Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כבר ביצעתי חיפוש)

יש לי וולקן רגילה לגמרי, חוץ מקוויקשיפט.

לאוטו צמיגים קרוב לחדשים של קנדה (Kenda) שהרכיב הבעלים הקודם לפני שמכר לי את הרכב (לפני חודשיים).

הצמיגים התגלו כנקודת תורפה נוראית (TW של 420), הם ממהרים לאבד אחיזה ומשדרים את זה מעט ומאוחר מדי.

אני רוצה להחליף ל-195/55 או 195 עם חתך נמוך יותר (במידה ואשיג את האישור הדרוש).

השאלה שלי היא האם זה לא יגרום לפגיעה של הצמיג בכנף הרכב? הרי בדגם הזה הכנף האחורית מרובעת (חתוכה) ולא כמו ב-3 דלתות העגלגלה.

מבחינת הגבההת המרכב זה יצור הבדל בקוטר הגלגל של מעל ל-2 ס"מ, האם זה יהיה תואם מכנית לרכב? האם זה משתלם?

שאלה נוספת לבעלי וולקן - אני שם 36 קדימה ו-33 אחורה. יש לכם המלצות בקשר לזה? זה בנתיים הכיול הכי יעיל שמצאתי.

מה ההבדל בין נבדל פסיבי להיגוי אחורי פסיבי? (סתם) :)

תודה רבה על העזרה והמשך קידוח מהנה.

ירון זורע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני רואה שלאט לאט מגיעים לך כל השטיקים שכתבנו.

בכ"א - אם תוכל לאשר 195/50R15 - הרווחת - SP9000 -עד 450 ש"ח לצמיג לרביעיה - צמגי MAX PERFORMANCE במחיר משתלם ביותר.

אם לא, ברר איזה מחיר אתה יכול להשיג את הSP9000 ב195/55 , מחיפוש של חבר , הצמיג הכי סביר ביחס מחיר / עלות במידה הזו (לאחר שלא הצליח לאשר 50) היה קוהומו אקסטה סופרה 712 , צמיג סביר ביותר - לא ממש מתקרב לSP9000

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אורי , חוץ מהעובדה שקצת לא נאה שאתה לא מצהיר שאתה בעל עסק בנושא הצמיגים , כל הצמיגים שהצעת לו הם עד ULTRA HIGH , מה קרה לצמיגי MAX PERFORMANCE?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

***הפרסום בפורום הוא אך ורק בתיאום עם הנהלת הפורום וכרוך בתשלום***

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אכן ע"פ הנתונים (TRED 200) ועיקבה כמעט זהה ל Yokohama ADVAN Neova AD07 המוטרף, שני בקטגוריית ה EXTREME PERFORMANE !!! ועם תג מחיר מצחיק (בחו"ל) זוהי העסקה המשתלמת ביותר למי שמחפש צמיג הכי טוב שיש (על יבש, להיזהר מאד מאד ברטוב ולקרוא את המבחן שאורי הזכיר, מצ"ב)

http://www.caranddriver.com/features/10252/tire-test-the-quick-and-the-tread-page9.html

מכיוון שבישראל, חובה לדעתי לבחור רק בצמיגי קיץ (רוב השנה יבש וחם) לדעתי זהו הצמיג האולטימטיבי ביחס למחיר

זהו את ההבדלים

יוקו:

yo_advan_neova_ad07_ci2_l.jpg

Z2121102200516315060.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

היה לי על הרכב הקודם - דגם אחר ספורטיבי של וונטוס עם נתונים דומים, והצלחתי לגמור אותם תוך 13K ק"מ בנסיעה סולידית+ על רכב 1.6 יחסית חלש, אז אם שרידות לאורך זמן זה מה שמחפשים, זהו לא הצמיג.

יש לי רק הערה קטנה ליאור, בקשר לאתר שאתה מרבה ללנקק אליו,

גם צמיגים שנחשבים לא בטופ של הקטגוריה, כגון קומהו אקסטה, מקבלים ציון גבוה מצמיגים שברור לכולם שהם הרבה יותר טובים.

זאת סתם דוגמא וקיימים שם הרבה אבסורדים מהסוג הזה , ככה שלא הייתי מתייחס לאתר הזה כתורה מסיני.

בקשר לעיקבה, אני לא מבין מה הקשר.... ולדעתי הדמיון קיים אבל לא ברמות שאתה מתאר.

החומרים מהם עשוי הצמיג ,ורמת התכנון שלו,לא פחות חשובים מהמראה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל

דווקא ההנקוק לא קיימים בTIRERACK, אני "ציטטתי" מ http://www.1010tires.com

כמו כן, שמתי למעלה לינק התרשמות ממבחן מאד מסודר ומוערך של Car And Driver

ובנוסף, יש לי קצת ניסיון על די הרבה סטים של מספר יצרנים.

בקשר לעיקבה הדומה, אני מניח שהם קיבלו אישור\רישיון לייצר משהו דומה, כמו גם נתוני TRED ואחרים זהים, סביר גם להניח שהתרכובת עברה עם אותו האישור ולכן הביצועים מאד קרובים, ועם תג מחיר של חצי, שיגמרו מהר 8) למה ציפית מTRED 200 ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עדיין לא אמרת אם המקצוע שלך הוא בתור צמיגאי ואם כן איפה , לפחות את זה הייתי מצפה שתפרסם.

ולגבי ההנקוק , כמה הם עולים לרביעיה ? כי אם המחיר שלהם לא באיזור של הSP9000 אלה נגיד באיזור של הF1 , אז זה מתחיל להיות שונה קצת.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ההנקוק וונטוס z212 הם סדר גודל של 450-500 ליחידה במידה שלי (205/55/16) לפי מה שביררתי עד עכשיו.

תלוי איפה אתה קונה.

ברור שזה לא קרוב לרמות המחירים של SP9000 שעולים כ600 ליחידה או GSD3 שבכלל אין להשיג ,אבל נמכרים בסדר גודל של 800 ליחידה.

לי אישית יש רתיעה לא ברורה מהמותג הזה, וגם לא בא לי עוד שנה להחליף רביעייה כמו שהיה ברכב הקודם , לכן אני מחפש משהו אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...