Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלא כולם יודעים את התשובה אבל מי שיוכל לעזור לי אני באמת מודה לו.

אבא שלי בא לארץ לתקופה והוא רוצה להביא איתו את הרכב שלו.

רציתי לישאול כמה זמן הוא יוכל להיות פה עם הרכב שלו בלי שהוא יצטרך להחליף את הלוחית?בלי שהוא יצטרך לשלם מס?

תודה מראש לכולם :-)

פורסם

א. יכולת לעשות חיפוש, וזה מה שהיה יוצא לך. לא נורא. להבא.

ב. לפי השרשור הנ"ל, אביך יכול להביא רכב עם לוחית רישוי זרה, ולנהוג בו, עד חצי שנה לכל היותר.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם
חצי שנה + חצי שנה הארכה.

סה"כ שנה.

מה זאת אומרת חצי שנה הערכה כאילו מה אני צריך לעשות כדי להחזיק אותו שנה

פורסם

ע"פ מדריך המכס המעודכן, אביך יכול לייבא את הרכב לתקופת ביקור בתנאים הבאים:

א. תנאים ליבוא רכב/אופנוע לתקופת ביקור

(1) תושב ישראל שנעדר מהארץ לפחות שנה אחת ובא לביקור, רשאי לייבא רכב מנועי לשימושו העצמי בתקופת הביקור, בתנאים אלה:

עליו להציג רשיון נהיגה בר-תוקף בישראל. עליו להציג דרכון בר-תוקף המוכיח, כי שהה מחוץ לישראל שנה אחת או יותר. ג) עליו להפקיד ערבות בנקאית בגובה המסים החלים עד לייצוא הרכב. ד) עליו להתחייב בחתימה ע"ג טופס (מכס 161), שייצא את הרכב עם צאתו מישראל או בתום 4 חודשים מיום כניסתו - כל שהינו מוקדם יותר.

תושב כאמור, חייב לייצא את הרכב במועד, גם אם הוא עצמו נאלץ להישאר בארץ לאחר מועד זה.

(2) תקופת ביקור נחשבת לכזאת, אם נתמלאו התנאים הבאים

א) סה"כ הימים לביקור אחד או למספר ביקורים בכל שנה משנות השהייה בחו"ל, אינם עולים על 4 חודשים, ללא זכות צבירה; מניין 4 החודשים מתחיל כל שנה מחדש. "שנה" לעניין זה מחושבת ממחרת יום היציאה. ב) בשום ביקור לא מומשו זכויות תושב-חוזר ליבוא או לרכישה בישראל של חפצי-בית.

ב.ביטוח רכב במחירו המלא (כולל המסים החלים)

רכב שיובא לתקופת ביקור - יש לבטח אותו במחירו המלא בשוק הישראלי, דהיינו כולל מלוא המסים. זאת, כדי להבטיח תמורה מחברת הביטוח במקרה של נזק שייגרם לרכב בתקופת הביקור.

מובהר בזה, שניתן לבטח את הרכב בנמלי היבוא בישראל.

6. קבלת מידע

לקבלת מידע בענין יבוא אישי של רכב, הן לפונים מישראל והן לפונים מחו"ל, יש לפנות למח' יבוא אישי בבתי-המכס, כמפורט בזה:

מס' פקס מס' טלפון הכתובת 04-8628469 04-8354863 שער הנמל 3,ת"ד 245,חיפה 31002 03-6825070 03-5120716 רח' יפת 42,ת"ד 8168,ת"א-יפו 61081 08-8528856 08-8510501 רח' האורגים 2 (בנין הפורום),אשדוד 77102 02-6545616 02-6545610

02-6545607 רח' כנפי נשרים 66,ת"ד 34014,ירושלים 91340

אני גם קורא בין השורות...שים לב! למרות שהוא אבא שלך, ע"פ חוקי המכס של מדינת ישראל תזדקק לאישור מיוחד מהמכס ע"מ שיתירו לך לנהוג ברכב בעת שהותו של אביך בישראל. אי הקפדה על הוראות המכס עלולה להביא להחרמת הרכב ע"י המכס ולהגלייתו למגרשי ממ"ן ו/או לחילוט הערבות הבנקאית הנזכרת לעיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ע"פ מדריך המכס המעודכן, אביך יכול לייבא את הרכב לתקופת ביקור בתנאים הבאים:

... ד) עליו להתחייב בחתימה ע"ג טופס (מכס 161), שייצא את הרכב עם צאתו מישראל או בתום 4 חודשים מיום כניסתו - כל שהינו מוקדם יותר.

תושב כאמור, חייב לייצא את הרכב במועד, גם אם הוא עצמו נאלץ להישאר בארץ לאחר מועד זה...

לפי סעיף זה המקסימום להחזקת רכב מיובא בארץ הוא 4 חודשים, לא?

פורסם

במידה ואתה תושב מדינת ישראל. במידה ולא, יש תנאים אחרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה לי שעדיף לשכור/לשנורר מקרובי משפחה/לנסוע במוניות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תנסה את שיטת בעל הפרארי 360 שבארץ ,כל חצי שנה תוציא את הרכב לטיפול ואחר כך תחזיר ,זה עובד!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
א. יכולת לעשות חיפוש, וזה מה שהיה יוצא לך. לא נורא. להבא.

ב. לפי השרשור הנ"ל, אביך יכול להביא רכב עם לוחית רישוי זרה, ולנהוג בו, עד חצי שנה לכל היותר.

למי שקרא את השירשור הנ"ל ועניין אותו.

יש בארץ חברה איטלקית שעובדת על קו נפט או גז והיא הביאה איתה רכבים וביניהם משאית/יות עם הגה בצד ימין (כנראה לצורך העבודה בשטח לצד תעלה שיכולה לבלוע משאית).

המשאיות שלהם בדרך כלל 4X4 גבוהות (כמו היונימוגים שבדקאר), אחלה כלים.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
תנסה את שיטת בעל הפרארי 360 שבארץ ,כל חצי שנה תוציא את הרכב לטיפול ואחר כך תחזיר ,זה עובד!

איפה לעזאזל שמעת על זה? :? זה לא אפשרי.

ברגע שהרכב נכנס לארץ, יש תקופה מינימאלית בין כל ביקור לביקור (אם אני לא טועה לפחות שנה).

משמע, נניח ותביא לכאן רכב לחצי שנה, ברגע שהוא יצא מהארץ הוא לא יוכל להכנס לכאן במשך שנה שלמה

(ואני חושב שאפילו יותר!) אז השיטה הזאת של הוצאת הרכב לטיפולים היא שמועה (מיתוס) שיקרי.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...