Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, כבר הרבה זמן חשבתי על הקורס הזה, עכשיו גם מישהו מהארץ מסדר את האופרציה.

לגבי הנפשות הפועלות, יניב בוסקילה היה מדריך במסלולים בנהיגת ראלי (עד כמה שאני יודע לא היה מדריך במגרש אלא רק בקורסי/חוויות ראלי שעשו באיזור הדרום - במסגרת הזאת גם עשיתי שם הדרכה קצרה איתו, אולי יותר "טעימה", והוא היה אחלה)).

לאחרונה הוא פתח בית ספר לנהיגה מתקדמת בחיפה.

זה כל מה שאני יודע, לא מכיר את הבחור השני.

מעבר לחוסר הידע לגבי איכותם ורצינותם האפשרות לקורס כזה נשמעת מאוד אטרקטיבית.

ניר

פורסם

לדעתי מדובר על חבר'ה ישראלית שהתקשרו עם חברה מקומית שהם יעבירו את אחד מהקורסים שלה בשפה העברית.

מיותר לציין שבמידה ותסכים להתפשר על לימודים באנגלית, ותיצור קשר ישיר עם החברה המקומית, העלות תהיה זולה יותר (בהרבה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה אכן המצב, יש פה שיתוף פעולה של החבר'ה מישראל עם הבית-ספר הפיני.

הגיוני שיהיה יותר זול לארגן הכל לבד אבל זה לא רק עניין השפה אלא כל הלוגיסטיקה שכבר דואגים לך.

כמה זה יותר יקר מארגון עצמאי אין לי מושג. מישהו מתנדב לבדוק ? :wink:

ניר

פורסם

"ירידות מפותלות בתוך יערות לצד אגמים ונופים מדהימים...":shock::shock:

אתה ב160 קמ"ש -נראה אותך מסובב את הראש!:lol:

בכל אופן קורס כזה נשמע מאוד מעניין ולו רק מהסיבה שהוא נמשך לאורך 5 ימים -

מעניין מה מחירו? מישהו כבר התקשר לבדוק?

פורסם

יש באתר גם מחיר, 2959 יורו.

5 ימים זה ברוטו. הקורס עצמו הוא שלושה ימים.

אתה בעניין ? דבר איתי.

אני מתכוון לעשות בירורים בקרוב.

ניר

פורסם

קצת פרטים שביררתי :

סה"כ מדובר על כ-20-25 ק"מ נהיגה ביום (סה"כ כ-75 ק"מ, על כל המכוניות), אני חושב שלא יותר מחצי בתוכם הם בסטייג' ביער. יש שני מסלולים - אחד מסלול אימון באורך 800 מ', והשני הסטייג' ביער - 6.5 ק"מ. הנהיגה על האיוו היא רק בסטייג'.

בחישוב עלות לקילומטר בלבד (מעבר לחוייה וכו'), יותר משתלם בארץ - בארץ באותה עלות תקבל בערך 220 ק"מ על האימפרזה טורבו של מלמד (או 10 ימים נטו אם אתה רוצה), במסלולים לא פחות מהירים (בהתאם ליכולת האישית). לא בטוח שזה כזה משתלם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תוספת קטנה - אם כבר ללכת על הקורס הזה - רק בחורף - אז יש את הערך המוסף שאין בארץ - נהיגה על שלג/קרח ( וגם אופנועי שלג :))

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...