Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הלכתי למתקין שיתקין לי מערכת איטומים והכל. הבאתי לו את הציוד שלי הכל היה בתא מטען אמר יקח 3 ימים

השארתי לו את הרכב עכשיו כל הציוד שכב בתא מטען ואתמול באתי וראיתי שהוא משאיר את התא מטען פתוח

היום הגעתי עליו ופתאום הוא שואל אותי איפה המגבר והרדיו דיסק אמרתי לו שברכב הוא אמר לי זה לא ברכב

וגם שמתי לב שגם הסאב וכל הרכיבים שהבאתי לא נמצאים הפחת של ה +. טויטר אחד לקחו

מה אתם מיעצים לעשות

אני מקווה שזה המקום לשאול

פורסם

ללמוד לא לעשות את זה שוב זה דבר ראשון, דבר שני החמת אותו על דף כלשהו שהוא ראה שכל הציוד ברכב ומודע לזה, אם לא אז אין לך ממש מה לעשות לראות איך הוא מוכן לפצות אותך על הנושא.

פורסם

לא משאירים רכב אצל בעל מקצוע ללא השגחה. :oops:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בטוח שזה בעל מקצוע?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ללמוד לא לעשות את זה שוב זה דבר ראשון, דבר שני החמת אותו על דף כלשהו שהוא ראה שכל הציוד ברכב ומודע לזה, אם לא אז אין לך ממש מה לעשות לראות איך הוא מוכן לפצות אותך על הנושא.

לא החתמתי על כלום והוא ראה את הציוד והוציא אותו כמה פעמים מהאוטו וגם את המסגרת של הרדיו דיסק שביקשתי

ממנו להביא לי הוא ראה ואמר שינסה להביא לי וגם טויטר מסט של הקומפננט איבד לי

פורסם

אין בעיה להשאיר את הרכב + ציוד אצל בעל מקצוע. (כל עוד הוא אמין.)

אנשים משאירים אצלי רכבים + כל הציוד + מפתחות גם של הבית להתקנה של מערכת.

וזה יכול להיות שהרכב יהיה יום. או 4 ימים.

אבל אתה היית צריך לעבור איתו שכל הרכיבים שם. ורק אז ללכת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הייעוץ שלנו הוא ללכת אליו ולשבת אצלו ולהבין איפה כל הדברים שלך ,

ואם זה עסק להודיע לו רישמית שהוא ישלם על כל מה שאבד .

הוא ידע לקחת את המפתח ?

שיידע לשמור על הדברים שלך .:shock:

איזה ביזיון ! ממש מקומם .:mm_mad:

מצד שני , למה לעזאזל השארת לו את הרכב מלא בציוד ?

אני הייתי בא לשם כל יום ומוודא מה קורה עם העבודה על הרכב שלי ואני הייתי זה שנועל שם בסוף היום את הרכב שלי .

גם אם זה אומר שאני לוקח כמה ימי חופש מהעבודה .

אבל זה אני .

מאחל לך הצלחה בהחזרת הרכיבים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אין בעיה להשאיר את הרכב + ציוד אצל בעל מקצוע. (כל עוד הוא אמין.)

אנשים משאירים אצלי רכבים + כל הציוד + מפתחות גם של הבית להתקנה של מערכת.

וזה יכול להיות שהרכב יהיה יום. או 4 ימים.

אבל אתה היית צריך לעבור איתו שכל הרכיבים שם. ורק אז ללכת.

אז זהו שאני עברתי איתו על הדברים והוא ראה את הדברים וגם שהוא ראה את הפחת לפלוס שהבאתי הוא אמר זה לא טוב ושם בתא מטען אותו ואמר שיביא משהו טוב וגם זה נעלם נשאר רק יריעה אחת של הבידוד

פורסם
הייעוץ שלנו הוא ללכת אליו ולשבת אצלו ולהבין איפה כל הדברים שלך ,

ואם זה עסק להודיע לו רישמית שהוא ישלם על כל מה שאבד .

הוא ידע לקחת את המפתח ?

שיידע לשמור על הדברים שלך .:shock:

איזה ביזיון ! ממש מקומם .:mm_mad:

מצד שני , למה לעזאזל השארת לו את הרכב מלא בציוד ?

אני הייתי בא לשם כל יום ומוודא מה קורה עם העבודה על הרכב שלי ואני הייתי זה שנועל שם בסוף היום את הרכב שלי .

גם אם זה אומר שאני לוקח כמה ימי חופש מהעבודה .

אבל זה אני .

מאחל לך הצלחה בהחזרת הרכיבים .

תומר.

השארתי לו הכל כדי שיתקין לי את המערכת ואחרי ששאל אותי על המערכת ומה עושים הוא שאל אותי עם אני רוצה לשדרג אותם אמרתי שאני רוצה את הדברים שלי חזרה

פורסם

למה אתה מחכה!

לך מחר בבוקר למשטרה ותגיש תלונה!

אחרי זה לך עם התלונה ביד אל ה"מתקין" ותדרוש את הדברים בחזרה, זה יאותת על כוונות רציניות.

אם הוא עדיין יערים קשיים על קבלת הכסף ואו\הרכיבים (לפי מחיר השוק לחדש), תגיש תלונה בבית משפט לתביעות קטנות (עד 17000 שקל)

אם אתה צריך עזרה בתהליכים של הגשת התלונה, אתה יותר ממוזמן להרים טלפון ואני אדריך אותך צעד אחרי צעד:

0547771767

אסף

אל תחכה אפילו חצי יום, כל שעה שעוברת גורמת לתלונה להיות פחות אמינה.

נ.ב

תפרסם את שמו, כתובתו ומספר הטלפון שלו בכל פורום אפשרי (ובשלנו ראשון:)), כך תמנע מאנשים אחרים לעשות את אותה הטעות

פורסם

תלך אליו ותסביר לו את הדברים . דרוש פיצוי על הרכיבים שנעלמו.

במידה והוא מסרב תסביר לו שאתה מגיש תלונה במשטרה ומפרסם את הסיפור מה שיכול להיות מכה גדולה לבעל העסק.

רק נקודה אחת חשובה .

במידה ואתה מחליט לפרסם מהו בעל העסק המדובר , תחשוב מה אתה כותב והאם אתה יכול לעמוד מאחורי הדברים. לא חסרים מקרים שבהם אנשים כתבו משהו כלפי גוף מסוים ובסוף נתבעו על הוצאת דיבה. אני לא עורך דין ולא מתמצא בדברים האלו , אבל הנקודה ברורה.

מעבר לזה אני חושב שאם אכן כך הדברים והמקום נהג בחוסר אחריות ואף מסרב לפצות אותך על כך הדברים צריכים להתפרסם על מנת שאנשים לא יפלו גם כן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הי,

עופר צודק- פרסם עובדות בלבד ללא תוספות אישיות והימנע מהתייחסות לאופיו וכו'...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפותח הת'רד - במידה ובעל העסק מסרב לתת לך פיצוי מלא על הרכיבים, גש למשטרה. אל תוותר בעניין הזה. ממש מקומם לשמוע על דבר כזה! איזה חוצפה . לפחות לא השאירו לך את הרכב על בלוקים ואז הוא היה גם שואל אותך איפה שמת את הגלגלים.

לא חותם

פורסם

כל זה רלוונטי אם יש לך קבלות...

אחרת גם בג"ץ לא יעזור

כל עוד אין לך הוכחות ממשיות שהיה לך ציוד, הוא יכול להגיד שלא היה ולא נברא ושאתה מנסה לתפור לו תיק

הסיכוי שלך זה שאם הוא הולך ראש בקיר, עניין התלונה יכול לעזור

שווה לנסות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לכל בעל עסק אמור להיות ביטוח שאמור לכסות נזקים כאלה.

אתה לא אמור לשמור על הציוד כל מהלך ההתקנה, בשביל זה משלמים כסף למתקין ובגע שהרכב באחריותו הוא צריך להיות אחראי על הציוד. לגבי חפצים אישיים זה כבר סיפור אחר, אבל ציוד התקנה הוא באחריותו המלאה!

אתה מוזמן לפרסם את שמו ועובדות לגבי המקרה, תשתדל באמת להשאר מקתועי וענייני.

לדבי התביעה, אם וכאשר, כדאי לך לקחת איתך מכשיר הקלטה (אפשר גם בטלפון) ולהקליט אותו מדבר על המקרה:

אם הוא זוכר איזה ציוד היה, מתי ננס הרכב?, מתי הוא זיהה שהציוד חסר וכו'.

תנסה למשל להגיש לו שאתה צריך להזכר בדגם של המגבר שהיה לך ברכב לשם הגשת תלונה לביטוח שלך או משהו כזה כדי שלא יחשוד.

בהצלחה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...