Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהתקנתי מגבר 1000 וואט של חברת פלטינום אודיו(כנרה שהוא פחות מ-1000 וואט) הרכב מתחיל לגמגם בהתנעה ובנסיעה,הוא מתכבה מדיי פעם כשהוא עומד,קשה לו לעמוד על טורים!לפני זה הוא היה עומד!

ההתנעה לוקחת יותר זמן ומרגישים שיש שינוי משמעותי.

מכאן הבנתי שכנראה המגבר לוקח יותר מדיי חשמל שלאוטו קשה לספק זאת עם עוד רכיבים שפועלים,במיוחד בחורף!

אני רוצה לדעת,אם יש אפשרות לסדר את הבעיה,אני יודע שלהביא מצבר יותר גדול זאת בעיה,כי גם לעיתים זה לא מתאים וגם ,אני לא מבין בזה כל כך הרבה אבל, אמרו לי שצריך להביא אלטרנטור יותר חזק!

אני ממש לא מבין בכל מה שקשור למצבר ולאטרנטור ככה שאני צריך את העזרה שלכם

יש פיתרון לבעיה?

בתודה גיא

האוטו ג'אסטי מודל 91

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

לחבר שלום,

מהי צריכת הזרם של המגבר כפי שמופיע בדף הנתונים של המגבר ? צריכת הזרם נמדדת באמפרים.

כנראה שבאמת אתה צריך להתקין אלטרנטור בעל הספק יותר גדול, כמה זרם מסגול האלטרנטור שכרגע מורכב אצלך ברכב לספק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בהתקנה נכונה כאשר הרדיודיסק כבוי המגבר לא אמור לצרוך כמעט זרם ועל כן הרכב אמור לעבוד כרגיל. אם הבעיה מופיעה רק כאשר המגבר דלוק כנראה שהאלטרנטור שלך לא מספיק. אם הבעיה קיימת מאז ההתקנה (גם אם המערכת כבויה) יתכן שההתקנה לא בוצעה כראוי.

בכל מקרה אני ממליץ לך לקרוא ולהתייעץ בנושא גם בפורום אודיו. הנושא נטחן שם לעייפה.

פורסם

אני עכשיו מדבר על החשמל בלבד

יכול להיות שהמגבר לא נמצא אחרי סוויץ' ולכן בלילה הוא עובד אומנם כמעט ולא,אבל עדיין עובד חלש מאוד וצורך חשמל ובבוקר למצבר אין דיי כח להניע את הרכב בהנעה קצרה?

ולאחר מכן גם לאלטרנטור קשה להחזיק תאוטו עם המגבר דלוק?

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

כולה סובארו ג'אסטי 91, שום טכנולוגיה מיוחדת. אם כאשר המערכת כבויה, והאוטו הניע מעצמו, והוא מגמגם/נכבה, יש לבדוק חדש לקרבורטור, או להצתה.

אינני פוסל על הסף בעיית טעינה ו/או אחרת, אך משום שלא ציינת שאתה צריך כבלי עזר להניע, נראה שהבעיה אינה טמונה בחוסר טעינה.

ברור, שאם הייתי בודק את האוטו הייתי יכול תוך דקה עד דקות לזהות את התקלה, אך על דפי הפורום, זה מה שעולה בדעתי לפי תיאורך, אלא אם הוא אינו מדוייק, ו/או אינני נכנס לעומקו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...