Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
השמן חייה להיות סינטתי מלא! ועונה לתקן VW 505

עונה לתקן VW 502 .ה 505 וליתר דיוק 505.01 זהו התקן לרכבי הדיזל .

אצלנו במוסך אני ממליץ על השמן של AGIP בתקן VW502 או על הליקוי מולי הסגול .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צמיגות השמן אכן מתאימה.

לגבי חברה המייצרת את השמן אז אני בספק שזה שמן איכותי מאוד.

בקבלה שקבלת מה הוא מחיר השמן?

כך לדוגמה את המוסכים המורשים של רנו אלה משתשמים בשמנים של פז ולוקחים עליהם מחירים לא ריאלים.

לעומת זאת יצרנית הרכב רנו העולמית ממליצה להשתמש בשמנים מתוצרת ELF.

אותו סיפור במוסכי מזדה פורד משתמשים בשמנים של פז בצמיגות מתאימה ..

ומי שמבקש שמן אחר מקבל שמן של motorcraft

פורסם

למה הם עושים את זה?והאם שוה לרוקן את כל השמן ולשים שמן איכותי יותר,למרות שזה מה שקיבלתי במוסך מורשה(5W40 של דלקול)

פורסם

בתור בן של בעל מוסך אני אגלה לך את הסוד

אז ככה באה אלי למוסך חברת דקל ואומרת לי שלום רון בוא תקנה ממני שמנים ותקבל ציוד למוסך בשווי 100 שקל ואז אני בלי לחשוב פעמים סוגר איתם גם שזה שמן חרא תוצרת הארץ ברמה ירודה

או ש בתור מסך מורשה חברת צ'מפיון מוטורץ יבואנים של האוטו שלך מחייבים את המוסך לעבוד עם השמנים האלו כי איתם יש להם הסדר שהם מרוויחים ממנו הכי הרבה

במוסכים מורשים לא תמיד חושבים לטובתך בעיקר לטובת הכיס שלהם ואני יכול להבין את זה כי קורים אותם בתנאים שלם

אני במכומך מתעקש על שמני וולווליין מוטול או פרסטון אנחנו אישית במוסך לאוטו כמו שלך שמים וולווליין

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

כדאי עכשיו לרוקן את השמן החדש או למשוך איתו עוד קצת?(עד כדי כך הוא גרוע?)

מאד חשוב לי לדעת.

תודה.

פורסם
בתור בן של בעל מוסך אני אגלה לך את הסוד

אז ככה באה אלי למוסך חברת דקל ואומרת לי שלום רון בוא תקנה ממני שמנים ותקבל ציוד למוסך בשווי 100 שקל ואז אני בלי לחשוב פעמים סוגר איתם גם שזה שמן חרא תוצרת הארץ ברמה ירודה

או ש בתור מסך מורשה חברת צ'מפיון מוטורץ יבואנים של האוטו שלך מחייבים את המוסך לעבוד עם השמנים האלו כי איתם יש להם הסדר שהם מרוויחים ממנו הכי הרבה

במוסכים מורשים לא תמיד חושבים לטובתך בעיקר לטובת הכיס שלהם ואני יכול להבין את זה כי קורים אותם בתנאים שלם

אני במכומך מתעקש על שמני וולווליין מוטול או פרסטון אנחנו אישית במוסך לאוטו כמו שלך שמים וולווליין

אתה בטוח ? פרסטון ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
עונה לתקן VW 502 .ה 505 וליתר דיוק 505.01 זהו התקן לרכבי הדיזל .

אצלנו במוסך אני ממליץ על השמן של AGIP בתקן VW502 או על הליקוי מולי הסגול .

סליחה על הטעות, טעות שלי.

בכל אופן אני קונה לפאסט שלי רק את השמן של מוביל סינטתי מלא 5W40 במחיר של 100 ש"ח ל 4 ליטר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אתמול ניכנסתי ל"אוטודיפו" בי-ם כדי לקנות שמן לפאסאט. רציתי Mobil סינטטי, כמו ששמו לי בטיפולים האחרונים. הם ביקשו 350 ש"ח על 4 קילו.

על מה אתה מדבר? לא עולה 140 ל-4 ליטר

נתנו לי מיכל אפור (1 קילו) עם הטבעה של sonol אך עם מדבקה הנושאת את השם "Champion Motors Oil". מדובר בשמן סינטטי 5W40, לפי תקן 502.00. כתוב גם SEA וכן Titan Supersyn.

שאלתי מה עם ה"מוביל" שפעם השתמשו, ענו לי שעכשיו זה השמן שמשתמשים בו.

עלה לי 61 ש"ח כולל מע"מ.

הכל ברור, מה שקנית זה של "סונול" ומוביל זה של "דלקול".

אותו סיפור במוסכי מזדה פורד משתמשים בשמנים של פז בצמיגות מתאימה ..

ומי שמבקש שמן אחר מקבל שמן של motorcraft

דבר ראשון ל"פז" אין שמן בשוק בצמיגות 5W/30 שמאושר, והצמיגות הזאת היא רוב הרכבים של מאזדה פורד.

דבר שני מוטורקראפט הוא רק למנועי בנזין

דבר שלישי כל מוסך מורשה בוחר לבד עם איזה שמנים לעבוד

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
האם השמן הנ"ל של קסטרול מתאים למנועי הבנזין FSI של גולף-

http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=9014072&contentId=7027058

תודה.

שמן מצוויין, מתאיןם לדגמים החדשים ביותר של VAG. לחברה עם ה VAG הישנים יותר תזהרו קצת. זה שמן 5W30.

פורסם

5W40 SL שעונה לתקן VW-502 .

ישנה כמה חברות מובילות שמייצרות את השמן בתקן הנ"ל.

LM MOBIL CASTROL AGIP וכו'..

פורסם
האם השמן הנ"ל של קסטרול מתאים למנועי הבנזין FSI של גולף-

http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=9014072&contentId=7027058

תודה.

במנועים חדשים כדאי להקפיד על שמנים בעלי משקעים ככל שניתן נמוכים בשריפת השמן. CASTROL EDGE הוא בעל מקדם משקעים בינוני, לכן פחות מועדף (אני מדבר על מנועים חדשים ממש). יש טובים ממנו, כגון ROYAL PURPLE או MOBIL

בכל התחומים האחרים השמן הנ''ל מצוין

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...