Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה בכותרת.

בדקתי את ה5.25 ברכב שלי (אופל קורסה) והוא נכנס, לא בדקתי את ה 6.5 וכמובן אני אבדוק ובמידה והוא מתאים אני אקח אותו.

אבל אני בספק מאוד גדול שהוא יתאים. אני לא מתכוון לחתוך פח להשתמש בפייבר או שום דבר שישנה את המראה המקורי רק טבעות עץ בתוך הדלת עד הרשת המקורית (שזה הכרחי), ולכן רציתי לדעת האם הבדלי הסאונד משמעותיים בשביל שאני אהיה בלב שקט במידה ואני אאלץ לקחת את ה 5.25? או שצריך להילחם על כל טיפת מ"מ בשביל ה 6.5?

תודה רבה לכל העוזרים.

מיכו.

פורסם

5 ורבע מהיר יותר ובדרך כלל מסתדר טוב יותר עם מוזיקה מאוד מהירה, 6.5 יורד נמוך יותר ויספק באסים טובים יותר זה עיניין של יתרון וחסרון בכל אחד מהם, אבל מה ? סט 6.5 טוב (היי אנרג'י נכלל בזה) יהיה מספיק מהיר ויעשה עבודה טובה כמו ה5 ורבע, כך שכל שנשאר זה להרוויח את הירידה נמוך יותר, אי לכך ובהתאם לזאת כן כדאי להתאמץ כדי להכניס 6.5

פורסם

6.5 עדיף משמעותית, בגלל הבאס החזק יותר שהוא נותן לעומת ה5.25 .

או שצריך להילחם על כל טיפת מ"מ בשביל ה 6.5?

.

התשובה היא כן.

אתה שמעת את הסט הנ"ל לפני שקנית ? כי חבל שתתאכזב אחרי שתתקין.

ZZR

פורסם

שאלתי כאן לפני כמה חודשים את אותה שאלה, עם אותו הי אנרג'י, וחברי הפורום שיכנעו אותי באופן גורף להתאמץ בשביל הי אנרגי 6.5, רק המתקין של המערכת טען ש 5.25 עדיף, אבל בסוף לקחתי 6.5 תוכל לעשות חיפוש ולראות את הדיון שהתפתח בזה אז.

פורסם
שאלתי כאן לפני כמה חודשים את אותה שאלה, עם אותו הי אנרג'י, וחברי הפורום שיכנעו אותי באופן גורף להתאמץ בשביל הי אנרגי 6.5, רק המתקין של המערכת טען ש 5.25 עדיף, אבל בסוף לקחתי 6.5 תוכל לעשות חיפוש ולראות את הדיון שהתפתח בזה אז.

המתקינים תמיד יגידו לך שעדיף את מה שיש במלאי , או מה שהם מחזיקים ביד , או מה שנכנס לך לאוטו בלי בעיות .

לא רוצים להתאמץ , משחקים ראש קטן , אחוות ה"מתקינים" ובעלי העסק בארץ .

תדחוף את ה 6 וחצי , תזיע ותדמם , אל תלך על 5 ורבע , וזה לא קשור להרץ ספציפית .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם יש לך סאב או מתכוון להתקין סאב, אז ה5 ורבע בהחלט יספיקו מה עוד שזה מפשט לך את ההתקנה. אפילו ל5 ורבע יש יתרון מסויים כמו שכתבו כאן קודם והסאב ישלים את התדרים הנמוכים. במידה וסאב לא בתכנון שווה להתאמץ על ה 6 וחצי.

פורסם

בסוף קניתי את ה 6.5 בדקתי עם המתקין והוא החליט לבסוף שזה אפשרי לדחוף אותו, וכמו שאמר diforce הם רצו נראה לי להיפטר מה 5.25 אפילו שאמרתי שאני בעצמי אתקין את הסט הזה,

עכשיו אני אתחיל בתהליך של קיצוץ פה וקיצוץ שם וזוויות של טבעת ההגבהה ונגרום לו להיכנס בכוח.

יהיה טוב בסוף. נקווה.

תודה לכולם.

מיכו.

פורסם

מידן, למה הוא אמור להיתאכזב? זה סט מעולה, מיד בועט ופנצ'י, טויטר לא חד מידי ולא רך מידי, לדעתי זה משהו באמצע בין מורל לפוקל, הן מבחינת הטויטר והן מבחינת המידבאס.

• תוכן חדש...