. אגב, תתחדש, בתאכלס מה שמעניין זה שאתה מרוצה ולא מה אחרים אומרים עליו או חושבים עליו.

ROOONEEYY

פורסם

האפלאוז שלי גם די חזק, אבל הלגאסי יותר חזקה ומאיצה יותר בברוטאליות.

אני לא מתבאס, אין לי מה להראות ואני לא מתווכח על עניינים כמו "לי יש יותר כוח מאשר לך". פשוט לא אכפת לי מזה.

מה שאני כן אומר זה שאולי הלגאסי שאתה בדקת היא לא במצב טוב, והמושבים בטוח שלא. הם נחשבים למאוד נוחים.

פורסם

שלום פליקס.

לא נכנס לויכוח אלא רק לעובדות . ללגאסי GL מודל 1991 יש 4 חלונות חשמל,נעילה מרכזית,מזגן מקורי חזק , הגה מתכוונן,

מושב נהג מתכוונן גם לגובה + כוונון תמיכת גב תחתון.

הרכב יצא מהחברה עם 105 כ"ס (לנפח 1800 סמ"ק) וקיבל ציון 4 כוכבים במבחני ריסוק. מודל 1992 הגיע עם מערכת ABS .

מנוע בוקסר עם 16 שסתומים (שקט הרבה יותר ממנוע סובארו DL ).עד 1991 כמדומני הגיע עם קרבורטור כפול ,אם כי ישנו מודל כזה עם הזרקה.

מנוע מטופל יגיע לחצי מליון קילומטר בקלות יחד עם הגיר המקורי.

המכוניות האלה מסוגלות לספוג התעללות ,ולראייה תוכל לראות אותן מככבות על כבישי ארצנו ,אעפ"י שבזמנו ה-DL המיתולוגית הייתה משום מה עדיפה

אם בכל אלה אתה מוצא מקום להשוואה לאונו ו/או לאדה - אחלה !

יכול להיות שנהגת על אקסמפלר גרוע עם בולמים שהחזירו את נשמתם לבורא או שסתם לא אהבת ,שזה גם בסדר.

למען הסר ספק , מדובר בדגם ישן ללא שום הילה ,שנותן תמורה מלאה לכסף.

בברכה

מוטי.

פורסם

בואו נסכים כולנו שזה עדיף מפיאט אונו... :wink:

(זה בסדר, גם לי הייתה כזו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

4 חלונות חשמל? וואו. אכן אבזור מטורף. באונו 86 היו 2 ח"ח , אז?

נעילה מרכזית? ואוו, כנ"ל גם זה היה באונו 86.

היה גם מזגן ישראלי, אבל עדיין חזק, בטח היו עוד דגמים עם מזגן מקורי.

ABS, כיוונן הגה, גובה ושאר כיווננים, אמנם לא היו בלאדה או באונו, אבל לא חסר צרפתיות או גמרניות או אלפות\ לנצ'יות שבאו עם האופציות הנ"ל.

בנוגע ל4 כוכבים, אשמח ללינק אודות מבחן שנערך ללגאסי. זה באמת ציון מכובד לאותן שנים, לכן אשמח לראות הוכחה בדבר הציון.

ROOONEEYY

פורסם

חבל על המאמצים לנסות להסביר לך, אתה החלטת שהלאגסי פחות נוחה מהאונו ושום דבר לא ישנה אחרת.

גם אם יוכיחו לך שאתה טועה ואתה תבין את זה, לא תודה בכך.

לא יעזור לך כלום, הלאגסי יותר מפנקת בכל קנה מידה שהוא מהאונו המסכנה.

לי היו את שני הרכבים והם אינם ברי השוואה כלל בכל אסקפט שהוא.

יוסי, תתחדש על הרכב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

I'm not a Subaru fanatic(You can guess it if you look at my signature:wink:), and I don't have nothing against BMW, but the 500 series is a joke! This car came as standard with manual windows in the front, without power mirrors and with 2.0L 6 cyl engine, whose output was only 125hp:shock: So give me a break. Yes, the Legacy isnot a rocket and the fuel consumption is quiet high, but it has good extras and it's quiet comfortable. And no, Uno hasnot a central locking system as standard(I had Uno)

And Ofcourse, good luck to Yosi:)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
חבל על המאמצים לנסות להסביר לך, אתה החלטת שהלאגסי פחות נוחה מהאונו ושום דבר לא ישנה אחרת.

גם אם יוכיחו לך שאתה טועה ואתה תבין את זה, לא תודה בכך.

לא יעזור לך כלום, הלאגסי יותר מפנקת בכל קנה מידה שהוא מהאונו המסכנה.

לי היו את שני הרכבים והם אינם ברי השוואה כלל בכל אסקפט שהוא.

יוסי, תתחדש על הרכב.

נראה לי שאתה צודק ובכל זאת פליקס ביקש ויקבל.מבחינתי נגמר ה"ויכוח", והאונו והלאדה עדיפים.:|

מדובר על לגאסי 1993 (שינוי מינורי למודל 1990/1991 ).קישור שני למודל 1991.

http://www.internetautoguide.com/crash-tests/09-int/1993/subaru/legacy/index.html

http://autos.msn.com/research/vip/safety.aspx?year=1991&make=Subaru&model=Legacy

יש עוד הרבה חומר אבל הנה קישור לכתבה אודי עציון

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/8140749.jpg

בברכה

מוטי.

פורסם

יוסי, תתחדש! המכונית אכן נראית במצב טוב.

האבזור אכן מפתיע לטובה, למרות שאם מדובר בדגם יקר, גם במכוניות מהתקופה הזו ניתן למצוא אבזור די נרחב (נדמה לי שבאפלאוז 91, הדגם היקר הגיע גם כן עם 4 חלונות חשמליים ו ABS, אבזור מכובד לכל הדעות. שלי מהדגם האמצעי, עם הגה כוח ונעילה מרכזית, אבל בלי התוספות המעניינות הנ"ל).

למוטי:

במכוניות כאלה ישנות, באמת שאין מה לדבר על בטיחות. עד אחרי שנת 2000, בטיחות לא היתה בראש מעיינם של היפנים, ובעצם של יצרני רכב מעטים (וולוו ומרצדס, כאשר רנו הצטרפה בסוף שנות ה-90).

עם כל הכבוד לארבעת הכוכבים, אני אישית לא סומך על המבחנים של ה NHTSA. הם די חסרי משמעות, היות והמבחנים שם לא מדמים מצב אמיתי. לראיה, בחלק מהמכוניות יש הבדלים גדולים בין הציון ביורו אנקאפ למבחנים של NHTSA. מבחן קצת יותר נורמלי הוא זה של IIHS, אבל הם לא בחנו את הדגם הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

גם אצלי האפלאוז היא LS, זאת אומרת גרסה "מפוארת" עם חלונות חשמל, נעילה מרכזית אבל בלי ABS (נראה לי, לא בדקתי ממש).

כמו שמוטי אמר, הלגאסי היא רכב ללא שום הילה או ייחוד שנותן לי בדיוק ואפילו יותר ממה שאני צריך.

סוף סוף יש לי בגאז' נורמלי, מזגן מצוין, האצה טובה, אין רעש בכביש מהיר (בדקתי), אמינות טובה מאוד (שתישמר אחרי היישור קו עם תחזוקה הולמת), מושבים מקוריים מושלמים, ובאופן כללי כל מה שאני מבקש מהאוטו.

אחד הדברים שמהם אני הכי מרוצה היא העובדה שאני יכול עכשיו לצאת עם בחורה ולא תתקיים שיחה כמו "וואו, איזה רעש עושה האוטו שלך" (ג'אסטי), האוטו מריח כמו סיגריות (באוטו של אמא שלי) או "האוטו מריח כמו רפת" (האוטו של אחותי).

יכולתי למצוא רכב יותר טוב? אולי.

יכולתי למצוא רכב יותר טוב במחיר הזה? ממש לא!

אין לי תוכניות למכור אותו אבל אם אני רואה שהוא באמת מבזבז המון אני אקנה עוד משהו קטן יותר לנסיעות לאוניברסיטה.

יש לו בינתיים 202700 קילומטר על השעון ואני אשמור עליו כדי שיגיע להרבה יותר מזה.

מחר אני אעלה תמונות של הדפקטים הקטנים שיש לו בדלתות ואבקש רעיונות על איך לתקן את זה באופן זמני עד שאני אקח אותו לרפד.

• תוכן חדש...