Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין את המערכת הבאה :

DVD מסך חשמלי של פיוניר

2 מגברים

2 סטים של קומפוננטים

קבל - מיצב מתח

סאב

מצלמת רוורס

וחשיני חניה

במאזדה המערכת היא מובנית והזמנתי וכבר קיבלתי מאין מתקן מיוחד שמבטל את המערכת האורגינלית ואז אני יכול לשים CD רגיל

mazda3actualkit1.jpg

הבעיה היחידה היא שבמאזדה 3 יש מעל המערכת כמו מסך תצוגה כזה שמראה את הרדיו ואת הטמפרטורות של המזגן וכ'ו ...

אם אני מבטל אותו אז אני לא יראה את עוצמת המזגן , טמפרטורה בחוץ ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא רוצה לוותר עליהם .

חוץ מזה שאני אוהב את המסך הזה ולפי הוא מוסיף ליופי בפנימי של האוטו .

זה המסך המדובר - מעל המערכת :

m3sport_08_nagyobb.jpg

האיש היחיד נכון לרגע זה שדיברתי איתו ואמר לי שהוא יכול להשאיר את המסך הזה עובד ולא לבטל אותו להבדיל מכל מתקין שאמר לי שבישביל להתקין את זה הוא צריך לבטל אותו היה שמעון מסאונד-סטורם והוא רצה על זה ועל התקנת המערכת מחיר שהיה ניראה לי מאוד גבוהה ולכן לא היה ניראה לי שווה ומשתלם .

האם יש עוד מתקין בארץ חוץ משמעון שיכול להתקין לי את זה מבלי לבטל את הפאנל של המסך הזה ?

כמה לדעתכם צריך לשלם על התקנה כזאת ?

והאם אתם מכירים מתקין טוב שעושה התקנה באיכות טובה עם חיוט טוב ולא פרטיזני ?

אני מחפש מתקין טוב שלא חוסך בחומרים ושיש לו איכות עבודה ללא פשרות ...

תודה מראש

-עודד-

פורסם
יש את עופר רוטמן מאדי מערכות

http://www.adi-system.co.il/portalvbvs/DesktopDefault.aspx

שמעתי שגם סאונדר ברחובות טובים

http://www.sounder.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1885&id=52079&fid=11830

טובים זה מעולה - השאלה אם הם יכולים לעשות לי התקנה כזאת מבלי לבטל את המסך הזה .

זאת השאלה החשובה .

פורסם
טובים זה מעולה - השאלה אם הם יכולים לעשות לי התקנה כזאת מבלי לבטל את המסך הזה .

זאת השאלה החשובה .

מתקינים רבים יודעים לעשות זאת. מה הבעיה ? ממה אתה עושה סרט, או ליתר דיוק מי עושה לך סרט ועל מה?

מנסיון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפותח הת'רד - איזו שנה המזאדה שלך??

כי אם היא משנת 2005 ומטה שמעון מסאונדסטורם הוא היחידי (שאני מכיר) שיכול לעשות את ההפרדה הזו והסכום שהוא דורש על כך אני כבר שילמתי, ויש תמורה בהחלט הולמת למחיר הזה - זה שעות של עבודת הלחמה ופירוק המערכת המקורית לגורמים מכיוון שבדגמים הישנים של המאזדה 3, המסך הזה מחובר ישירות ללוחות האלקטרוניים בתוך הקונסולה המקורית.

יתכן שהאיש שציינת מומחה בעבודות אלה, אם כך הדבר הרי שאף אחד לא יטען שלא.

באם אתה באמת מאמין שרק אותו אדם אחד ויחיד בארץ, מסוגל לבצע עבודה זאת, אנא השאר דיעה זו לעצמך.

אם המאזדה שלך היא משנת 2006 ומעלה אתה לא צריך שום מתקין ושום נעליים בשביל לבצע את ההפרדה הזו - בדגמים האלו של המאזדה המסך הנ"ל מקבל צמה חיצונית משלו, ולכן הדבר היחידי שיש לעשות זה בסך הכול להבריג החוצה שני ברגים שרק מקבעים אותו על הקונסולה המקורית, ואז תוכל להכניס את המתאם ועליו לחבר את המסך.

אז השאלה היא - מה שנת הייצור של הרכב?

בתמונות אפשר לראות את ההתקנה אצלי.

ורק בשביל להיות בטוח ששני המתקינים ובעלי המקצוע המכובדים יודעים על מה מדובר ולא סתם זורקים לאוויר שכול אחד יכול (דני ויחיאל) - אני שואל ברצינות וממש לא בציניות: אתם מודעים לעובדה שבדגמים הישנים של ה- 3 יש צורך בפירוק לגורמים של הקונסולה המקורית, ויש צורך בשעות רבות של הלחמות מחדש של כול חיבורי הצמה של המסך מחדש?

דני רשם

מתקינים רבים יודעים לעשות זאת
ולא כפי שאתה טוען שדני רשם "שכל אחד יכול".

שים לב להבא ל"ציטוטים" מטעמך, המנע מ"לשדרג" אותם.

כי אני אומר שוב, אני יודע ששמעון הוא היחידי שמסוגל (או לפחות הוא היחידי שלוקח את האחריות על העיניין) לעשות את זה.

אין מקום בהפחדת פותח התרד' לצורך פרסום ו/או הפניה לעוסק מסויים,

את המלצתך הסברת, הוא קרא, והוא יבחר מה לעשות עימה.

אנא קרא את כללי הפורום כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

שים לב לסעיף 10 .

תודה ההנהלה.

סןף שידרוג 004.jpg

תמונה מס' 5.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין צורך בציטוט ההודעה שמעל.

האוטו שלי שנת 2008 .

ולפי ממה שהבנתי בשיחה טלפונית עם יחיאל אז זה לא כל כך פשוט כמו שאמרת , אלא באמת צריך לעשות שם קומבינה מיוחדת - אם אני לא טועה - אבל שוב לא בטוח .

יצא לך יפה העבודה אבל החלק שמתאים את הרדיו דיסק החדש ניראה לא אורגינלי בכלל - גם אצלי לא .

איך זה ישתלב עם הדש בורד ?

רואים שזה לא אורגינלי ?

פורסם

אדון מאגר בשביל עבודה טובה צריך לשלם ולעיתים זה עולה המון שמעון הסאונדסטורם הוא מתקין ברמה גבוהה ויש לו שפע של ידע וניסיון המחיר שהציע לך אתה אומר גבוה אבל תבין שכמו שמזדה אמר זה זמן נלחמות כאב ראש לא קטן אתה רואה רק את התוצר הסופי ואומר אה זה לא רציני זה לא שווה *******$

אתה יכול להתפשר וללכת למתקין חאפר או בסגנון שיקח לך הרבה פחות ואולי יעבוד ואלי לא או יהרס במשך הזמן קיצור אתה הולך להמר

חוץ משמעון יש עוד מתקינים סאונדר ברחובות גם כן תותח ועוד רבים אחרים אך מה שאני רוצה להגיד לך זה שזה יעלה לך הרבה אין מה לעשות תעשה חושבים ותחליט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תראה יש בפורום הזה עיניין של עדר תעשה קצת חיפושים ותראה שכשמשהו מחפש מתקין ישר אומרים לו יש לך את סאונדר את שמעון שלדעתי יקר בלי כול הצדקה ואת עופר תראה אם אתה מאזור המרכז יש בפ"ת את אקסטרים סאונד [אלי ] מתקין מעולה אני ועוד כמות יפה של חברי פורום מתקינים אצלו ובקשר למזדה יש לו ניסיון רב מאוד בנושא אני ראיתי ושמעתי לפחות שלושה רכבים בהתקנת רדיו בנוסף לרדיו המקורי ללא פגיעה במקורי בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

אני לא מבין למה בכל פעם שמישהו אומר שעבודת התקנה מסוימת יקרה לו, ישר קופצים עליו ואומרים לו "אז לך לחאפר".

מדובר פה ב5000 שקל, סכום נכבד לכל הדעות, ואני לא אומר שסוג העבודה הזאת לא מצדיק את המחיר!

פורסם

דבר ראשון תודה לכולכם על העזרה והעצות , תודה רבה !!!

ושמעון אדם מכובד והעבודות שלו הולכות לפניו אבל שוב יקר או לא יקר את מה שהוא עושה לי יכול לעשות לי

אותו מתקין "חאפר" כלשונך בלי בעיה - ביחוד שמדובר בדגם 2008 ללא צורך בהלחמות כמו שחברי MAZDA3MAN אמר .

בכל מקרה אין לי דאגות שאולי יפגע חלק זה או אחר מהאווט מכיוון שברגע שאני הולך למתקין חאפר או לא ואם משהו קורה

לאוטו בגלל התקנה מרושלת אז אוי ואבוי מה שאני יעשה לו . בין אם זה שמעון המתקין התותח או בין אם זה אלברטו הקטן

שעובד מאחורי הבית שלו בחניה .

בכל מקרה חברים , העבודה תעשה אצל מתקין בעפולה בסדנא ששחכתי את שמה .

במחיר יחסית הגיוני לעומת כל האחרים שהמציאו שצריך הלחמות בו בזמן שלא צריך וככה הראו את ה"ידע" שלהם .

תודה ענקית למשתמש יחיאל מהפורום שעזר ונתן יד

ובכלל לכל החברים שהגיבו כאן באשכול ועזרו !

תמונות בשבוע - שבועיים הקרובים !

פורסם
אדון מאגר בשביל עבודה טובה צריך לשלם ולעיתים זה עולה המון שמעון הסאונדסטורם הוא מתקין ברמה גבוהה ויש לו שפע של ידע וניסיון המחיר שהציע לך אתה אומר גבוה אבל תבין שכמו שמזדה אמר זה זמן נלחמות כאב ראש לא קטן אתה רואה רק את התוצר הסופי ואומר אה זה לא רציני זה לא שווה *******$

אתה יכול להתפשר וללכת למתקין חאפר או בסגנון שיקח לך הרבה פחות ואולי יעבוד ואלי לא או יהרס במשך הזמן קיצור אתה הולך להמר

חוץ משמעון יש עוד מתקינים סאונדר ברחובות גם כן תותח ועוד רבים אחרים אך מה שאני רוצה להגיד לך זה שזה יעלה לך הרבה אין מה לעשות תעשה חושבים ותחליט

אז אני מבין לפי דברך שחוץ משמעון, כל אבל כל המתקינים בארץ יכולים לסגור את החנויות שלהם וללכת הביתה

לא זה מה שהוא אמר, הוא רשם שיש עוד בודדים -- ההנהלה הדגישה את דבריו בירוק

נמחקה שורה מיותרת, גם אם יש בה קשר והגיון לפירוש שנעשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
אז אני מבין לפי דברך שחוץ משמעון, כל אבל כל המתקינים בארץ יכולים לסגור את החנויות שלהם וללכת הביתה.

שורה נמחקה.

תגיד , אתה לא באילת ?

או שגם באילת אתה יושב על הפורום ? :lol:

שבת שלום אחי (אם הוא אחיך ,דבר איתו בבית. בפעם הבאה אזהרה! שים לב לכללי הפורום.), שבוע הבא אני אצלך ב"ה .

הודעה כללית למשתתפים בתרד' מאת ההנהלה:

התרד' הזה נערך. זהו תרד שני לעריכה ארוכה ומיותרת.

למי שחושב שהגנון ימשך, שיקח בחשבון שיתחילו לצוץ התראות מהסוג הרגיל והפחות מתחשב.

בסופן, התנהלות המקבלים אותן תהיה מוגבלת, עד אפשרות חסימת הגלישה של חברים מסויימים.

התרד' לא ינעל בשלב זה, המשך תגובות לעניין וקצר בלבד !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...