Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ייתכן שברכב קטן כמו שלי ( פונטו) יסדקו / ישברו השמשות / החלונות האחוריים כתוצאה מסאב כפול חזק?

שמעתי מקרה אחד שזה קרה לא אותו סוג רכב אבל גם רכב פרטי קטן...

פורסם

לפני שיקרה משהו לשמשה, הנ"ל ייכנס לרופא אא"ג עקב קריעה מאסיבית בעור התוף.

פונטו זה רכב קטן ואקוסטי נורא. (נורא היא מילה רעה וזו הכוונה שלי, לא צריך איטומים...)

אני מחזיק סאב אחד של JBL, העוצמה שלו היא בינונית - 250 רמסים, המגבר עתיק יומין של קונקורד מתפקד איתו מצוין. ואני לא עובר את ה85% ווליום. כי פשוט אי אפשר לספוג יותר מזה.

כמובן כל אחד וטעמו הוא, וכל אחד וSPLאו הוא. זה הכל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אליקו. מריץ סאבים מפגרים בהרבה. ולא שבר את השמשה.

יצא לי להריץ 12W7. בקליאו. והשמשה עשתה גלים ולא נשברה.

הכוח!! שאתה צריך כדי לשבור שמשה הוא עצום. אין סיכוי שאם הסאב שרציתה את תשבור.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
זה מה שיכול לקרות

סרטון מוכר. הבעיה ששתי הסאבים האלו עולים ביחד 4000 דולר בחו"ל, ושתיהם פי 10 אם לא יותר חזקים מה-JBL שהבחור רוצה לקנות. מה גם שהשמשה הייתה סדוקה כבר קצת, הם פשוט גרמו לה לעוד סדקים.

בקיצור ולעניין - חוץ משמשה רופפת מעט (וגם זה עם סאבים חזקים עד מטורפים) לא יקרה כלום. אצלך הכל יישאר כרגיל :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה אתה מחפש לסדוק את השמשה? למה אתה מנסה לנפח לעצמך את המוח?

אתה לא מודע לנזקים שעוצמות כאלה יכולים לעשות לך לפי מה שאתה מחפש.

אתה רוצה להרעיד שכונות? אתה רוצה להתחרות בקטגוריה של שני סאבים? אם כן - לך על זה.

אתה רוצה להנות מבאס חזק? - סאב אחד וחביב של 250 RMS יעשה עבודה נפלאה גם כן.

להזכירך - מדובר בנזק בלתי הפיך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם עם 4 סאבים כאלו לא תשבור שמשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
להזכירך, חיים פעם אחת :wink:

להזכירך אתה עוד צעיר, חבל שלא תשמע את הנכדים שלך כמו שצריך כשתהיה סבא!

להזכירך - חבל שבעוד כמה שנים מעכשיו הכל ישמע לך כמו שיחת טלפון ישנה ולא תוכל להנות יותר משום דבר שקשור לשמיעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...