Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הנורה אצלי נדלה, אני בטוח שזה הקונקטור המעצבן מתחת למושב. ראיתי שזאת בעיה ידועה. איך מומלץ לטפל בזה?

פורסם

תשמע לי היתה את אותה בעיה במגאן שלי. גם אני חשבתי שזה רק הקונקטור.

לקחתי את האוטו למוסך מורשה חיברו את האוטו למחשב כדי לבדוק והסתבר שהלך לי המחשב המפקד על העסק הזה.

2000 ש"ח !!!

תיקנתי רק בגלל שלבטיחות אין מחיר.

הצעתי היא לבדוק במוסך מורשה עם חיבור למחשב.

שבת שלום!

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

מוזר, כי כשאני שיחקתי בחוטים מתחת למושב הבעיה נעלמה לאיזשה שבוע עד שניקיתי את האוטו.

אני פוחד להכניס אותו למוסך רנו על כזה דבר - מה מונע מהם סתם להחליף לי כרית אוויר/ מחשב?

מישהו מכיר מוסך אמין באיזור המרכז שיוכל לטפל בזה?

פורסם

יש שני מוסכים מומלצים בפורום :שאפט (דרך מנחם בגין 62 תל אביב),ו"אורן שירותי רכב" ב רח' המרכבה בחולון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מוזר, כי כשאני שיחקתי בחוטים מתחת למושב הבעיה נעלמה לאיזשה שבוע עד שניקיתי את האוטו.

אני פוחד להכניס אותו למוסך רנו על כזה דבר - מה מונע מהם סתם להחליף לי כרית אוויר/ מחשב?

מישהו מכיר מוסך אמין באיזור המרכז שיוכל לטפל בזה?

היושרה, ההגינות והמקצועיות. יש מוסכים כאלו - בדוק בשרשור ההמלצות על בעלי מקצוע בפורום אופטופיק.

פורסם

אם המנהלים חושבים שההצלצה שלי לא במקום, מבקש למחוק אותה.

הייתה לי בעייה כזאת הקנגו, נורית כריות אוויר דלקה לסירוגין, בעיקר השהרכב היה בשיפוע.

ניתקתי את הקונקורים מתחת למושב הנהג והנוסע, התזתי לתוכם קצת ספריי מגעים, ועיקמתי טיפה את הפינים, על מנת ו שיכנסו למחבר נקבה קצת בלחץ. מאז עברו שנתיים והתקלה לא חזרה.

במקרה אחר (ברלינגו) במוסך (ליטל) פשוט ביטלו לי את הקונקטורים מתחת למושבים וחיברו את החוטים ישירות בהלחמה.

פורסם

אלו פעולות שרק בעל מקצוע יכול לבצע, הסיכון בהפעלה ספונטנית של כרית או מותחן הוא גבוה, ויש להקפיד על ניתוק מצבר לפי הכללים של היצרן.

ולכן, מוסך ורק מוסך.

פורסם

בכותרת יש לרשום גם את שנת הייצור של הרכב (זאת באם השאלה אינה מאוד כללית) בנוסף להוראות האחרות.

כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

בברכת שבת שלום.

ההנהלה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...