Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קיבל בדואר הבן של השכן שלי מכתב, לבוא ולהחזיר את רשיון הנהיגה שלו עקב 40 נקודות שצבר.

ההודעה הגיעה ברשום, האבא חתם על קבלתה.הבחור לא הלך להחזיר, ולא הלך לקורס נהיגה אותו ביקשו במכתב.

בויכוח שהיה לי היום עם האב אמר, שהבן יכול עדיין לנהוג והוא אינו בשלילה. ואף צילצל לחבר (בוחן לקבלת רשיון נהיגה, במשרד הרישוי.) שאמר לי בטלפון שעדיין מותר לבחור לנהוג. לי זה לא נראה הגיוני, משום שכל אחד יכול לא לענות להם ולהמשיך לנהוג.

בבדיקה במסוף של המשטרה לא מופיע שהוא בשלילה. השאלה שלי מי צודק, הוא בשלילה או לא ?.

כאשר הצעתי לאב לצלצל למשרד הרישוי ולשאול ענה לי, "לא כדאי להעיר את הדוב". :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אמור להיות במכתב תאריך שזה היום האחרון להפקדת הרישיון,אחרי היום הזה גם אם הוא לא הפקיד,הוא בשלילה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. לדעתי כדאי להתייעץ עם עו"ד בעניין הזה, יש פה כל מיני ניואנסים וכל מיני מצבים שיכולים לקרות (בדיקה שגרתית ע"י שוטר, תאונה חו"ח) וצריך להבין מה המשמעות המשפטית של המצב הנוכחי.

2. ייתכן שעו"ד יוכל למנוע את השלילה ע"י מו"מ כזה או אחר עם רשות הרישוי.

3. הבחור היה צריך להתחיל להתגונן משפטית כבר בשלב של 16-20 נקודות לדעתי, ובטח שלא לשלם ברירות קנס שיביאו אותו מעל 36 אלא לנהל את התיקים במטרה להגיע להסדר בלי ניקוד או לפחות להרוויח זמן שהנקודות הישנות יימחקו.

4. לא יחדשו לו רשיון כל עוד יש לו את העניין הלא-פתור הזה עם רשות הרישוי.

5. אחרי התייעצות עם עו"ד, אם המסקנה היא שניתן למשוך את זה עוד קצת זמן, יש לשקול אם ניתן להפיל את השלילה על תקופה שהיא תעשה מינימום נזק, למשל טיול להודו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אמור להיות במכתב תאריך שזה היום האחרון להפקדת הרישיון,אחרי היום הזה גם אם הוא לא הפקיד,הוא בשלילה.

אין במכתב תאריך שזה היום האחרון להפקדת הרשיון. במקרה יש לי את המכתב מ-03/04/07, וכך כתוב בו גם באדום.

א.ג.נ., הואיל והורשעת בעבירות התנועה המפורטות מטה וצברת לחובתך 40 נקודות.

הנני מטיל עליך את אמצעי התיקון כדלכמן: פסילה ל-3 חודשים. חידוש לאחר מבחן עיוני בנהיגה.

עליך להפקיד את רשיונך מייד עם קבלת הודעה זו במשרד הרישוי באזור מגוריך.

לתשומת לבך , לפי רישומינו הנך חייב באמצעי תיקון נוספים לביצוע מיידי.

עד היום הבחור לא החזיר את הרשיון ולא ביצע שום פעולה.

במשטרה טוענים שהבחור לא נמצא בשלילה. מה אם כן קורה כאן ?.

דוד.

פורסם
לפני כחודשיים קיבל בדואר הבן של השכן שלי מכתב, לבוא ולהחזיר את רשיון הנהיגה שלו עקב 40 נקודות שצבר.

ההודעה הגיעה ברשום, האבא חתם על קבלתה.הבחור לא הלך להחזיר, ולא הלך לקורס נהיגה אותו ביקשו במכתב.

בויכוח שהיה לי היום עם האב אמר, שהבן יכול עדיין לנהוג והוא אינו בשלילה.הבן בשלילה

בבדיקה במסוף של המשטרה לא מופיע שהוא בשלילה. השאלה שלי מי צודק, הוא בשלילה או לא ?.מאוד יתכן ובמסוף זה לא מופיע אבל הוא עדיין בשלילה , ואם יחשבו שהוא עושה מונקי ביזנס עלולים לעשות לו צרות

כאשר הצעתי לאב לצלצל למשרד הרישוי ולשאול ענה לי, "לא כדאי להעיר את הדוב". :-P

דוד.

היות והייתי בבית לווינשטיין , ומי שמאושפז שם צריך מיידית לעבור בדיקה במכון לבטיחות בדרכים (לא משנה מצבו), הם שלחו לי זימון , ובזימון הייתה טעות בתאריך (הם רשמו תאריך מוקדם מידי ) . אח"כ היגיע מכתב שרשיוני נשלל , וכשהלכתי למחות על כך , הבחורה במשרד הרישוי נתנה לי רשיון זמני , ואמרה שאחרי שאעבור את הבדיקה אקבל את הרשיון .

ממה שאני שמעתי ממורה הנהיגה שלי שאתו התיעצתי לפני שהלכתי , הוא אמר שאם אתפס בתאונה אזי יבדקו במשרד הרישוי ואז אני נוהג בשלילה , וזה יכול להשליך על הביטוח וגם על העונש

בברכה יהודה

פורסם

סוכנת ביטוח אמרה לי שכאשר יש תאונה, חברת הביטוח בודקת רק במשטרה אם יש לנהג שלילה, לפי דו"ח התאונה ולא בודקת במשרד הרישוי, האם זה נכון ?. ידוע לי מנסיון שבמקרה של טוטלוס, השמאי של חברת הביטוח מחתים את בעל הרכב, על טופס המתיר לביטוח לקבל פרטים על הרכב ממשרד הרישוי, כמו עיקול, מס' ידיים, שיקום, כדי לקבוע את גובה הנזק. בטופס אין קשר לעברו של הנהג.

דוד.

פורסם

אם חו"ח יקרה משהו סמוך על חברת הביטוח שהיא תבדוק בכל מקום אפשרי איך לא לשלם.

המכתב ברור מאוד. מרגע קבלתו הבחור בשלילה ומכתב רשום נחשב שהגיע ליעדו ברגע שחתמו על קבלתו או תוך מספר ימים מיום שליחתו (לא זוכר בע"פ כמה ימים).

אישית אם בן שלי היה מקבל שלילה על 40 נקודות הייתתי עומד על כך שלא ינהג ולא מחפש דרכים להמתיק לו את הגלולה. 40 נקודות מקבלים רק מתוך זלזול בוטה בחוקי התנועה וזה עלול להיגמר במקרה הטוב במחלקת שיקום אחרי ת"ד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...