Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה נשמע ?

חלק ממכם יודעים שלאחרונה רכשתי סיטרואן ZX

ולאחר יומיים כבר החלו התכנונים

כרגע אני עומד בפני סיום של הפודים בדלתות עבור הוופרים מבית מורל - ההיבריד או אלייט , עדיין לא הוחלט .

בהמשך יבוא פודיומים עבור CDM54

ולאחר מכן פודים על הדש עבור הטוויטרים סופרימו פיקולו - שוב , כן כן אני יודע לא מזמן מכרתי אותם :\

אז ככה לגבי הפודים הראשונים ,

כפי שתוכלו לראות בתמונות הם מין תיבות אטומות (כמו שאדי בנה לאחרונה) בנפח של 7.5\8 ליטר

בנויות מפיבר ועץ

אז מספיק לקשקש ויאללה לתמונות

בתמונות ניתן לראות כל שלב בביצוע הפוד , הפיניש שעדיין לא נעשה יהייה בד סקאי שחור עם תפרים אדומים .

הגימור של השלד לא נעשה עד לשיפשוף האחרון מאחר ואני מעדיף מגע של ספוג מתחת כך שזה לא כל כך קריטי .

עוד מספר דקות העלה תמונה של פוד אחד על הדלת ברכב , מטעין סוללות במצלמב :)

DSCF0551.JPG

DSCF0559.JPG

ללא שם.JPG

DSCF0608.JPG

DSCF0605.JPG

DSCF0590.JPG

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. - אם אתה בונה נפח כזה - הייבריד לא מתאימים עד כמה שידוע לי אלא רק אילייט - תחשוב טוב לפני שאתה סתם קונה הייבריד - או שתעשה חור בפוד שההייבריד יראה את הנפח של הדלת - ואז בעצם עבדת לחינם.

ב. מזל טוב! גם על הרכב גם על העבודה.

ג. בין המגנט של הרמקול לתחתית הפוד צריך להיות רווח לפחות של סנטימטר ונראה שיש יותר - נהדר.

ד. נראה שיש לך ידיים טובות.

ה. אם אתה רוצה להתייעץ משהו דבר איתי בהודעות פרטיות בכיף - נ.ב אם ייצא לי מתישהו השבוע או שבוע הבא אני אדבר עם אליקו ואקרע לך להשמעה אצלי אם תרצה - גם ככה ביקשת כבר מקודם.

ו. סופרימו פיקולו באון - אקסיס - מציע לך לשקול את זה - מאוד כואב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמת אדי , אני מאד רוצה לשמוע את הסטאפ שלך

מאחר ואלי רק שיבח אותו

ורק משכנע אותי לקחת את האלייט .

הסופרימו לא יהיו אונאקסיס למרות שעם הפיקולו שמעו נהדר באון אקסיס ישר לפרצוף .

אני חושב שאני יכוון אותם או למראה המרכזית או אחד לשני .

תודה רבה על הפידבקים , ידיים שמא ידיים אני נורא לא סבלני לדברים כאלה .

נ.ב - לתחתית של הפוד יש מרווח של 2.2 ס"מ ליתר דיוק :]

פורסם

קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה בפרוייקט! עכשיו יש לי שאלה אליך,כפי שאני רואה שהחיפוי של הדלת שלך ישר לגמרי,אז מדוע את הבסיס של הפודים לא עשית מ MDF??? לפי דעתי אם הייתה עושה את הבסיס מ MDF היית מקבל בסיס הרבה יותר טוב שעליו אפשר להמשיך לבנות את הבנייה שלך וכמובן היה לך הרבה פחות עבודה והתמזמזות עם פיבר.

בברכה.

סלבה.מ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אמת אדי , אני מאד רוצה לשמוע את הסטאפ שלך

מאחר ואלי רק שיבח אותו

ורק משכנע אותי לקחת את האלייט .

כן. כי את ההייבריד אתה צריך להשאיר לי! חוצפן :x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוני נראה מצוין.

מקווה לשמוע כשיותקן.

בהצלחה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אתה נגר או משהו כזה ?

נראה מגניב , הקטע שהמקול עומד במקום שלו ממש מגניב שאיך שהוא נתפס עם העצים הקטנים האלה .(ד"א בתמונה הזאת , אחרי הרמקום של את האוטו כמו של אמא שלי )

אחלה אוטו רכשת , תהנה ובהצלחה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...