Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הרכב - סוזוקי באלנו 98 הגיע עם אימובילייזר מקורי ומפתח כזה עם 3 מגעים שמנטרל אותו ....

לאחרונה התקלקל אחד המפתחות האלה ונאלצתי להזמין חילוץ הגיע איזה ברנש שחתך מספר חוטים ועקף את האימוביליזר , ועד היום אני נטול אימובילייזר.

השאלות :

1 - היכן משכפלים מפתח אלקטרוני כזה (צירפתי תמונה שלו), ומה עלות השיכפול ?

2 - ביקשתי לתקן את המעקף ונאמר לי שאין אפשרות לתקן , רק להתקין חדש ... כמה אמת יש בזה ?

3 - אני מתלבט בין לסדר את האימובילייזר המקורי , ולשכפל לו מפתח נוסף או להתקין קודן אשמח לקבל המלצות על מה כדאי יותר ....

תודה למגיבים

suzuki imobiliser key.JPG

פורסם

ראית כמה קל לעקוף אותו אז זה לא מה שימנע מהרכב שלך מלהגנב, אותו דבר היה עם האימובלייזר אצל אחי והוא פשוט ביטל אותו לגמרי

פורסם

חד משמעית ללא שום צל של ספק - לגשת ולהתקין קודן, ה-ר-ב-ה יותר יעיל ויותר אמין......

תתקין קודן עלות בין 300 ל500 שקל......

פורסם

האימובילייזר שיש לך, הינו מסוג B100 או B200 ישן נושן מאוד.

עדיף להתקין קודן, עם עלוקה בתקשורת שאינה קווית, בטוח יותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכל המגיבים

אכן ביררתי מחירים ועמדתי לשים קודן, ועשיתי שיחה עם חברת הביטוח שלי ולהפתעתי הם אמרו לי שברכב יש אימובילייזר מקורי, שהציפ שלו נמצא במפתח הראשי של הרכב, המחלץ עקף סך הכל רכיב של האזעקה ולא של האימובילייזר.

אז האימובילייזר המקורי של הרכב חי וקיים והביטוח לא דורש ממני להתקין קודן , אז ויתרתי על זה.

לפי מה שהבנתי מקריאה פה בפורום לאימובילייזר המקורי יש ייתרון מסויים בהגנה בגלל שהוא חלק מהמחשב של הרכב ...

• תוכן חדש...