Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XETEC P2 או Genesis Dual Mono

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מערכת חשמל חזקה זה בסיס תמיד חשוב

אני הייתי הולך על הג'נסיס בגדול, כי הוא יותר טוב, בכל פרמטר

מצד שני הייתי הולך על הP2 רק כדי להכניס כסף לחשבון של אלי, כי זה תמיד מצווה עם כל השגעונות שלו

פורסם

זה באמת הכרחי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תמשיך לפתוח דיונים כאלה שאתה יודע את התשובה מראש .:?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

השאלה היא האם אני יהיה חייב מערכת חשמל חזקה כי הרוקפורד 800.2 לא עובד אצלי טוב כי אין לו כוח אז אני מבין ששני המגברים הם CALLS A נכון? אז הם צריכים הרבה חשמל.

פורסם

אם אתה מעוניין במגבר חזק, ולא רוצה לשדרג את מערכת השמל, משמע שאתה צריך מגבר נציל

אני בטוח שאליקו, רוני ועוד כמה אחרים פה בפורום יוכלו להסביר לך על נצילות של מגברים ולהמליץ לך על אחד כזה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא חושב שהרוב מסכים עם מה שאתה אומר אבל זה לא הנקודה.

שניהם מגברים טובים מאוד. מבחינתי ה P2 מגבר טוב מאוד אבל הדואל מונו של גנסיס הוא מגבר מעולה. אם הייתי צריך לבחור אחד מהמגברים האלו הייתי הולך על הגנסיס בלי לחשוב פעמיים.

אחד הפרמטרים החשובים בבחירה של מגבר כזה מבחינתי זה מי האבא והאמא של המגבר ומי עומד מאחוריו. אני לא חושב שאפשר בכלל להשוות בין החברות.

הזטק הוא מגבר טוב והיתרון שלו על הגנסיס הוא המחיר. בשאר הגנסיס עדיף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...