Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר מתבקש להגיע לרחבת הדגל ולספר את החוויה מתחרות ה SPL שהתקיימה בחיפה, בה עם סאב בודד הוא הוציא יותר SPL מ4 קיקרים רצחניים.

בץ, את כל התשובות לשאלות שלך תמצא במהלך הת'רד הזה ובקבצי ה WORD המצורפים בשרשור. לא ניתן להשתתף בשתי תחרויות.

לעניין הקטגוריות, אין בזה טעם בגלל:

1. מס' משתתפים מועט יחסית.

2. אין פרסים לכל הקטגוריות.

3. עוצמה היא לא מדד לאיכות קול, וכבר דיברנו על זה שסאב אחד בתכנון תיבה נכון יכול להוציא יותר SPL מאשר ארבעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 187
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם מי שעשה תיבה טובה כזאת לסאב אחד קיבל תקציב גדול ועכשיו הוא יכל לעשות 4 סאבים בתיבות טובות כאלה ?

אבל עזוב זה כבר עבר

אם יהיו עוד הרבה מתמודדים אני בטוח שהמנהלים ישקלו מחדש את הקטגוריות

אני לא יודע מה איתכם אני לא יכל לחכות

פורסם
ואם מי שעשה תיבה טובה כזאת לסאב אחד קיבל תקציב גדול ועכשיו הוא יכל לעשות 4 סאבים בתיבות טובות כאלה ?

אבל עזוב זה כבר עבר

אם יהיו עוד הרבה מתמודדים אני בטוח שהמנהלים ישקלו מחדש את הקטגוריות

אני לא יודע מה איתכם אני לא יכל לחכות

בוקר טוב לך ידידי AC\DC

את צודק ב100% במה שאתה אומר וכמו שאמרו ששנה שעברה מישהו עם סאב אחד ניצח מיתחרה עם 4 סביים

אני פשוט חדש בתחום המוסיקה והSPL ביגלל זה אני שואל את כול השאלות

אז עכשיו אני יודע מה לעשות ואיך לשנות את התיבה

מחכה לראות את כולם ומכווה שיהיה פיטים טובים בתחרות

שלכם BATZ

פורסם

עכשיו כשביטלו את התת קתגוריות בתחרות ל"קטנים" אין בכלל סיקוי להיתחרות ואני מדבר על SQ,לכל אלו שיש את את מערכות הSQ הבינוניות 99% אין אפשרות לנצח את אלו שמישתמשים ברכיבי HIGH END. זה כמו לתת לאימפרזה טורבו להיתחרות עם בוגטי וויירון, כבר מההתחלה יהיה ברור מי ינצח.

אני מבין שיש מעט מאוד מישתתפים ושההיענות נמוכה אבל זה כבר הופך את התחרות הזו לתחרות לא מענינת שכבר מההתחלה יהיה ניתן לנחש מי ינצח לפי הציוד שמותקן ברכבים.

כל הקטע הזה ממש מבעס.

לפי דעתי צריך לתת יותר פירסום לארוע הזה בפורומים אחרים כדי שיהיו יותר מישתתפים ולהחזיר את הקתגוריות למה שהן היו בהתחלה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הקטגוריות בוטלו משום שאין מספיק מתחרים + אין מספיק פרסים (זה לא הגיוני שכל מי שמשתתף יקבל פרס, נכון?)

מעבר לזה, כבר הוכח לא פעם ולא פעמיים שמערכת בכמה אלפי שקלים יכולה להשמע טוב יותר ממערכת בעשרות אלפי שקלים.

כנ"ל לגבי ה SPL.

אז לא צריך להתבאס ולא כלום, ומספיק עם הדעות הפרימיטיביות האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל ככה זה תחרות, מה זה ההתבכיינות הזאת. קחו למשל כדורגל, זה ברור שברצלונה יותר טובים מבני סכנין נכון?

ככה זה בתחרות, יש כאלה ויש כאלה, אם כולם היו אותה רמה, אין אפשר היה להתחרות.

:-) just smile
פורסם

עדכונים:

* ביום האירוע ינתנו מחירים מיוחדים על מגוון רחב מאוד של מוצרים. המחירים אסורים לפרסום, אך הם יהיו נמוכים יותר ממחירי האינטרנט.

* עד כה נרשמו 18 מתמודדים(!!!) לתחרויות ה SQ וה SPL. ניתן להמשיך להרשם.

* נכון לרגע זה אין מספיק מתמודדים לתחרות "ההתקנה השווה". אם לא ירשם מספר מינימלי נאלץ לבטל את התחרות.

* עוד הבהרה לגבי הקטגוריות - הן בוטלו (ובדיעבד לא היו צריכות להיות שם מלכתחילה) בשל מספר משתתפים מועט יחסי וחוסר פרסים. עם זאת צריך לזכור כי גם בהשקעה מעטה יחסית אפשר להגיע ל SQ גבוה יותר ממערכת שעלתה עשרות אלפי שקלים.

צוות האירוע.

פורסם

אני בדיוק מתכנן מערכת חדשה למגאן החדשה שלנו, מחירים נמוכים זה טוב.

דרך אגב המקום דיי קטן איפה כולם יחנו? יחסמו את הכביש בין הקניון למסעדה החדשה של סמיר?

פורסם

רינו את שמך הפרטי אני לא מכיר וסליחה שרשמתי רינו .

אל איזה מכום כטן בדיוק אתה מדבר ?

בתוך הסחחה של העסק ללא כול בעיה נכנסים כול יום 8 רכבים בעת ובעונה אחת מעבר לכך כול הרחבה בחוץ אם אתה מכיר כול כך את המכום יש מכום לכ15 רכבים בשקט ס"ה 23 רכבים בשתח הרכבה .

מעבר לכך רכבים שלא מישתתפים בתחרות יש חניה צדדית אם אתה מכיר איפו קטרינג שלי ובנוסף יש את כול השדרה עד הכיכר של הקניון כאשר בצד שמאל שלה יש חניה ענקית של כה50 רכבים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

שמי הפרטי זה אלכס.

23 מכוניות? חשבתי שהאירוע יכיל איזה 100 מכוניות. בכל אופן אפילו לא ידעתי שיש שם סדנאת התקנות, זה איפה שעומדת שם מכונית צהובה אמריקאית כזאת תמיד?

תמיד חיפשתי בעפולה מישהו הוגן לציוד סטריאו לרכב עכשיו אני בטוח שמצאתי.

פורסם

אני חושב שמגיע למשתתפי SQ לדעת לפחות את הכיוון של המוסיקה/דיסקים לפחות חלקית שהשופטים ישמעו, כי זה פשוט לא פייר לדעתי, הרי לתחרות SPL הכל ידוע מראש, וכל מתחרה מכין את התיבה ומכוון את המ"ע ל55HZ בכדי להוציא את המקסימום התוצאה, ולעומת זאת בSQ אין לי מושג למה להיתכונן, אני בטוח שהם לא ישמעו טראנס או משהו דומה,

אבל אני דורש בכל תוקף לפרסם לפחות חלק משמות של הדיסקים/שירים שהשופטים הולכים לשמוע.

אולי יומיים שלוש לפני התחרות, אולי רק לאלה שרשומים לקטגוריית הSQ .

איתמר, לטיפולך אודה.

בברכה.

בוריס.

פורסם

א. אף אחד לא אמר לכוון את התיבה ל 55 HZ. זאת לא תחרות כזאת (ובכלל מעטי מעט בארץ יודעים מה זה ואיך לעשות את זה נכון).

ב. מה זה יעזור אם נאמר את רשימת השירים? ברכב צריכה להיות במה, בעלת עומק גובה ומרכוז, משהו שקיים בכל תחרות SQ בין אם היא חובבנית ובין אם היא מקצועית. יהיה מגוון שירים שינועו בין רוק לקלאסי, בכדי לבדוק את התנהגות המערכת בכל מיני מצבים. יהיו טראקים ייעודיים לבדיקת פאזות וכיוון הווליום.

מי שממש רוצה להיכנס לביזנס יכול להשיג דיסקים לכיוון מערכת (אממא, איסקא, אוטוסאונד) שמאוד יעזרו לו.

מי שרוצה להבין מה המשמעות של כיוון פאזות ואיך עושים את זה:

1. יכול להריץ חיפוש בפורום.

2. יכול להיכנס לכתובת הבאה ולקרוא את ההסבר המצויין של cmusic:

www.elitecaraudio.com/forums/showthread.php?threadid=98293

איתמר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...