Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכישה לא חכמה של ברצלונה. מה שכנראה יקרה עכשיו זה שאטו יעבור לקבוצה אחרת. וכיום אטו יותר טוב מהנרי ואת זה אומר אוהד ריאל שלא סובל את אטו.

מכת הנגד של ריאל אמורה להיות רכישת השחקן הטוב בעולם - קאקה.

אגב, סביולה כנראה ינחת במדריד השנה. עוד טעות טיפשית של ברצלונה.

אבל לכל אוהדי בארסה - תזכירו לי מי האלופה?

לא חותם

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים

א. אוהדי ריאל אל תתגאו שלקחתם אליפות , ריאל לקחה את האליפות רק בגלל בארסה שדאגה לשמוט נקודות במשחקים קריטים בסוף העונה , האליפות נלקחה בדיוק

מאותה סיבה שאינטר לקחה באיטליה , חולשה של קבוצות אחרות ...

ב. קאקה לא עובר לריאל ,מילאן לא יעשו את הטעות משנה שעברה וישחררו את השחקן הכי חשוב בקבוצה שהביא להם אלופות ע"ע שבצ'נקו - בוגדנוב (איך שתקראו לו) ,

קאקה בעצמו אמר בראיון רשמי שזה מחמיא לו שריאל רוצה אותו,אבל הוא לא עוזב את המעודון שהוא כ"כ אוהב.. קאקה לא יעוזב את מילאן - תכירו בזה !

ריאל רוצים אותו , אבל אל תשכחו צהובונים שאומרים שרוביניו דיבר עם קאקה והוא רוצה ריאל , אל תייחסו לזה חשיבות ... ובטח שאל תייחסו חשיבות לאתרים כמו ONE..

ג. הנקודה החלשה בבארסה - השוער !!! הרבה זמן לא ראיתי שוער כזה גרוע אצל קבוצה בכזה דבר גודל ... ואל תשכחו את הקרדיט שמקבל הגאושו מרייקארד למרות

שהוא ממש לא בכושר...

פורצה מילאן !

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

עזבו אתכם מיאן, ריאל, בארסה ושאר שטויות....

יובנטוס חזרה לסירייה A!

כאוהד שרוף ומושבע של יובה, אני מחכה בקוצר רוח לקיום ההבטחה שיובנטוס תבצע רכש מסיבי ותתמוד כבר שנה הבאה על כל התארים (ריקלמה כבר בדרך).

פורסם

אבל לכל אוהדי בארסה - תזכירו לי מי האלופה?

אין צורך לקנטר.

למרות שזה נראה כמו אכזבה, לדעתי האליפות הזאת תעשה לריאל רע ולברצלונה רק טוב.

ברצלונה קיבלה ניעור והבינה שצריך לחדש את הקבוצה השבעה שלה.

ריאל לעומת זאת, עלולה לחשוב שמה שהיה בעונה בזיונית כזאת, בה הקבוצה בחלק מהמחזורים היוותה בשר תותחים וקיבלה תבוסות ביתיות מבישות , זה בסדר.

לדעתי הקבוצה ששיחקה השנה את הכדורגל הטוב בספרד היא דווקא סביליה, שגילתי לוזריות במחזור האחרון והפסידה- כאשר היא יודעת שכשלון של 2 המובילות יקנה לה את האליפות.

אני סה"כ מרוצה, 2 הקבוצות שלי סיימו במקום ה2.... :) בתקווה למקום ראשון בעונה הבאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמה דברים

א. אוהדי ריאל אל תתגאו שלקחתם אליפות , ריאל לקחה את האליפות רק בגלל בארסה שדאגה לשמוט נקודות במשחקים קריטים בסוף העונה , האליפות נלקחה בדיוק

מאותה סיבה שאינטר לקחה באיטליה , חולשה של קבוצות אחרות ...

מאיפה הבאת את זה? אם זו הייתה עונה נורמלית רומא עם 75 הנקודות שלה הייתה מתמודדת רצינית מאוד על האליפות, אבל אינטר הייתה כל כך טובה וכל כך דורסנית שאף אחד אפילו לא התקרב אליה. האי שברה את שיא הנצחונות האירופי בגלל שמילאן לא הייתה טובה? מה הקשר?

בריאל זה אכן קצת שונה, חלק ענק מהאליפות שלה מגיע להגנה של ברצלונה..

ומה יש לכם נגד ואלדז? הוא שוער נפלא. הוא אמנם לא בופון או קאסייאס אבל הוא לא הרחק מאחור. הוא קצת כמו בארתז מהבחינה שהוא עושה שטויות פה ושם אבל הוא גם מציל את הקבוצה לעתים די קרובות.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עמוס, ואלדז הוא לא בשורה הראשונה של השוערים הטובים באירופה. נקודה.

הוא לא בופון, לא קאסיאס, לא צ'ך, לא דידה...(אני יכול להמשיך)

הוא שוער ברמה סבירה מינוס, מתאים לקבוצת אמצע טבלה בספרד.

אגב, לגבי אינטר, הכל היה נראה אחרת אילולא המפלה שחטפו כמעט כל הגדולות באיטליה.

פורסם
אין צורך לקנטר.

ברצלונה קיבלה ניעור והבינה שצריך לחדש את הקבוצה השבעה שלה.

ריאל לעומת זאת, עלולה לחשוב שמה שהיה בעונה בזיונית כזאת, בה הקבוצה בחלק מהמחזורים היוותה בשר תותחים וקיבלה תבוסות ביתיות מבישות , זה בסדר.

לדעתי הקבוצה ששיחקה השנה את הכדורגל הטוב בספרד היא דווקא סביליה, שגילתי לוזריות במחזור האחרון והפסידה- כאשר היא יודעת שכשלון של 2 המובילות יקנה לה את האליפות.

אני סה"כ מרוצה, 2 הקבוצות שלי סיימו במקום ה2.... :) בתקווה למקום ראשון בעונה הבאה.

סביליה לוזרים רציניים , יכלו לקחת הכול , אבל אין להם אופי וזה מה שקובע

ברצלונה בסה"כ קבוצה מצויינת ומאוזנת , אל תשכח את זה ...

מארקז לא היה בשיא שלו , דקו היה צולע , הגאושו , השוער שאף פעם לא בשיא שלו

לדעתי בארסה הפסידה את האליפות כי רייקארד נתן הרבה קרדיט לשחקנים שצריכים להיות על הספסל וכאלה שיכלו לעזור מאוד ולא שיחקו *אהם* סביולה ...

תראה רק את הקבוצה ואת השמות שם , והשלד של הקבוצה רק ביחד כבר כמה זמן ולא כמו ריאל לא נותנים לבסיס לרוץ ורק קונים כל הזמן ...

דקו , צ'אבי , מסי , אטו , הגאושו , אינייסטה (הוא כ"כ מזכיר לי את פירלו) , פויול , ג'יו וכו'

ככה שמה שהפיל אותם לדעתי זה המאמן

הרס כמה שחקנים כמו שאמרו , מקסי לופז , סביולה ..

קאפלו לקח אליפות בפוקס והאמת השאליפות הזאת מאוד מזכירה את האליפויות הגועליות של יובה , אני רק נזכר בבונקר הזה ויש לי חלחלה !

מאיפה הבאת את זה? אם זו הייתה עונה נורמלית רומא עם 75 הנקודות שלה הייתה מתמודדת רצינית מאוד על האליפות, אבל אינטר הייתה כל כך טובה וכל כך דורסנית שאף אחד אפילו לא התקרב אליה. האי שברה את שיא הנצחונות האירופי בגלל שמילאן לא הייתה טובה? מה הקשר?

בריאל זה אכן קצת שונה, חלק ענק מהאליפות שלה מגיע להגנה של ברצלונה..

ומה יש לכם נגד ואלדז? הוא שוער נפלא. הוא אמנם לא בופון או קאסייאס אבל הוא לא הרחק מאחור. הוא קצת כמו בארתז מהבחינה שהוא עושה שטויות פה ושם אבל הוא גם מציל את הקבוצה לעתים די קרובות.

עמוס

אינטר , את מי היא דרסה בדיוק ?

את מילאן שבחצי העונה הראשונה נראתה כמו איזה קבוצת תחתית ? את יובה שירדה ליגה ? את נאציו ? את פיורנטינה ?

כל אלה קבוצות שנפגעו מפרשת השחיתות ורק המושחתת הראשית לא נפגעה ולא אליפות ....

אינטר לקחה אליפות כי לא הייתה קבוצה אחרת שתיקח אליפות , אני מבטיח לך שאם מילאן הייתה משחקת כמו במחצית השניה של העונה אינטר לא הייתה אלופה ... !!

ראינו איך היא דרסה את הליגה ואת אירופה מאז בואם של אודו ורונאלדו .

ואם המתמודדת העיקרית שלה הייתה רומא (שזאת לא אותה רומא שלקחה אליפות לפני כמה שנים) אז זה אומר הכול !

שנה הבאה תהיה בטוח שמוראטי הנרקומן (והוא באמת כזה למי שלא יודע) לא יחגוג עוד אליפות עם הלוזרים הכחולים.

ואלדז , לא הייתי נותן לו להיות שוער של אלבסטה , באמת שהוא שוער על הפרצוף והסיבה היחידה שהוא השוער של בארסה זה כי הוא קטלוני והם גאים שיש להם שוער קטלוני בשער...

תשווה אותו לקאסיאס , בופון , צ'ך , דידה (מתי שהוא בלי דפקה בראש) , קופה , אבודנזיירי .

איפה הוא ואיפה הם ?

ויודע מה , בארטז היה הרבה יותר טוב ממנו , למרות כל הבירטוזים שלו !

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הרס כמה שחקנים כמו שאמרו , מקסי לופז , סביולה ..

טוב... נו, לא נעים שכל החולייה הקדמית שלך תראה כמו קונפדרציה דרון אנריקנית מחוזקת בקמרוני...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אינטר , את מי היא דרסה בדיוק ?

את מילאן שבחצי העונה הראשונה נראתה כמו איזה קבוצת תחתית ? את יובה שירדה ליגה ? את נאציו ? את פיורנטינה ?

כל אלה קבוצות שנפגעו מפרשת השחיתות ורק המושחתת הראשית לא נפגעה ולא אליפות ....

אינטר לקחה אליפות כי לא הייתה קבוצה אחרת שתיקח אליפות , אני מבטיח לך שאם מילאן הייתה משחקת כמו במחצית השניה של העונה אינטר לא הייתה אלופה ... !!

ראינו איך היא דרסה את הליגה ואת אירופה מאז בואם של אודו ורונאלדו .

ואם המתמודדת העיקרית שלה הייתה רומא (שזאת לא אותה רומא שלקחה אליפות לפני כמה שנים) אז זה אומר הכול !

שנה הבאה תהיה בטוח שמוראטי הנרקומן (והוא באמת כזה למי שלא יודע) לא יחגוג עוד אליפות עם הלוזרים הכחולים.

אתם איכשהו שוכחים שבליגה המטרה היא לא רק לנצח את הקבוצות שמתמודות איתך על האליפות, אלא גם להיות קונסיסטנטי ולנצח בקביעות את הקבוצות הקטנות והפחות מאיימות, וזה החלק החשוב והקשה באמת. וכבר הרבה מאוד זמן שלא ראינו קבוצה שעושה את זה כמו אינטר של השנה. אם אינטר הייתה קרובה יותר לרומא עם נניח 80 נקודות, אז הייתי מסכים איתך, היא ניצחה בגלל החולשה של היריבות הגדולות הרגילות. אבל היו לאינטר 97(!!) נקודות. לא מילאן ולא יובנטוס (של שנה שעברה) יכולות לשמור על רמה כזו גבוהה במשך כל העונה. זו הגדולה של אינטר.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אטו לא הולך וגם לא רונאלדיניו... הם לא משוחררים בעד שום סכום!

אייל צדק, זאת תהיה התקפת מחץ עם אטו והנרי בחוד, ורונאלדיניו ומסי מאחוריהם.

ג'ולי כנראה לא ישאר.

ולא חסרים לבארסה קשרים כמון צ'אבי, איניסטה ודקו.

מה זצריך עכשיו זה מג שמאלי נורמלי אחרי שיש קו הגנה עם זמברוטה, פויול וטוראם.

ואלדז לא יפריע אם תהיה לו הגנה טובה וקישור אחורי יציב עם צ'אבי.

חבל שויטסה חטפה לבארסה את מגרשווילי מתחת לאף:)

סבוילה שחקן ענק שרייקארד פשוט לא מחזיק ממנו , למרות שבמשחקים שאטו היה פצוע ולפני שהוא עצמו נפצע הוא הוכיח שהוא חלוץ גדול , וגם במונדיאל בקיץ .

בקשר לאליפות של ריאל הזכיר לי בדיוק את האליפות שמכבי ת"א גנבה מאיתנו (מכבי חיפה) ב-02/03.

פורסם

בקשר לאליפות של ריאל הזכיר לי בדיוק את האליפות שמכבי ת"א גנבה מאיתנו (מכבי חיפה) ב-02/03.

גנבו?

חיפה אתה גרוע בדיוק כמו מכבי ת"א באותה עונה!

זכתה באליפות הקבוצה הגרועה פחות- מכבי ת"א.

פורסם

.

במידה וקאפלו יפוטר ושוסטר המתלמד יבוא במקומו אז יש משהו בדבריך.

קאפלו בנה קבוצה פנטסטית העונה. ובנוסף לכל הביא אליפות. תראה לי מאמן 1 שכבר בעונה הראשונה שהוא בונה קבוצה הוא לוקח אליפות. לא רייקארד, לא פרגסון לא ונגר ולא אף אחד אחר.

אתה לא מצפה שהקבוצה תתחיל לרקוד על המגרש מהשנייה הראשונה שקאפלו הגיע. הוא גם למד לאט לאט את השחקנים - מה שעלה לו בכמה וכמה סכסוכים וגם שינה כמה וכמה פעמים מערכים עד שהוא תפס את השיטה הנכונה לריאל.

ריאל עוד בשלבי בנייה. צריך עוד כמה חיזוקים וגם אם קאקה לא יבוא זה לא סוף העולם. הקבוצה צריכה עושה משחק שישתלב כמו שצריך ואז תהיה חגיגה. הלוואי וקאקה לא יבוא ודייגו מוורדר ברמן ינחת במקומו במדריד. עם כל האהבה שלי לקאקה.

לגבי ברצלונה, אם שנה הבאה אטו ישאר וגם רונאלדיניו זאת תהיה מפלה. ברגע שאתה מוציא אחד מהקשרים - צ'אבי, דקו, אינייסטה לטובת חלוץ זאת טעות ענקית. כל האמצע יהיה פרוץ .

ניב

לא חותם

פורסם
גנבו?

חיפה אתה גרוע בדיוק כמו מכבי ת"א באותה עונה!

זכתה באליפות הקבוצה הגרועה פחות- מכבי ת"א.

חיפה נתנה עונה גדולה , מחצנו את הליגה עד הפגרה שהיתה באמצע עונה הובלנו את הטבלה עם 12 נקודות פור על מקום שני , ועונה גדולה בליגת אלופות , בפגרה יעקובו עזב ניר סביליה לא בדיוק מחליף לשחקן כזה , בנוסף היתה טעות של יצחק שום שבזמן ליגת אלופות לא נתן לשחקנים הבכירים לנוח בליגה והקבוצה הגיע לקראת סוף עונה בלי אוויר.

פורסם
אתם איכשהו שוכחים שבליגה המטרה היא לא רק לנצח את הקבוצות שמתמודות איתך על האליפות, אלא גם להיות קונסיסטנטי ולנצח בקביעות את הקבוצות הקטנות והפחות מאיימות, וזה החלק החשוב והקשה באמת. וכבר הרבה מאוד זמן שלא ראינו קבוצה שעושה את זה כמו אינטר של השנה. אם אינטר הייתה קרובה יותר לרומא עם נניח 80 נקודות, אז הייתי מסכים איתך, היא ניצחה בגלל החולשה של היריבות הגדולות הרגילות. אבל היו לאינטר 97(!!) נקודות. לא מילאן ולא יובנטוס (של שנה שעברה) יכולות לשמור על רמה כזו גבוהה במשך כל העונה. זו הגדולה של אינטר.

עמוס

אדון יקר

אם היית רואה את הסרייה א בקביעות אז היית מסכים איתי שמילאן הייתה הקבוצה הכי חזקה בסיבוב השני

היא איבדה הכי פחות נקודות מכל קבוצות הליגה ... גם מול קבוצות גדולות וגם מול קבוצות קטנות ...

שוב , אינטר לקחה את האליפות בגלל כמה סיבות

מילאן הייתה חלשה ביותר במחצית הראשונה של השנה

יובה לא הייתה בליגה

שאר הקבוצות היו חלשות ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
חיפה נתנה עונה גדולה , מחצנו את הליגה עד הפגרה שהיתה באמצע עונה הובלנו את הטבלה עם 12 נקודות פור על מקום שני , ועונה גדולה בליגת אלופות , בפגרה יעקובו עזב ניר סביליה לא בדיוק מחליף לשחקן כזה , בנוסף היתה טעות של יצחק שום שבזמן ליגת אלופות לא נתן לשחקנים הבכירים לנוח בליגה והקבוצה הגיע לקראת סוף עונה בלי אוויר.

אם חיפה היו דורסים,מוחצים את הליגה ונותנים באמת עונה גדולה (חצי עונה/סיבוב ראשון/עד הפגרה זה לא עונה שלמה) אזי מכבי ת"א לא הייתה זוכה באליפות.

מודגש בכחול- תירוצים מוכרים של כל קבוצת כדורגל שחשה כישלון בסוף עונה.

• תוכן חדש...