Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל שלום ,

אשמח לקבל ממך חוות דעת לגביי אחיזת כביש , רעשים ותגובות בבלימה בצמיגי ה TOYO T1R .

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתת תגובה על ה T1R זה קצת בעייתי, מכיוון שמה שקניתי זה PROXES4.

בינתיים התרשמותי מהPROXES4 היא מצויינת.

ניכר שיפור בכל הפרמטרים, אחיזת כביש בכלל ובסיבובים בפרט טובה מאוד , הצמיג כמעט שקט לחלוטין, צריך בפניות להפעיל פרובוקציה כדי לסחוט ממנו ציוצים.

התגובה בבלימה טובה - התנסיתי לצערי בבלימת חירום ממהירות תלת ספרתית ל0 ממש לאחר התקנת הסט.

את שאר מה שכתבתי על הצמיג הזה בפרט ועל הצמיגים האחרים שבחנתי אתה יכול לקרוא בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160405&page=5

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רשמתי לך שרביעיית קומהו אקסטה סופרה עולה 1200-1300 ש"ח לפני מיקוח, אז אפשר להשיג גם צמיג טוב בפחות מ400 ליחידה. אגב הפרופיל שלהם לא מאוד רחוק ממה שקנית.

אתה אומר לצמיג בודד המחיר בסיסות 300-325 ש''ח? יכול להיות שבאיזור אחר בארץ, בירושלים אין כאלה מחירים.

מותר לשאול כמה עולה רביעייה כזאת?

1600 כולל הכל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
קונטיננטל הוא יצרן הצמיגים המועדף עליי באופן עקרוני ,ויש לי נסיון עם קשת נרחבת של דגמים שלהם , ואני מבטיח לך שאם הוא נתן את שמו למפעל מסויים, אז המפעל עומד בקריטריון המחמיר ביותר.

לשם המשך השיחה (ולא ויכוח) אומר לך שלפני כשבועיים ייצרתי קשר עם מחלקה טכנית של קונטיננטל ושאלתי לגבי ההבדלים בין אותו דגם צמיג שמיוצר בצרפת ופורטוגל במפעלי קונטיננטל. לצורך ההמחשה דובר על ContiPremiumContact. הם הגיבו כי יתכנו שינויים בביצועים של אותו הדגם המיוצר במפעלים שונים שמתבתא בתרכובת הגומי ואיכותיות שונות לצמיגים. כך שדעתי היא נחושה כי הצמיגים שיוצרו בארצות פחות מפותחות על עף פי שהם נושאים שם של חברה עולמית הם באיכות פחות טובה. הצמיגים הפורטוגליים בפרט יוצרו במפעל ישן של MABOR, כפי שכבר ציינתי.

דרך אגב, ה"ספורטיבה" שאמרת כי אף אחד לא מכיר איננה מיצרת על ידי BARUM, יש לך טעות. תנסה להריץ חיפוש בגוגל CONTINENTAL SPORTIVA ותמצא הרבה אינפורמציה. להמחשה בלבד אנא תעיין בלינק הנ''ל http://www.ityre.com/en/tyres/catalog/sportiva ותראה איזה קטלוג גדול יש להם, כולל 21 דגמים יחודיים. כרגע אני לא זוכר מה השם המדויק, אבל אני אמצא לך אתר שלהם. זה איזה שהוא איחוד חברות צמיגים שהמציא ברנד פרטי "private brand" שנקרא SPORTIVA. חוסר האינפורמציה ברשת הוא מובן חלקית, במיוחד כי בדובר ביצור על פי הזמנות של רשתות צמיגים וכד'. אני אחפש את השם של החברה הזאת.........

אני מבטיח לך שאם הוא נתן שמו למפעל מסוים, אז המפעל

תשמע, זה לא כל כך פשוט. לא תוכל לדעת איפה יוצרו הצמיגים רק כי כתוב עליהם שם של חברה מסוימת. יש מפעלים שמייצרים באותו המפעל יום אחד צמיגים של חברה אחת ולמחרת באותו המפעל ובאותו הציוד צמיגים של חברה אחרת. הדוגמה המצוינת לכך היא מפעל של CONTINENTAL בצ'כיה (אם אינני טועה) שמייצר גם צמיגים של CONTINENTAL, גם צמיגים של MICHELIN, וגם צמיגים של SPORTIVA.

פורסם

אני לא מאמין שאנשים קונים קונטיננטאל

:? ועוד ממליצים.

צמיגים זבל. במילה אחד. חוץ מכמה דגמים שלא בתקציב.

ולא בגלל איכות. הם עומדים בסטנדרטים, אבל חומרים שהן דוחפים (ניילון,פלסטיק וכו) אני כבר לא בטוח שיש שם גומי בכלל.

Omnia mea mecum porto

פורסם

BRUZUM ,אתה בשלב ההכחשה והשכנוע העצמי.

לא קרה כלום - אני מאמין שלשימושים שלך הצמיגים הללו מספיקים, אז סע בדרכים ישרות ותהנה מהם.

(באתר שאתה נתת קונטיננטל וספורטיבה הם שני יצרנים שונים, אז חבל על הויכוח)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה לי דווקה כי זה אתה שבטוח יותר מדי בעצמך. תנסה לקרוא שוב את מה שכתבתי ואני אנסה להזכר באתר של היצרן ונראה מה הם כותבים.

ועוד כמה דברים קטנים: אני לא יודע מאיזה איזור אתה בארץ אבל היבואן של ה"ספורטיבה" יושבים בירושלים והצמיג הנ''ל במיוחד במידות "16 ו-"17 נחטף פה כמו לחמניות חמות ותמיד צריך לחכות איזה כמה שבועות למשלוח הבא.. ואני לא מדבר איתך על צמיגים פשוטים, אני מדבר איתך על רכבים רציניים. יכול להיות שרק אתה בארץ המומחה הכי גדול ונהג מירוצים מוצלח, אבל במקומך לא הייתי בטוח כל כך. אפילו שאמרת כי אתה לא בא לרדת, אבל אתה נשמע יותר מדי בטוח בעצמך. תעלה לירושלים, אם בא לך, ותרגיש אותם על איזה BMW Z4. רק שתבין, אני לא בקטע של להתווכח .

פורסם

מקווה שהם לא יתפשטו לכל הארץ וימכרו צמיג לא מוכר, במחיר גבוה... :)

בכל מקרה, קח את זה בקלות... ותהנה.

עדיין לא מצאתי רפרנס נורמלי באינטרנט שיספר משהו על הצמיגים האלה.

ובקשר לבטחון : אני לא סתם בטוח בעצמי, אני אחרי מעל חודש של למידת שוק הצמיגים לעומק,

וכבר אחרי משהו כמו 10 החלפות צמיגים בחיים שלי. שלא לדבר על ייעוץ שאנשים מבקשים ממני בנושא צמיגים באופן שוטף.

VIVA SPORTIVA!

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על מה אתם מתווכחים בכלל ?

מישלין הם מספר 1 ואף אחד לא יוכיח לי אחרת...משלמים קצת יותר, ונוסעים בראש שקט.

ובשביל לתמצת את הדיון הזה, תשתדלו לבחור צמיג בהתאם להוראות היצרן שבספר הרכב.

פורסם

ללא ספק תשובה " משכילה"....

למישלין כמו לכל יצרן יש דגמים פחות טובים ודגמים יותר טובים.

תגובה כמו שלך לא תורמת בכלל לדיון.

תן לי לנחש, שמת על הלנטיס מישלין אנרג'י במעל ל600 שקל ליחידה ואתה חושב שאתה נוסע על צמיג טוב ... :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא. שמתי על הלאנטיס מישלין אנרג'י ב-900 ש"ח לזוג. כולל מע"מ. חודשיים לאחר היצור.

החברה ידועה בעולם כולו כמובילה בתחום הצמיגים.

פורסם

ובשביל לתמצת את הדיון הזה, תשתדלו לבחור צמיג בהתאם להוראות היצרן שבספר הרכב.

בוא תראה לי איפה רשום בספר הרכב של ה-6 שדרושים צמיגים עם קוד מהירות 91V...

פורסם

אתה תצטרך להתאמץ קצת יותר מזה אם אתה רוצה שאני אבוא מיבנה לזכרון יעקב...

אצלי בלאנטיס רשום גם קוד המהירות וגם קוד המשקל בספר.

פורסם
לא. שמתי על הלאנטיס מישלין אנרג'י ב-900 ש"ח לזוג. כולל מע"מ. חודשיים לאחר היצור.

החברה ידועה בעולם כולו כמובילה בתחום הצמיגים.

מובילה בתחום הצמיגים, SO? גם מרסדס ידועה בעולם כחברה מובילה, זה אומר משהו על הA קלאס?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...