Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער על הבורות, אבל למישהו יש פנאי להסביר קצת על ההבדלים בין השתיים...

GTIE- דלתא "בסיסית" עם מנוע 1.6 מוזרק 108 כ"ס .

HF TURBO- דלתא עם מנוע 1.6 מוגדש ומוזרק 140 כ"ס.

HF INTEGRALE- דלתא על סטרואידים עם מנוע 2.0 מוגדש ומוזרק בין 165 כ"ס בגרסאות הראשונות ועד 215 כ"ס בגרסאות ה EVO, הנעה 4X4 עם דיפרנציאל מסוג "טורסן" מאחור.

לגבי האקזמפלרים שבארץ, עד כמה שאני יודע יש בערך 5 HF TURBO מקוריות שנוסעות על הכביש. לגבי ה GTIE יש יחסית הרבה אך לעולם לא עקבתי או מישהו ניהל מעקב אחריהן.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תודה רבה לעונים, למדתי....

בתור חובב האחות, יש למועדון לנצ'יה איזה אתר או פורום שאפשר להרחיב את הידע?,

פשוט כל השנים התרכזתי באלפא ועכשיו אני רוצה להרחיב אופקים....

תודה

פורסם
תודה רבה לעונים, למדתי....

בתור חובב האחות, יש למועדון לנצ'יה איזה אתר או פורום שאפשר להרחיב את הידע?,

פשוט כל השנים התרכזתי באלפא ועכשיו אני רוצה להרחיב אופקים....

תודה

עם שתי היפהפיות שיש לך בחניה אין לך מה לרעות בשדות זרים .

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה רבה,

אבל האמת שיש משהו שמאוד קוסם לי (ובטח להרבה) בלנצ'יות,

אני כמובן מחוייב בליבי לאלפא אבל אני מקווה שבעתיד ידיי יהיו גם על לנצ'יה כזו או אחרת....

וחץ מזה, ידע זה כוח (לדוג': למרות שמכוניות יפניות לא עושות לי את זה במיוחד אני מוצא עצמי מתעניין בהרבה שרשורים שדנים

פרופר ביפניות, על מנת ללמוד על בעיות נפוצות נסיון של אנשים ומכניקה שונה במקצת...)

פורסם

יצא לי לראות שישי שעבר...שתי אנטרגרלות

אחת לבנה בשעות הצהרים בנתיבי אילון

והשניה הצהובה שמגיעה כמעט כל שבוע למפגש ביד אליהו

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

אני בעלים של אינטגראלה אדומה 8V, לפני יותר משנה פירסמתי אותה למכירה - בעיקר מכיוון שאני לא מתגורר בישראל והמכונית נוסעת מעט מאד -, בתגובה קיבלתי מספר פניות ברובן מצעירים שרצו לשלם 35 אלף ש"ח.

כמובן שהמכונית עדיין ברשותי. עם מישהו מעוניין לדבר בדבר רכישה (המחיר לא 'זול') בבקשה לשלוח לי הודעה אישית.

יש לציין שהמכונית במצב מצויין, מאד מרשימה, ונוסעת כמו שאינטגראלה אמיתית אמורה. לפני חמש שנים נאלצתי להחליף מנוע לאחר aשהראשון שבק חיים בכביש שש, זאת לאחר שצינור הדלק ניתק, וזאת לאחר שסמ"לת עבדו על מערכת הדלק באותו בוקר. מיותר לציין שהם התנערו לחלוטין מאחריות! מיותר לציין שהמנוע היה מעבר לבר שיפוץ. לכן ייבאתי מנוע איטגראלה 8V חדש עם 0 קילומטר בארגז מפיאט. באותו מעמד היה שיקול האם להחליף את מנוע ה 8V במנוע 16V, החלטתי שעדיף להשאיר את האינטגראלה מקורית ככל שאפשר. כך שהיום במכונית מורכב מנוע עם 4500 ק"מ בספקיפיקציה מקורית לחלוטין! 0 שיפורים.

אז למה הסיפור הארוך, מיכיוון שלאחר מחקר גיליתי שהמכונית שבבעלותי יוצרה ב 1987 (נובמבר) והיתה חלק מ100 האינטגראלות הראשונות שנוצרו ושימושן היה להומולוגציה של מכונית הראלי. בעצם 11 מכוניות הראלי שהתחרו ב 1988 באו מאותה סידרה של 100 מכוניות. אז בלי כוונה קצת היסטוריה. ולטעמי, לא משפרים היסטוריה.

אלעד

פורסם

אלעד, כמה טוב לשמוע שהאינטגרלה עדיין אצלך...

וסתם מתוך רצון לדעת, מה חשבת לעצמך שהכנסת את האוטו לסמל"ת? הרי זו לא הפעם הראשונה ובטח לא האחרונה שהם עושים\יעשו פדיחות.

פורסם

יש לי תמונה שהיית בגביע נודד האחרון...רכב יפה מאוד

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
אני בעלים של אינטגראלה אדומה 8V, לפני יותר משנה פירסמתי אותה למכירה - בעיקר מכיוון שאני לא מתגורר בישראל והמכונית נוסעת מעט מאד -, בתגובה קיבלתי מספר פניות ברובן מצעירים שרצו לשלם 35 אלף ש"ח.

כמובן שהמכונית עדיין ברשותי. עם מישהו מעוניין לדבר בדבר רכישה (המחיר לא 'זול') בבקשה לשלוח לי הודעה אישית.

יש לציין שהמכונית במצב מצויין, מאד מרשימה, ונוסעת כמו שאינטגראלה אמיתית אמורה. לפני חמש שנים נאלצתי להחליף מנוע לאחר aשהראשון שבק חיים בכביש שש, זאת לאחר שצינור הדלק ניתק, וזאת לאחר שסמ"לת עבדו על מערכת הדלק באותו בוקר. מיותר לציין שהם התנערו לחלוטין מאחריות! מיותר לציין שהמנוע היה מעבר לבר שיפוץ. לכן ייבאתי מנוע איטגראלה 8V חדש עם 0 קילומטר בארגז מפיאט. באותו מעמד היה שיקול האם להחליף את מנוע ה 8V במנוע 16V, החלטתי שעדיף להשאיר את האינטגראלה מקורית ככל שאפשר. כך שהיום במכונית מורכב מנוע עם 4500 ק"מ בספקיפיקציה מקורית לחלוטין! 0 שיפורים.

אז למה הסיפור הארוך, מיכיוון שלאחר מחקר גיליתי שהמכונית שבבעלותי יוצרה ב 1987 (נובמבר) והיתה חלק מ100 האינטגראלות הראשונות שנוצרו ושימושן היה להומולוגציה של מכונית הראלי. בעצם 11 מכוניות הראלי שהתחרו ב 1988 באו מאותה סידרה של 100 מכוניות. אז בלי כוונה קצת היסטוריה. ולטעמי, לא משפרים היסטוריה.

אלעד

מרתק לשמוע שיש בבעלותך פיסת היסטוריה כזו.

הייתי שמח עם תוכל לפרט על התקלה דווקא - שגרמה למותו של המנוע - איך ניתוק צינורית דלק יכול להרוס מנוע?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בקשר לתקלה,

לפי דעתי (ודעת המכונאי) מכיוון שהמכונית 'נבדקה' במהירות גבוה (קרוב למקסימום) ולחץ הדלק היה בשיאו, כנראה רשלנות בהידוק צינור הדלק הראשי, גרמה לכך שהצינור ניתק, המנוע בבת אחת חדל לקבל דלק, וכך בגלל המהירות והתערובת הבעיתית, הבוכנות נשרפו, וכך גם השסתומים.

אלעד

פורסם
נשמע קצת מוזר שדווקא בלי הפיצוץ של הדלק הבוכנות והשסתומים נשרפו...

להפך, זו תופעה ידועה במנועי טורבו.

תערובת ענייה גורמת לחום גבוה בצילינדר (אל תשכח שהדלק שנכנס לצילינדר תפקידו לקרר את תא השריפה) ולכן תופעה זו "מטגנת" את המכלולים באזור תא השריפה.

• תוכן חדש...