Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סיטרואן קסארה 2003.

סיטרואן מציעה בדיקות קיץ חינם, הלכתי למוסך מורשה שנראה מאד רציני, מוסך הצומת בפ"ת. שם הצביעות על בעיה במותחן רצועת אלתרנטור. ואמרו שצריך להחליף.

קיבלתי הצעת מחיר שנשמעת לי קצת גבוהה מידי.

כמה אמור לעלות התיקון הנ"ל? האם יש צורך במוסך מורשה (כמו בטיפולים מחשב או גיר או דברים כאלה)או שכל אחד יכול?

אשמח לעצות

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אף פעם אין צורך במוסך מורשה, אלא אם הרכב עדיין באחריות.

אבל, מומלץ בכל זאת ללכת למוסך שמכיר רכבים מסוג זה והכי חשוב - שאתה יכול לסמוך עליו!

פורסם

מוסך מורשה דורש יותר כסף, ובמוסך מורשה יש מומחים לאותו הרכב הספציפי במקרה שלך סיטרואן. כמובן שיש מוסכים כללים טובים מאוד עם בעלי מקצוע טובים מאוד שגם מכירים את הסיטרואן או כל רכב. אבל מה יש מוסכי מדרכה שמסוכן להתקרב אליהם.

עצתי היא או שתכנס למוסך מורשה פג'ו סיטרואן ששמעת עליו המלצות טובות רבות, או שתכנס למוסך כללי שקיבלת עליו המון המלצות טובות. דרך אגב חברים רבים ממליצים על מוסך זיסו בת"א של חבר הפורום זיסו יוסי. כמו כן חבר הפורום רפי לין יכול לכוון אותך לכל בעל מקצוע טוב בכל תחום ברכב.

שבת שלום:wink:

פורסם

אם כך, אוסיף ואומר, אני גר בפ"ת ואשמח למוסך באיזור.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...