Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המיסב, כי עוד מעט חושך, ואם תסתבך, איפה מתצא פרס טוב???"

אז כמו אדיוט. חזרתי מהעבודה. האוטו על ג'ק - כן, כן, החדש שקניתי... ואני מרים אותו מאחורה - גם כי קיבלתי השראה לבדוק ברקס אחורי מאיציק, וגם כדי לפסול שהרעש שבגללו אני תולש שיערות :x כל יום באמת בא ממיסב ימין-קדמי...

אז האוטו עולה, אחורה-ימין. ורון מסובב הגלגל, ורון שומע רעש - כמו דודה שלו על סקטים... בקיצור - הלך המיסב.

:shock: נפתח ה-היינס, פרק אום מרכזית, שלוף את התוף,תן מכה, נופל המיסב, שים חדש, וסע לשלום....

אז נשלפת האום המרכזית, נשלף התוף - לא.

:evil: שעה וחצי להוציא את התוף המחורבן הזה - כי המיסב היה שבור.....

אבל כל הזXXXן במיסב-טבעת חיצונית.... שהתיישבה בתוף התוף ולא יוצאת. השעה תשע. חושך בחוץ.אור של מנורה מבאסת....

בקיצור.

אחד רון תקוע עם תוף+טבעת מיסב תקועה בתוכו.

אחד רנו חמש על סטנד-גועל-נפש.

אחד אדיוט שאין לו מושג איך הוא מגיע מחר לעבודה. או חוזר. :cry:

-ומסקנה -

תקשיבו לאבא שלכם. הוא חכם. יש לו נסיון. :angel:

וברצינות עכשיו - נראה לכם שמוסך יסכים - אם אני סוחב את התוף המחורבן הזה איתי, לחלוץ לי משם את הטבעת? או שווה לקנות כבר תופים חדשים? ואם כבר תופים = לא נקנה גם סנדלים חדשים?

........................האוטו הזה עולה לי יותר מידי כבר..............................

לילה טוב.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
את המיסב, כי עוד מעט חושך, ואם תסתבך, איפה מתצא פרס טוב???"

אז כמו אדיוט. חזרתי מהעבודה. האוטו על ג'ק - כן, כן, החדש שקניתי... ואני מרים אותו מאחורה - גם כי קיבלתי השראה לבדוק ברקס אחורי מאיציק, וגם כדי לפסול שהרעש שבגללו אני תולש שיערות :x כל יום באמת בא ממיסב ימין-קדמי...

אז האוטו עולה, אחורה-ימין. ורון מסובב הגלגל, ורון שומע רעש - כמו דודה שלו על סקטים... בקיצור - הלך המיסב.

:shock: נפתח ה-היינס, פרק אום מרכזית, שלוף את התוף,תן מכה, נופל המיסב, שים חדש, וסע לשלום....

אז נשלפת האום המרכזית, נשלף התוף - לא.

:evil: שעה וחצי להוציא את התוף המחורבן הזה - כי המיסב היה שבור.....

אבל כל הזXXXן במיסב-טבעת חיצונית.... שהתיישבה בתוף התוף ולא יוצאת. השעה תשע. חושך בחוץ.אור של מנורה מבאסת....

בקיצור.

אחד רון תקוע עם תוף+טבעת מיסב תקועה בתוכו.

אחד רנו חמש על סטנד-גועל-נפש.

אחד אדיוט שאין לו מושג איך הוא מגיע מחר לעבודה. או חוזר. :cry:

-ומסקנה -

תקשיבו לאבא שלכם. הוא חכם. יש לו נסיון. :angel:

וברצינות עכשיו - נראה לכם שמוסך יסכים - אם אני סוחב את התוף המחורבן הזה איתי, לחלוץ לי משם את הטבעת? או שווה לקנות כבר תופים חדשים? ואם כבר תופים = לא נקנה גם סנדלים חדשים?

........................האוטו הזה עולה לי יותר מידי כבר..............................

לילה טוב.

מה שלא הולך בכח הולך בעוד יותר כח.

פורסם

:)

בחמש קם צייד ויצא את ביתו - לחצר של בית סבתו היקרה... שם כלים למכביר וסביבת עבודה משובחה.

אז כל הבוקר אמנם הייתי בסבב מוסכים... ואתם לא תאמינו כמה שאנשים "מתקמצנים" על הפרס שלהם... "לא היום" "לך להוא" "שלי מקולקל" ו-"אחותי במחזור" היו רק חלק מהתירוצים שקיבלתי...

לא משנה. מצאתי אחד,לקח את התוף שלי, הסתכל בזלזול ואמר לי "בשביל זה אתה אוצה פרס??" לקח איזמל, ובא להביא מכה ופתאום נצנצה לו מנורה מעל הראש "אה... זה רנו חמש כן? - לה אני צריך את החקל הפנימי - אחרת אי אפשר להוציא את המיסב..."

פה בערך התיאשתי.

לקחתי את הכל ונסעתי לסבתא.

שם עם מלחציים, פטיש רציני ובוקסא מעולם הרכבות חילצתי את המיסב הסורר (הטבעת החיצונית...)

ואגב. למי שמתכוון לשחזר את ההצלחה... תשמרו על הטבעת החיצונית כי בעזרתה אחר כך מחדירים את המיסב החדש לתוף (אותה פרוצדורה עובדת גם ברנו 9\11 וגם בפיז'ו 205....)

וזהו.

עכשיו היא נוסעת מדהים. ואני יכול לשמוע את רעש הצמיגים. או את בת זוגי מדברת אלי ממושב הנוסע ועוד כל מיני צלילים שעד עכשיו נמנעו ממני באדיבות מיסב ימין-אחורי...

:)

סה טו.

מצטער שלא צילמתי את התהליכים - אבל אני מבטיח - בסוף השבוע יש פרוייקט אחרון בהחלט - גומיות פעמוני הציריות שאני צריך להחליף ולזה כבר יהיה תיעוד מלא... :)

רון.

מזל שעוד יש לי רשיון כדי לנסוע באוטו שלי... לא ככה.....

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חכם על קטנות (רנו 5)

נראה אותך מבצע את זה באלגנטיות על אמריקאיות, שום לום ושום נעליים יעזו לך פה .

אתה צריך לכל היותר פטישון או לכל היותר למקרי חירום שיהיה מוכן בובקט קטן חונה

בקרבת מקום ............ואני מדבר מנסיון.

ולכן בגלל אותם מקרי דם ויזע שעברתי עם האולדמוביל שלי , הגעתי למסקנה הבאה.....

(נא לקרוא את החתימה שלי)

• תוכן חדש...