Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מערכת טובה ואיכותית, כזאת שאהנה גם מהווליום שלה אך אני לא רוצה מגבר או סאב וופר וכד', בינתים משהו צנוע.

אין לי כרגע לא רמקולים ולא רדיו דיסק ברכב (מה שיש פשוט זבל), ואני צריך מכם בעצם המלצות לסט של רמקולים ורדיו דיסק MP3 טוב. אני רוצה להשקיע באזור ה 1500 פחות או אולי יותר, העיקר שאהנה מזה בסופו של דבר.

בנוסף, הנה הצעה שקיבלתי ואשמח אם תאמרו מה דעתכם עליה:

רדיו דיסק קנווד KDC 3237 (הבנתי שזה הדגם הבסיסי ביותר של 2007)

רמקולים קדמיים מק אודיו 3.5'' 2WAY

רמקולים אחוריים קנווד 3WAY 350 W מדגם KFC E6935.

1400 ש"ח כולל התקנה

אופציה לרדיודיסק של קנווד מדגם KDC 5534 U - עוד 750 ש"ח.

מה אתם אומרים? שווה את המחיר? מערכת טובה?

תודה!

פורסם

לדעתי במיוחד בגלל העובדה שאתה לא מעוניין לשים מגבר וסאב רצוי מאוד שתשקיע בהגבהות בדלתות ותכניס קומפוננט 6.5 חמוד מקדימה.

בקשר לרדיו דיסק לדעתי אתה לא צריך להשקיע בו יותר מדי אם אתה לא מתכוון לשדרג בעתיד וכל דגם בסיסי של פירמה איכותית יספק אותך לאורך הרבה זמן.

הנה דוגמה לתוצאה שהיית מוצא אם היית עושה חיפוש, גם רכב כמו שלך וגם דרישות ותקציב כמו שלך בערך.

פורסם

קומפוננט של מורל פולס

או קומפוננט של VIBE AUDIO

שניהם סטים נצילים ויכולים לעבוד טוב גם בלי מגבר

פאנל בסיס של קלריון או פיוניר עם עדיפות לקלריון כי היציאות שלו חזקות יותר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
לדעתי במיוחד בגלל העובדה שאתה לא מעוניין לשים מגבר וסאב רצוי מאוד שתשקיע בהגבהות בדלתות ותכניס קומפוננט 6.5 חמוד מקדימה.

בקשר לרדיו דיסק לדעתי אתה לא צריך להשקיע בו יותר מדי אם אתה לא מתכוון לשדרג בעתיד וכל דגם בסיסי של פירמה איכותית יספק אותך לאורך הרבה זמן.

הנה דוגמה לתוצאה שהיית מוצא אם היית עושה חיפוש, גם רכב כמו שלך וגם דרישות ותקציב כמו שלך בערך.

מחזק !!

מאוד לא מומלץ ה-3.5 זה פשוט יעצבן אותך בכל פעם מחדש

פורסם

בכל אופן, לפני שקונים 3.5 לפונטו, מוודאים פיזית שהם מתאימים, כי בדרך כלל הרוב שמעלה 30 RMS לא ניכנסים שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...