Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רע בכלל...רק מה עלה בגורל המסך של המזגן??

אגב, איזה מודל המאזדה?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

נראה לי שאם בכותרת הוא ציין {מזדה 3 חדשה} הוא התכוון שהיא ממש חדשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נראה לי שאם בכותרת הוא ציין {מזדה 3 חדשה} הוא התכוון שהיא ממש חדשה.

איתמר.

לפי מה שרואים בתמונות שהוא פירסם (בתמונה של החזית של הרכב) היא לא נראית מהמודל החדש. והסיבה שבגללה אני שואל ורוצה להיות בטוח היא שלא ברור לי לאן המסך של המזגן נעלם - כי אם זו באמת מאזדה 3 משנתון של 2006 ומעלה, אין שום קשר (לפחות זה מה שאני יודע) בין המסך של המזגן לבין הקונסולה כולה - למעט 2 ברגים. וזה בעצם מאפשר להיפטר מהקונסולה המקורית (ולהכניס רדיו דיסק חיצוני באמצעות המתאם שהוא הראה כאן) ועדיין לשמור על המסך המקורי בגלל שהחיווט של המסך והחיווט של הקונסולה המקורית - מופרדים זה מזה. וזה בעצם הפוך לגמרי מהדגמים הישנים יותר של המאזדה 3 (שנת 2005 ומטה), ששם רק באמצעות הלחמות רבות ופירוק הכרטיסים האלקטרוניים של הקונסולה המקורית אפשר לשמור על המסך של המזגן - כמו אצלי.

זה מה שמעניין אותי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יחיאל כמה מכוניות!!!! תגיד כמה כסף כבר יש לך מרוב כל ההתקנות האלה ? מספיק לפורש 08?

התקנה שהייתי מת שתהיה לי כזאת באוטו.

יפה מאוד , היה לך יותר יפות imo.

כמה שאתה עובד יפה, ועוד איזה סוללה אתה :|, גנרטור אתה!

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
יחיאל כמה מכוניות!!!!

מה כמה מכוניות?

זו העבודה שלו!

אוי ואבוי אם לא יהיו מכוניות!

תגיד כמה כסף כבר יש לך מרוב כל ההתקנות האלה ? מספיק לפורש 08?

עזוב פורש, הוא משקיע במגרשים ( אדמות). (יחיאל, סלח לי שאני מגלה..)

התקנה שהייתי מת שתהיה לי כזאת באוטו.

יכולה להיות, תתחיל לשלם, או תתחיל לחסוך!

יפה מאוד , היה לך יותר יפות imo.

כמה שאתה עובד יפה, ועוד איזה סוללה אתה :|, גנרטור אתה!

בברכה

יעקב

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יחיאל? אפשר תגובה?
מזדה 3 מודל 2006 חדשה לחלוטין מליי ישן יש את האפשרות כמו שרשמתה לגבי להשאיר את המסך המקורי אבל זה לא מה שבעל הרכב רצה הוא רצה להשאיר את הרדיו קומפלט ואז כשימכור את הרכב הכול יחזור לקדמותו.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...