Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע עשיתי נסיעה לאילת, הצמיגים מעולים!

עדיין לא מצאתי רפרנס נורמלי באינטרנט שיספר משהו על הצמיגים האלה.

VIVA SPORTIVA!

אז, הנה בבקשה: http://www.sportiva-reifen.de/ , תחשוב שלמדת משהו חדש :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סתם, בשביל ידע כללי, עדכון קטן בנושא:

SPORTIVA מיוצרים ע''י CONTINENTAL במפעלים שלהם עבור שני מפיצי צמיגים ענקיים מאיטליה וצרפת שרצו "למתג" את הצמיגים שלהם אחרת (זה למי שטען כי הם "לא ידועים"). כמו כן, יש לי את הקטלוג שלהם בקובץ מצגת, אם מישהו מעונין. יש להם את כל גוון הצמיגים, בכל המידות וגם לרכבים כבדים יותר. בגדול, זה "מגוון" של קונטיננטל.

פורסם
האם תוכל להראות לי צמיג של קונטיננטל שיש לו את אותו הפרופיל של הצמיג של ספורטיבה?

כאשר דיברתי על "מגוון" הכוונה הייתה לכל סוגי והמידות הצמיגים, לא דווקה על ציור הפרוטקטור, כי הפלטות של הפרופיל למידה שלי, למשל, נלקחו מ- UNIROYAL, שהם בתוך הקונצרן. הנה אחד לדוגמה:

Un-Rally550.jpg

פורסם

אני חושב שמיצינו את הנושא.

לצערי הפרופיל הנ"ל לא דומה... מספיק שתסתכל על שני הפסים הפשוטים שיש במרכז הצמיג שלך מול הפס המחורץ היחיד והרחב שיש ביורויאל הנ"ל.

אני לא עושה את זה כדי לקנטר אותך, אני מאוד מקווה שאתה מרוצה מהצמיגים.

זה שצמיג מגיע מבית מסויים לא אומר שהוא באותה רמה כמו הצמיגים שבטופ שלו.

גם למישלן וגודייר צמיגים גרועים, ואפילו לקונטיננטל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מסכים איתך שלכולם יש צמיגים גרועים, אבל אתה לא יכול לקבוע אם לא ניסית, נכון? :wink: זה עובד דרך אגב בשני כיוונים: לחברות טובות יש צמיגים בינוניים ולחברות בינוניות יש צמיגים טובים.

אתה צודק שהפרופיל של "יונירויאל" בתמונה לא זהה, כי התמונה הנ''ל של צמיג חורף ושלי הוא לא.

בכל מקרה, אפשר לסגור את הדיון, וזה היה ממש לא וויכוח, אני חושב ששנינו מבינים אחד את השני.

• תוכן חדש...