Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שאתה לא מבין רוסית :lol:

אני לא מבין למה אנשים פה מתעקשים להלחם באתר הרוסי , כאשר בעמוד הראשון של שרשור זה יש את הלינקים מוכנים כבר!

רק ללחוץ עליהם (או להעתיק אותם לשורת כתובת ואז GO) , תאמינו לי , אתם תגיעו ב-ד-י-ו-ק לאותו מקום-> דפי ההורדה של RAPIDSHARE

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה אומר שאתה לא מבין רוסית :lol:

אני לא מבין למה אנשים פה מתעקשים להלחם באתר הרוסי , כאשר בעמוד הראשון של שרשור זה יש את הלינקים מוכנים כבר!

רק ללחוץ עליהם (או להעתיק אותם לשורת כתובת ואז GO) , תאמינו לי , אתם תגיעו ב-ד-י-ו-ק לאותו מקום-> דפי ההורדה של RAPIDSHARE

נסיתי ,רשום שנגמרה ההקצאה להורדה דרך הלינקים האלה,כנס ותראה.

אני לא סתם התלהבתי להכנס לאתר ההוא...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר.

ראה תמונה:

(אפשרות הורדה , + הורדה ממש)

ללא שם.JPG

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אוקי אז זה כנראה שאני נמצא ברשת שמורידים ממנה תוך כדי באתר{במעונות},

יכול להיות שיש לי IP מושתף עם כל האנשים ברשת?!

כשאני אגיע הבייתה אני אוריד מהלינקים.

תודה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם הורדת קובץ אחד , אתה צריך להמתין 100 דקות להורדת קובץ נוסף. אין דבר כזה כמה מחשבים על אותו IP , יכול להיות שאתה מקבל במעונות IP קבוע (האוניב' היא הספק נכון?) , וזה עושה לך בעיות.

גם בבית, תצטרך להמתין 100 דקות. הרעיון הוא "איך משנים IP" . אני מנתק את החייגן האלחוטי של האוניב' (אם אני על הנייד) ומחבר אותו מיד ומקבל IP חדש. במחשבים נייחים זה כנראה שונה. אתה יכול: ללכת לחדר מחשבים באוניב', ומכל מחשב להוריד קובץ אחד. אני עושה זאת במקביל ואז מוריד את כל הקבצים ב-4 דקות , "אוסף" אותם מכל המחשבים ויאללה הביתה. :wink:

פורסם

הוא מבקש ממני סיסמא לקובץ ולא פותח את קבצי הRAR הצילו....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אופס , שכחנו לגמרי את הסיסמה :?

נמחק--

פורסם

הרגתם אותי מצחוק באשכול הזה.

קחו קישור להורדת תמונות בעירום של נינט טייב. לאחר שתכנסו לקישור יש להוריד קובץ דחוס בפורמט RAR שבתוכו קיים קובץ בפורמט BIN , לכן צריכים כמה כלים לצורך פתיחת הקובץ. הסיסמא לקובץ הדחוס מרק10.

לאחר הצריבה יש להוריד את התוכנה XXX.PLAYER וללחוץ על מקש B+S+D.

במידה והתמונה מעוותת מומלץ להגדיל את זיכרון המחשב ל-1GB.

שימו לב ייתכנו ווירוסים לכן יש להוריד את התוכנה של קספרסקי לצורך בדיקה של הקובץ.

בסוף תראו שהתמונות הם סתם תמונות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%98_%D7%98%D7%99%D7%99%D7%91

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, זה שעד לא מזמן הצעת למכירה תוכנה דומה לא משתלב היטב עם מה שאתה כותב פה.

יש פה ניגוד אינטרסים ברור, והכתיבה הזאת לא לעניין, קל וחומר למשתמש מכובד ובעל נסיון כמוך.

זה שאנשים לא יודעים להשתמש ברפידשר לא אומר שהלינק הוא בעייתי. זה רק אומר שעד היום הם

הורידו את התוכן הפירטי שלהם באמצעים אחרים.

אצלי התוכנה עובדת, וכך גם אצל הרבה משתמשים אחרים, בפורום שלנו ובפורום הגרמני שאליו הפניתי.

לכן, גם אם הדיון הזה משעשע אותך, אל תרגיש שאתה חייב לחלוק את זה עם כולם.

פורסם

אני הצעתי בזמנו תוכנה למכירה מכיוון שרכשתי אותה כדת וכדין מהמשווק בקישור (שנראה לי שהוא לא כשר).

http://www.autocd.com/index.html?q=10&gc=1832&sha=0

כול הגרסאות שהורדתי באמיול היו לא מעודכנות וחלקם הכילו תוכנות זדוניות וחלקם היו סרטים כחולים ואחרות לא עבדו. בסופו של דבר ראיתי שאני מבזבז המון זמן לכן רכשתי את התוכנה.

ניתן לרכוש עוד הרבה תכונות בסכום יחסית נמוך.

אין לי שום בעיה שתעזור לחבר'ה בתוכנות חינמיות שישפרו את הידע הטכני ואחזקת הרכב.

בהצלחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנה אני לא ממציא.

בכל אופן אצלינו החיבור הוא דרך כבל ורשום לי כמעט רוב הזמן שאני מוריד כבר קובץ וצריך לחכות שההורדה תסתיים.

ואח"כ להמתין כמו שכתוב בתמונה,אני חשבתי בהתחלה שזו הגבלה לצמיתות(זה מה שקורה כשלא קוראים את האותיות הקטנות).

בקיצור רק שאני אגיע הבייתה...

תודה,

עמית.

Untitled.jpg

פורסם

תשנה אי פי.

גם לי היה את זה, אני פשוט מתנתק ומתחבר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אז זהו שאני לא יכול,

אני לא הורדתי כלום מהאתר הזה,זה כנראה מישהו אחר,

בגלל זה חשבתי שהמכסה נגמרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...