Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עדיף לחפש מפרטי....

יש סיבה,בדר"כ לא טובה,שרכב מגיע למגרש.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
תמיד עדיף לחפש מפרטי....

יש סיבה,בדר"כ לא טובה,שרכב מגיע למגרש.

לא בהכרח, המגרש של לי קאר בהרצליה, רוב הרכבים שם הם רכבי טריידאין של אנשים שקנו רכבי טריידאין

ההורים שלו שקנו את היונדאי החדשה שלהם עשו על הרכב הישן טריידאין, הרכב היה מטופל, והיה במצב מצויין.

לפי דעתי שווה בדיקה המקום.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מה שאומר MX נכון, הבנתי שהרכבים שמגיעים לטרייד אין בסוכנות של יונדאי מגיעים למגרש הזה, לא רכבים מתאונות ושאר מיני ירקות...

פורסם

לי קאר בהרצליה מתעסקים אך ורק עם רכבי טרייד אין שמגיעים לסוכנויות.

הם לא מגרש מכוניות שמבצע קניה מלקוחות שלא רוכשים יונדאי (אלא אם מדובר על החלפות בתמורה לרכישת רכב מהמלאי שלהם).

עובדים בצורה מסודרת עם כמה סוכנויות יונדאי בארץ ,במיוחד עם תל אביב.

מהיכרות אישית שלי אפשר למצוא שם בהחלט רכבים טובים עם היסטורית טיפולים מלאה מיד פרטית.

בכל מקרה במידה ואוהבים רכב מסויים עדיין מומלץ לקחת לבדיקה עצמאית במקום שלא קשור אליהם.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אומנם לא קניתי אצלם אבל פרה עידן הרקסטון עת התעניינתי בסנטה-פה ביקרתי אותם מספר פעמים.

השרות שלהם מצויין, הם באמת לא קונים זבלים (ככה זה נראה לי לפחות) הבעיה שרוב הרכבים עברו די הרבה ק"מ ועל אלו שלא דרשו מחיר גבוה.

בסה"כ לא הייתי פוסל אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובה,

הבנתי מחבר שרכש שם שהם לא מבטחים את הרכבים שמגיעים אליהם ולכן אי אפשר לקחת לבדיקה אלא לאחר הקנייה, כמו כן הבנתי ממנו שישנה אפשרות להחזיר את הרכב עד מועד מסוים (לא זוכר אם שבועיים או חודשיים) לאחר הקניה. אמורה להיות בעיה עם התנהלות כגון זו?

פורסם
תודה על התגובה,

הבנתי מחבר שרכש שם שהם לא מבטחים את הרכבים שמגיעים אליהם ולכן אי אפשר לקחת לבדיקה אלא לאחר הקנייה, כמו כן הבנתי ממנו שישנה אפשרות להחזיר את הרכב עד מועד מסוים (לא זוכר אם שבועיים או חודשיים) לאחר הקניה. אמורה להיות בעיה עם התנהלות כגון זו?

לא נאמר לי דבר על עניין הבדיקה...נשמע לי מוזר.

תרים טלפון הם מאוד אדיבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה על התגובה,

שטויות- אם הם לא מאפשרים לך לעשות בדיקה לפני הקניה , אז וותר על כל העיניין.

אם הם סוחרים מורשים, אזי יש להם תו-סוחר לרכב, בדיוק לצורך דברים כאלה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...