Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי פורום שלום רב,

האם מישהו פה כבר החליף לבד מנוע צעדים? קניתי כבר את הרכיב ועכשיו נותר רק לבצע את ההחלפה בסופשבוע. יש למישהו אתר טוב לתת לי עם הסברים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לכל חברי פורום שלום רב,

האם מישהו פה כבר החליף לבד מנוע צעדים? קניתי כבר את הרכיב ועכשיו נותר רק לבצע את ההחלפה בסופשבוע. יש למישהו אתר טוב לתת לי עם הסברים?

כמה עלה החלק, אם אפשר לשאול?

מקורי? תחליפי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל אלברט מצטער שלא עניתי לך בזמן, פשוט שכחתי מהדיון הזה ופשוט התחלתי לתפעל את האירוע כי הוא הציק לי מאוד.

את המנוע צעדים קבלתי עם האוטו, המנוע תחליפי. אני יודע שמקורי עולה כ-1300 ש"ח בחברה. לאחר פירוק המקורי יש הבדלים חיצוניים בניהם והמקורי נראה יותר טוב ומאסיבי, לצערי לא צלמתי אז אין תיעוד.

את הפירוק ביצעתי עם ליאור מהפורום, במהלך הפירוק נתקלנו בבעיה שהבורג מסתובב על ריק בבית שלו. את הבעיה פתרנו ע"י זוג אומים. מאז הבעיה נפתרה ואין יותר קפיצות בסרק.

מה הסיבה לבעיה עם הברגים? יכול להיות שבעבר התעסקו עם הרכיב ולכן ההברגה לא טובה, יכול להיות שזו עוד המצאה מדהימה של רנו (ברגים חד פעמיים) שצריך להחליף גם את הבית של המנוע צעדים. באמת שאין לי מושג, אני מבחינתי פתרתי את הבעיה כגע ואפילו שמרתי את המנוע צעדים המקורי כי לפי דעתי לא נגרם לו נזק, הבעיה נבעה (כנראה) מהעובדה שהוא לא היה מחוזק כמו שצריך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי מה שראיתי מבחוץ בלי להתעמק יותר מדי, זה ניראה כאילו המנוע צעדים מוחזק על ניטים ולא על ברגים.

או שזה גם סוג של קומבינה שעשו אצלי באוטו?

פורסם

טוב... כדי להעלים את כל הספקולציות לגבי האוטו שלי בעבר אני יבהיר כמה דברים.

במקור המנוע צעדים בקליאו מגיע מחובר בניטים לברך 90 מעלות מפלסטיק שמתחברת לבית מצערת עם שתי ברגי בוקסה.

בעבר היה לי כבר בעיות איתו והוא עבר החלפה רק מה העניין... המנוע צעדים עצמו הוא רגיל לחלוטין וזהה לכל רנו, פג'ו או סיטרואן זה סתם מנוע צעדים רגיל של מגנטי מרלי אבל הוא מגיע מחובר בניטים לבית פלסטיק מה שגורם למוסך לתת אפשרות יחידה של החלפת המנוע צעדים כולל הפלסטיק במחיר יקר וחסר פרופרציה.

בסופו של דבר החשמלאי של מוסך מנור קדח לי את הניטים המיותרים ושם במקומם שני ברגים שמחוזקים על ידי אומים בצד השני, ההברגה לא הייתה הרוסה בשום פנים ואופן אלא פשוט לא ידעתם מה אתם עושים... חבל שלא שאלת זה היה הכי פשוט.

עוד דבר, המנוע היה מחוזק כמו שצריך, אני בזמן האחרון התעסקתי איתו כי הבאתי מהצבא 6 מנועי צעדים ובדקתי מי מהם עדיין פועל כמו שצריך.

בקיצור ולעניין פעם הבאה שיש לך ספקות יותר קל שפשוט תשאל מישהו שיש לו מושג.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

דור, ממראה ויזואלי והיכרות שלי איך נראה מנוע צעדים של רנו, זה לא המנוע המקורי.

אכן, הבית מפלסטיק של מנוע הצעדים מאוד חשוב ולפני החלפה צמיד כדאי לחפש סדק בפלסטיק (אצלי היה).

Veni Vidi Vici

פורסם

המנוע צעדים שהיה על האוטו מקורי... המנוע צעדים שנתתי לאלעד לא מקורי והוא יצא מאיזה מגאן צבאית.

לגבי זה שהם לא זהים... הם זהים לחלוטין תסתכל שוב אני בדקתי 10 פעמים לפני שבדקתי אותו בזמנו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...