Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לטיול יצאנו ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאנו אני ואבא שלי לטיול צילומי לפני כמה שבועות , להלן התמונות כפי שאני נהנה לשתף אתכם :)

נא להגדיל את התמונות עבור האיכות המירבית!

תהנו!

6782235.jpg

6782239.jpg

6782240.jpg

6782242.jpg

6782245.jpg

6782247.jpg

6782248.jpg

6782250.jpg

6782253.jpg

6782254.jpg

6782255.jpg

6782257.jpg

6782259.jpg

וכרגיל , הטובה בסט לדעתי , בסוף :)

6782243.jpg

שבת שלום.

שחר.

פורסם

התמונות ממש טובות!

אבל לפי דעתי התמונה עם החיפושית בתוך הפרח היא הטובה ביותר, תפסתה שם אחלה מצב לתמונה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

סחטיין! צילומים מעולים :mm_yeah:

אהבתי במיוחד את התמונה עם הכלב בשיחים, למרות שהצבע הירוק נראה קצת בהיר מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז ככה:

תמונה ראשונה ושנייה- נחמדות, בנאליות, יכלת לעשות פה משהו יותר מעניין.

תמונה שלישית- רעיון ענק, השבלול בקצה התמונה בפוקוס ומרכז התמונה (פרח כלשהו) מחוצה לו, העלה נראה בבירור ממש מרגישים שאתה שם.

תמונה רביעית- ענף, התמונה נראה טוב, למה רק חלק מהענף בפוקוס ולא כולו? מה הרעיון מאחורי התמונה?

תמונה חמישית- החיפושית נוברת בתוך הפרח, תפיסה מדהימה, נראה מצויין, אבל לא מושלם הזווית מעצבנת קצת, יכלת לתפוס ממש את כל גוף החיפושית וגם הפרח לא בזווית מחמיאה כל כך.

תמונה שישית- איצטרובל מושלם, עריכה טובה, צבעים יפים.

תמונה שביעית- עלה יפייפה חילזון נחמד, התמונה לא מעבירה כלום מעבר לכך שהצילום לכשעצמו טוב.

תמונה שמינית- כל התמונה מלבד חלק קטן מהחרק לא בפוקוס, הוא סתם נח על הצמח, משעמם, פונקציית הטישטוש כנראה הרסה את התמונה הזאת כי אין בה כלום.

תמונה תשיעית- שוב פעם, כלב רץ, הכל מטושטש, הכלב מדהים אבל התמונה לא.

תמונה עשירית- רעיון יפה, גדר תיל בפוקוס וברקע כלניות (?), יפה אבל שוב פעם אתה מטשטש את כל התמונה, השארת רק קשר/ דוקרן אחד בפוקוס למה לא את כל התיל? ואפילו הייתי קצת לוקח קצת יותר מרחב לתמונה היה יותר מחמיא, יותר נעים.

תמונה אחד עשר- צבעים יפים, צמח מדהים.

תמונה שנים עשר- פרח יפה, צבעים יפים, הפרחים שברקע משתלבים יפה מאוד, פשוט, מעניין ונעים להסתכל.

תמונה שלוש עשר- מסכים עם צביקה תמונה יפה, הצמחים בהירים מדי.

תמונה ארבע עשר אחרונה וחביבה בהחלט- תמונה יםה אבל שוב הגזמת עם הטישטוש, תשאיר יותר חלקים בפוקוס זה יתן יותר חיים לתמונה והיא תראה אמיתית ולא ערוכה.

תודה רבה נהנתי להסתכל מקווה שתקבל את הביקורת שלי ברוח טובה.

המשך כך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

שחר, אני חייבת לציין שאני כל פעם מחדש נהנית מהתמונות שאתה מפרסם וכרגע התמונה עם החרצית מאכלסת לי את הדסקטופ.

תמשיך ככה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...