Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם טועים, אם סבא שלך כתושב חוזר, או עולה חדש יירצה ליבא את רכבו הוא יוכל, יש בארץ מספר רכבים עם הגה ימני גם אספנות.

לא נכון.

יש בארץ רכבים עם הגה ימני שהם אספנות כי הם היו בארץ בעת קום המדינה ולפיכך נשארו כאן.

אין כל אפשרות ליבא רכב עם הגה ימני לא בתור עולה חדש, לא בתור עולה ישן, לא בתור תושב חוזר ולא בתור אספנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלונדון ? אוסטרליה ? קפריסין ?

בארץ אין אפשרות לבצע רישוי לרכב חדש עם הגה ימני. די לטחון מיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין כל אפשרות ליבא רכב עם הגה ימני לא בתור עולה חדש, לא בתור עולה ישן, לא בתור תושב חוזר ולא בתור אספנות.

.

שבוע שעבר בשכונת גאולה בירושלים, ראיתי וולוו S80 עם לוחיות בריטיות, וכמובן, הגה בצד ימין. זה מראה נדיר, אבל יש כמה שמסתובבים, ולא של דיפלומטים.

פורסם

אתם עדיין לא מבינים, יש אפשרות להכניס רכב עם הגה ימני לתקופה מוגבלת על ידי תייר וכו', אבל אין שום אפשרות לעשות לו רישוי בארץ, כלומר לקבל מספר צהוב.

אני רוצה לראות מישהו שכותב שראה רכב (לא אספנות) עם מספר ישראלי צבוב והגה ימני.

פורסם
שבוע שעבר בשכונת גאולה בירושלים, ראיתי וולוו S80 עם לוחיות בריטיות, וכמובן, הגה בצד ימין. זה מראה נדיר, אבל יש כמה שמסתובבים, ולא של דיפלומטים.

נחמד שאתה מתקן אותי בלי לקרוא את השירשור כולו ולהבינו.

את תגובה 14 קראת ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול ראיתי רולס רויס שנת 80 פחות או יותר. בדיוק כמו בתמונה

http://www.classic-dreams.co.uk/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/rrspirit.jpg

בפנים ישבו חתן וכלה. ההגה היה בצד ימין .עם לוחית רישוי מוזרה- צבע צהוב, בתחילה היו אותיות ואחריהם מספרים.

מיקום- ליד בית הכנסת הגדול בירושלים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

דה ז'ה וו

היום לפני כחצי שעה ראיתי שוב את הרולס רויס. הפעם בצומת רחוב האומן-דרך חברון.

(לא היה לי זמן לצלם:-()

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

עד שנת 1976 ניתן היה לקבל מספר ישראלי.

כיום אף רכב עם הגה ימני, גם אם הוא אספנות לא יכול לקבל מספר ישראלי.

מקרה חריג, לנדרובר עם הגה ימני שנקנה בקפריסין ועבר הסבה באמצעות קיט להגה שמאלי לפני קבלת מספר ישראלי.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

הרולס רויס הירושלמית היא רכב של סטודנט בריטי שלומד באוני' העברית. הרכב נמצא פה לתקופה מוגבלת ולפי מה שהבנתי יוצא וחוזר לארץ לפני תום חצי השנה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לוחית רישוי מוזרה- צבע צהוב, בתחילה היו אותיות ואחריהם מספרים

כזה אולי?

EU_UK_GI1.jpg

אם כן, אז זה אנגלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תרשו לי לעשות לכם קצת סדר בסלט (בתור אחד שגר בחו"ל ובדק את הנושא לעומק מתוך כוונה אמיתית להביא רכב לארץ):

1.אזרח תושב הארץ יכול להביא לארץ רכב ב-2 מקרים:

א.רכב חדש עד שנתיים על הכביש.

ב.רכב אספנות.

לפחות לגבי סעיף א' הרכב חייב לעמוד בתקינה הישראלית,משמע הגה שמאלי.

2.תושב חוזר (מי שלא מתגורר בארץ באופן קבוע במשך שנתיים ומעלה) רשאי לייבא רכב חדש עד 4 שנים על הכביש, שעומד בתקינה הישראלית.

זה מדובר על ייבוא רכב והשארתו בארץ באופן קבוע.

3.תושב חוזר\תייר,יכולים לייבא לארץ רכב למטרת ביקור (עד 4 חודשים),הרכב יכול להיות מכל שנתון ולא חייב לעמוד בתקינה ישראלית.

כנגד הבאת הרכב לארץ צריך לשלם את מלוא שווי המס בתור פקדון (מעיין "ערובה" כזאת שתבטיח שהרכב אכן ייצא מהארץ בתום 4 חודשים).

כמו כן יש חובה לבטח את הרכב בביטוח ישראלי למשך תקופת שהייתו בארץ.

זה בערך הכל.

לפותח השרשור,

את הטויוטה של סבך תוכל לייבא רק כשהרכב יהיה אספנות,אלא אם כן תצליח להוציא איזשהו אישור חריג בגלל הנסיבות המיוחדות (ערך סנטימנטלי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם בתור אספנות לא ניתן לייבא רכב עם הגה ימני לארץ.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...