Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נראה לך כמו מקרה לא צפוי?

מה אתה חושב שהפסים האלה ימשיכו להעלם והאוטו פשוט ימשיך לסוע?

מי שלא צופה כזה דבר כנראה גם לא יצפה שזה שלפניו תכף יבלום או שהזקנה תכף עומדת לקפוץ לו לכביש, זה אומנם רק להיתקע בלי דלק בכלל חוסר ערנות או זילזול, מצד שני מדובר ברכב ואם הנהג מתנהג ככה, אני לא חושב שהיתי רוצה להיות באזור שהוא נוהג בו

תגיד, אתה בסדר?:shock:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לחשוב, להיכנס לתדלק זה חתיכת פרוייקט...

כולה 5-10 דקות הפסקה באמצע היום.. על פקקים אתם מבזבזים יותר...

יצא לי לראות כמה פעמים אנשי הייטק שדלק לא היה בראש מעייניהם והם חושבים שיש להם טבעת דלקן אז מוצמדת להם תחנת דלק מאחור ולא צריך לתדלק...

לגבי הפילטר...

הרכב נראה יחסית חדש כך שאני לא מאמין שהרבה ג'יפה יש במיכל והפילטר נסתם - אבל הפעם אולי כדאי להקדים תרופה למכה ולא להיתקע עם פילטר סתום..

אגב לא הייתה לך גולף 5 GTI לבנה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אתה צודק. השיקול האמיתי זה לא זמן. פשוט אורח חיים.

אני נוטה לדחות דברים לרגע האחרון ולחשב בדיוק מה מתי ואיך.

גם לוחות הזמנים שלי ככה, גם העבודה שלי ככה וגם דרך מילוי הדלק שלי. טוב זה לא. אולי ננסה לשנות את זה, בעיקר שעוד מעט אני אקבל רכב עם דלקן ;-)

פורסם

היו ימים שהייתי נוהג 500 ק"מ ביום, אבל תמיד שהייתי מגיע לרבע מיכל הייתי נכנס לתדלק

זה עניין של בדיוק עוד 5 דקות ועדיף מאשר להגיע ריק לתחנה ולגלות שיש בעיית תקשורת (פזומט במקרה שלי) ואי אפשר לתדלק, או שמגיעים לאיזור שלא מכירים ולא מוצאים תחנה,נתקעים בפקקים ובסוף גם המנוע נכבה ומתחילה החגיגה.

חוץ מזה, בשעה וחצי ש PAVI ביזבז היום בז'בוטינסקי הוא היה יכול לתדלק המון פעמים 'פול טנק', למרות שבירת השיגרה שבדבר :-D

מתן

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מהי מטרת השירשור הזה? מה רצה המשורר להביע:?

א) נתקעתי בלי דלק.

ב) נתקעתי בלי דלק אבל יש לי s 2000 איזה כיף.

שכן שלי גם נתקע בלי דלק שלשום. יש לו מזדה 3 מליסינג. מעניין מישהו?

פורסם

ניב senda אמר וצדק - זה עניין של אורח חיים. אין לי כוח להתעסק בזוטות כמו למלא דלק, לשלם דו"חות, לטפל בתולעת שאוכלת לי את הכבד וכולי. יש זמן לכל דבר והזמן הוא הכי מאוחר שרק אפשר... זה הרבה יותר קל ככה. מדי פעם נתקעים בלי דלק, חשמל, טלפון, דם או ווטאבר. מסתדרים.

Herman, ה- GTI הוחלפה לפני 8 חודשים. זה היה בכל העיתונים הראשיים אבל כנראה פיספסת. תוכל לקרוא סיכום

פה.

favorite, אני מתנצל אם השרשור לא עמד בקריטריונים המחמירים שלך לפוסט ראוי. אני אעשה מבדק פנימי ואגיש לך את המסקנות לשולחן עד מחר בבוקר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הסיפור הוא מקרה קלאסי של "האלכימאי" - שפירושו: הפתרון לרוב צרותייך, נמצא ממש בהישג ידך, אתה רק נדרש לפקוח עיניים בכדי לפתורן.

אחת התגובות כאן היא גם כן מקרה קלאסי. של אנשים שפשוט חייבים להגיב, גם (ולרוב) כשאין להם משהו ממש חכם לכתוב.

החתימה של טל"ש היתה מסכמת את התגובה העלובה לעייל בצורה הטובה ביותר.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מהי מטרת השירשור הזה? מה רצה המשורר להביע:?

לא משורר, סתם בחור עם S2000 ותולעת בכבד.

א) נתקעתי בלי דלק.

ב) נתקעתי בלי דלק אבל יש לי s 2000 איזה כיף.

מה דעתך על:

ג) אני בחור קיצוני עם מכונית קיצונית ומשטר תדלוק קיצוני?

שכן שלי גם נתקע בלי דלק שלשום. יש לו מזדה 3 מליסינג. מעניין מישהו?

אנא, פייבוריט חבר. אני וחבריי נקבע איזה שרשור מעניין ואיזה לא, ואתה, מצידי, תלך לשחק עם חברך בעל המאזדה ב"זרבובית" ו"התקן דלקן".

הגישה השלילית שלך לא תביא אותך רחוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אותי דווקא משעשע השרשור.

למי לא קרה אף פעם שנתקע בלי דלק או בגלל תקלה אחרת?

בחייכם!

הגישה פה היא דווקא טובה, כי מצד אחד זהו, זה נגמר, ומצד שני עכשיו אפשר לצחוק על זה. אל תהיו כאלה כבדים.

פורסם

Pavi ידידי היקר, זה מסוג הדברים... שיכולים לקרות רק לך ! 8)

(גם בלי דלק, גם הולך לאכול, וגם לא שם לב שיש תחנה קרובה אליו. הא, וגם עושה ציורים קטנים על התמונה). :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ובנימה שונה,

יוסי, אין ספק שהניתוח הפלסטי שלך, כפי שמשתקף בסמלון, הצליח מעל ומעבר למצופה. אמנם בתחילה תהיתי על נכונות הרעיון, אך מסתבר שמה שטובי הפלסטיקאים ביצעו להופעתך תרם לייחוד שלך ורומם אותך מעבר לרווק התל-אביבי הממוצע.

אני סקרן לראות כיצד יגיבו עדרי הבחורות בJDATE כשהן יראו את עצמך החדש.

עלה והצלח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...