Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הוולקן שלי ניגשה לטסט היום.

החדשות הטובות - עברתי זיהום אוויר.

 

החדשות הרעות - הכשלונות הבאים:

פנס אחורי ופנס בלימה - לקוי

מערכת היגוי / נזילות - לקוי

נזילות שמן - לקוי

פנסי חזית - לקוי

בלם שירות - לקוי.

 

הייתי שמח לעיצה, היכן מתקנים את כל זה באיזור רחובות / יבנה / ראשל"צ או כל מחר אחר בקרבה במוסך מורשה (מורשה משרד התחבורה?)

 

בתודה...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

מה בדיוק הבעיה בפנסים האחוריים? אולי מדובר בנורה שרופה?

לגבי הפנסים הקדמיים - האם הזכוכית דהויה או שהרפלקטור חלוד?

 

 

לכל שאר התקלות תזדקק לאישור מוסך מורשה משרד התחבורה (לאו דווקא מורשה היבואן).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הערכתי:

פנסים אחוריים: בעיה בחשמל ובקלית שבורה.

פנסים קדמיים: כיוון אורות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
חברים שלום,

הוולקן שלי ניגשה לטסט היום.

החדשות הטובות - עברתי זיהום אוויר.

מה הפלא?! בסה"כ היית צריך להיות מתחת ל-3.5% CO בסרק, לא שהיית צריך להתמודד עם בד' 4 גזים.

 

החדשות הרעות - הכשלונות הבאים:

פנס אחורי ופנס בלימה - לקוי - פנס שבור-חור קטן ניתן להדביק פלסטיק תואם, חור גדול-החלף. בדוק תקינות תאורה(האם שרוף).

מערכת היגוי / נזילות - לקוי - לגשת למוסך, בדר"כ מחיבורי צנרת למסרק.

נזילות שמן - לקוי - גש לתחנת סיכה או במוסך ובצע שטיפה של המרכב התחתון, במקרה של נזילה חזקה רצוי לבצע תיקון. יש לאתר את מיקום הנזילה לאחר השטיפה.

פנסי חזית - לקוי - השאר זאת לתיקון במכון. אם זה רק כיוון, המכון לא רשאי לגבות ע"כ תשלום. בדוק שהנורה הראשית יושבת היטב בתושבתה.

בלם שירות - לקוי. לגשת למוסך לתיקון. יתכן ויש צורך רק בכיוון ותיאום, מעבר לכך ניתן לדעת רק לאחר פירוק הגלגלים.

 

הייתי שמח לעיצה, היכן מתקנים את כל זה באיזור רחובות / יבנה / ראשל"צ או כל מחר אחר בקרבה במוסך מורשה (מורשה משרד התחבורה?)

כל מוסך שתחפוץ יבצע בעבורך את התיקונים, מוסכים שקרובים למכון אף יסכימו לקחת במקומך את הרכב לבד' החוזרת(בעלות סמלית).

 

בתודה...

כמו שצויין, לא לשכוח להצטייד באישור תיקון על תיקון מע' היגוי ובלמים בצירוף צילום של החשבונית או כרטיס העבודה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...