Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות פיג'ו 306 XSI מסכנין, הרכב נראה טוב, מחר אני רוצה לקחת אותו לבדיקה. המוכר לא רוצה להגיע למקום שאני הצעתי (אחד מהמכונים בצ'ק פוסט) והוא מעדיף יותר קרוב אליו - אז הסכמנו על כרמיאל.

ראיתי שיש שם מכון שנקרא "קומפי בדק", מישהו מכיר את המכון?

אשמח להמלצות על מכונים אחרים בכרמיאל או בסביבה הקרובה.

כמו כן, האם יש מוסך מומלץ של פיג'ו באזור? תודה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אם הוא לא רוצה ללכת למכון שלך ,הייתי אומר שמשהו מסריח כאן מאוד ומתרחק מהרכב מיידית.

האם בעל הרכב הוא הבעלים האמיתי או סוחר-נוכל ?

אם המרחק מכרמיאל לצ'ק פוסט שובר אותו זו בעיה שלו, כנראה שיש לו סיבות לכך (בעיה ברכב ואולי אפילו תאונה קשה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לקחתי בסוף את הרכב לבדיקה במכון בכרמיאל, יש לו קצות שלדה מאחור ומקדימה שמוגדרים משמעות גבוהה.

היו כמה סימני אזהרה, מה גם שיכולתי בעצמי לרדת מתחת לאוטו ולראות, יש שם כיפוף די עצבני.

לא נורא ככה לומדים...אם מישהו רוצה אני יכול להעלות את התוצאות.

פורסם

חבל שבזבזת כמה מאות שקלים .

זו לא הטפת מוסר אבל אני למשל כאשר אני מחפש רכב באופן כללי יודע שאין לי עצבים ורצון להוציא סכום של 2000 ש"ח רק על בדיקות.

רכב שנראה חיצונית טוב,עם ספר טיפולים,בעלים פרטי ואמין- לא סוחר שמוכן להצהיר שהרכב לא עבר שילדה- זה מספיק בשביל לקחת לבדיקה.

המחיר :ייקבע לאחר הבדיקה ולפי מהות הנזקים שיש :מנוע /גיר /הגה וכל דבר מכני ניתן לתקן שילדה ובודי-לא מתקרבים ולא מתעסקים,פשוט חבל על הזמן.

להבא,אם תהיה מעוניין ברכב ויש לך ספק,לך לפחח תן לו 50-100 ש"ח שיגיד לך מה מצב השילדה.

אם טוב- תתקדם,לא טוב הפסדת סכום זעום ולא את כל הבדיקה.

ד"א- קצה שילדה הוא מונח מסחרי והוא יכול לבוא בדו"ח הבדיקה גם בסעיף-משמעות נמוכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה מעוניין יש XSI אשר חונה בקריית מוצקין עם שלט למכירה עליה..

צבע בורדו מטאלי , לא בדקתי מקרוב את מצבה, אבל אם אתה מעוניין אני יכול לעבור ולהסתכל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לעתיד, אם תחליט לבדוק רכב במכון בדיקה ליד כרמיאל ואתה במעמד הקונה, סע למכון בדיקה ביארקה, רק אל תבהל יותר מדי ממה שהם אומרים, הם פשוט מכסחים. אם אתה מוכר, אל תתקרב לשם. (מנסיון של עשרות מכוניות :wink:).

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
אם אתה מעוניין יש XSI אשר חונה בקריית מוצקין עם שלט למכירה עליה..

צבע בורדו מטאלי , לא בדקתי מקרוב את מצבה, אבל אם אתה מעוניין אני יכול לעבור ולהסתכל..

כן אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי את הטלפון שלו!

לגבי המכון בדיקה בירכא - נשמע טוב, שווה בדיקה..תודה!

• תוכן חדש...