Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החצאיות הן דוקא אוטנטיות לגמרי, אני זוכר טוב בילדותי, כל סובארו "פשע" שכיבדה את עצמה לבשה סט חצאיות שכזה + ההגה עץ, + ריפודי עור....

אז אני הייתי מוריד את הסמלים ואולי מרפד בסגנון יותר יפה, אבל אם כבר יש חצאיות.... היתי משאיר אותם ומתקן את הקדמית.

אני רוצה להוסיף, דווקא בעולם האספנות יש מקום של כבוד לתוספות אוטנטיות של התקופה, לפעמים הן אפילו נחשבות יותר מאשר המקוריות עקב נדירותן הרבה.

אני הייתי משאיר את כל התוספות הישנות רק מביא אותן למצב תצוגה, במיוחד את הפיברגלאס השבור מיסביב (למרות שיש כאלה שיאמרו שזה מוסיף ללוק הקשוח סטייל חליפת איומים וכאלה)

לרכב שלך יש לוק שמייחד אותו מהשאר אני בטוח שהוא מסובב הרבה ראשים, אז למה לחזור לסטנדרטיות ???

דרך אגב אתה יודע שאתה חייב קסטה (לא דיסק) של זוהר המלך ולנסוע בפול ווליום עם חלונות פתוחים בשישי ב2 בצהריים ?!

לא רוצה הגא כח, לא רוצה ABS

רוצה הגא עץ והרבה ניקל מסביב 8)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא להאמין שהמילים האלו יוצאות מהפה שלי... אבל..

לפרק את הכל ולהחזיר אותה למצב מקורי, בלי כל הקשקושים מסביב.... :roll:

ליאור (ברגע של חולשה)

לעזאזל, לא חשבתי שיגיע היום שאני אשמע את זה...:lol:

אני באותה דעה. המכוניות האלו נהיות נדירות.

פורסם

אני גם מחפש אחת, ואלה התוספות שהייתי שם לו הייתה שלי:

1. טסות של לנסר , 323, אפלאוז. (מעורב, כמובן. מה שהצלחנו לגנוב ;-) ) - כאן יש מגנז. אז לא רלוונטי.

2. הלדים האדומים שמנצנצים על הגריל. (מי שזוכר :))

3. על המראה תלויים: קוביות, נעליים, חמסות, 8 עצי ריח, דיסק של זמרים מוכי גורל.

4. חלונות שחורים.

5. אגזוז משופר: מורכב מ-2 צינורות מרובעים מרותכים.

6.המדף האחורי יוקדש כולו לבובות ערסיות.

7. שלט STOP מאחורה עם אורגן אורות. (נשבע שהיו כאלה פעם :))

8. מדבקות SUBARO TURBO (השגיאה במקור) על הדלתות.

9. טייפ פרוסאונד של עשר(ה) שקל(ים) , עם מוסיקה מזרחית.

10. נעל על האגזוז.

11. פרווה על הדש.

13. כמה שיותר שלטים צהובים, מה שהלך פעם היה "טרנטה אבל לפניך" "ימותו הקנאים" ועוד שתיים שלי: "אני עבריין צעצוע" "אני לא ערס".

14. בטח שכחתי משהו.

חתיכת נוסטלגיה עלתה לי לכאן.

ועוד משהו: אם אני אמצא אחת כזו, יהיה אירוני שבראשון עד חמישי היא תחנה בצפון ת"א מול האוניברסיטה. :lol:

פורסם

אני ממש לא מסתלבט!! כל היופי בנוסטלגיה זה לשחזר את התקופה.

כתבתי את ההודעה ברצינות לגמרי. ואגב, אם אתה מכיר אחת למכירה צור קשר בהודעה פרטית ;-)

אביעד. (יש מפגשי סובארו קלאסי, אגב. תבוא :))

פורסם
לא להאמין שהמילים האלו יוצאות מהפה שלי... אבל..

לפרק את הכל ולהחזיר אותה למצב מקורי, בלי כל הקשקושים מסביב.... :roll:

ליאור (ברגע של חולשה)

ליאור!! האמת שאני לא מאמין שאכן המילים האלו יצאו מפיך, במיוחד לאחר שתיארת מה אתה הולך לעשות לטנדר העתיק (HOT-ROD), הכיצד, האם יתכן ששבת לשפיות ?

מצא משה

פורסם
לא לגעת, כל הפוזה של הרכב הזה זה התוספות המגוחכות הללו, במיקרה הזה כל המוסיף הרי זה משובח, לך עם זה עד הסוף בלי פשרות ספויילר אחורי גדול ככול הניתן, אורות סגולים בריצפה וכמובן מדבקת "ללא פחד" גדולה ככול שתוכל להסיג.

למרות שזה נשמע ציני אני רציני אם אתה אוהב או לא את העיצוב המקורי לא מדובר פה מבית פנפרינה או איטלדיזיין ששווה לחזור לעיצוב המקורי לך על הפוזה בלי בושה

+1 אדיר

לדעתי הרכב מדהים ויפיפה למרות כל הקשקושים הצועקים!!

אם אני הייתי במצב שלך לא הייתי נוגע ועוד הייתי יכול להשתולל עוד קצת אבל זאת רק דעתי.

ושוב האוטו מחשמל ממש האמא של הפשע וזה כל העניין!

פורסם
אני ממש לא מסתלבט!! כל היופי בנוסטלגיה זה לשחזר את התקופה.

נכון מאד - אבל בתקופה הרלוונטית (סוף שנות ה-70) אף אחד לא הצמיד תוספות כאלו למכונית הזו. התוספות המיותרות האלו הגיעו כאשר המכוניות הפכו לאופצית יד 2-3 זולה לערסים צעירים.

זה עניין של טעם אישי, אבל לדעתי מגיע למכונית הזו לחזור למצב מקורי ויפה, כמו שהיא היתה בשנת 1979, ולא כמו המצב אליו היא היתדרדרה 10 שנים אח"כ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני אישית מעוניין לשחזר זכרונות מהילדות שלי. שוב, על טעם ועל ריח.

וממש קשה למצוא אחת. חפרתי את האמא של גוגל ואין מידע. היה איזה מצחיק אחד שרצה 30 וזהו.

יש אחת ביד2 ורוצים 12. נראה לי המוכר סוחר, כי יש לו מס' טלפון מקומבן. 05XYYYYYY

פורסם
אני אישית מעוניין לשחזר זכרונות מהילדות שלי. שוב, על טעם ועל ריח.

וממש קשה למצוא אחת. חפרתי את האמא של גוגל ואין מידע. היה איזה מצחיק אחד שרצה 30 וזהו.

יש אחת ביד2 ורוצים 12. נראה לי המוכר סוחר, כי יש לו מס' טלפון מקומבן. 05XYYYYYY

אני מכיר אותו ואת האוטו שלו

הוא לא סוחר.

דרש ממני אז 8 במזומן.

האוטו במצב חיצוני לא מרשים(חלודות,ורקבונות,צריך להחליף מכסה מנוע )

צבע אדום מקורי

פנים הרכב גרוע עד גרוע מאוד

תיבת הילוכים אוטומטית(אין בעיה להחליף לידני)

צריך לעשות ראש מנוע לפי שאמר לי

בולמים קדמיים גמורים .

הוא הציע לי לקנות אותה ולשפץ והתחייב לקנות ב 15 אלף.(ומה יוצא לי מזה?-כי דורשת לפחות 20 אלף).

היתרונון היחידי שבחודש הבא נכנסת לסטטוס אספנות -מבציר 78,ואפשר לעשות העברת בעלות ולשלם אגרת רישוי אחת של חצי שנה(521 ש'),ולא צריך אישור מעבדה מוסמכת אם כבר היא בסטטוס אספנות.

אגב, באיזה צבע היתה הסובארו שדרשו עליה 30 אלף? ומאיזה אזור?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

נכון שרוב התוספות הן משנות ה-80 ולא המקור - אבל ... הן מקוריות לתקופה שלהן ולדעתי חלק מה"תרבות" המוטורית של אותם שנים. יש לדעתי מקום לשימור אוטו שמייצג תקופה שלמה בעיקר שבאופיו הוא מאוד שונה מהתקופה הנוכחית.

פורסם
נכון מאד - אבל בתקופה הרלוונטית (סוף שנות ה-70) אף אחד לא הצמיד תוספות כאלו למכונית הזו. התוספות המיותרות האלו הגיעו כאשר המכוניות הפכו לאופצית יד 2-3 זולה לערסים צעירים.

זה עניין של טעם אישי, אבל לדעתי מגיע למכונית הזו לחזור למצב מקורי ויפה, כמו שהיא היתה בשנת 1979, ולא כמו המצב אליו היא היתדרדרה 10 שנים אח"כ.

מסכים לגמרי. כשהרכבים האלה יצאו הם היו כמו לגאסי כיום. לא נראה לי שיש יותר מדי לגאסי בנות פחות מ10 שנים עם תוספות כאלו.

פורסם
ליאור!! האמת שאני לא מאמין שאכן המילים האלו יצאו מפיך, במיוחד לאחר שתיארת מה אתה הולך לעשות לטנדר העתיק (HOT-ROD), הכיצד, האם יתכן ששבת לשפיות ?

לא, קל לי לדבר על מכוניות של אחרים :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...