Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי את האוטו ליפני חצי שנה ושמתי לב שאחרי כל פעם שיורד גשם חזק או אחרי שאני שוטף את האוטו מד הטורים עולה לסביבות ה1600 סל"ד כשאני בעמידה על דרייב. חוץ מזה לא מורגש שום שינוי, אין ויברציה, הנהיגה אותו הדבר. כלומר כנראה שהסל"ד לא עולה באמת ל1600 אלא זאת בעיה בצג של הטורים (או שאני לא מבין נכון..). אחרי מס' ימים המצב חוזר לקדמותו תחילה הוא יורד 1100 סל"ד בעמידה ואחרי עוד כמה ימים ל700 סל"ד. התופעה הזאת היא לא חד פעמית ומתרחשת בכל פעם שיורד גשם או שהאוטו נרטב. האוטו הוא מיצובישי כריזמה 98 אוט'.

ממה יכולה לנבוע הבעיה ?? והאם מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר?

פורסם

פותח התרד'

התופעה הזאת היא לא חד פעמית

ומתרחשת בכל פעם שיורד גשם או שהאוטו נרטב.

והוסיף

רציתי להוסיף רק שדיברתי עם מוסכניק בקשר לבעיה והוא אמר שאין להם שום דרך לבדוק מה מקור הבעיה.

תרטיב לו את האוטו....

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש מצב זה באיזה חיישן ואם חיישן כנראה זה ששולט כגון:מע'הצתה-אוויר... משהו כזה שיושב היכן שמתנקזים המיים וייש גם מצב תסתכל אולי זה קורה שייש כבר מיים באגזוז (נשמע מוזר?!-כל הקטע שייש לך באוטו דיי מוזר-אז לחשוב מוזר)אני הייתי בודק עם מיים ומנסה לקלוט באיזה אז שלב זה קורה -עם מנוע מונע באם משתנה אחריי קצת זמן-לא-נותן קצת גז-הטורים חוזרים למקום?כן-מכבה את המנוע מדליק אחריי דקה -אם יש טורים לא יציבים זה אומר כנראה שה"מקום" מקבל מיים אך אחריי איפוס של המחשב הוא קורא אחרת את הנתונים ואתה מקבל "בעייה"-צריך לבדוק משהוא ממוחשב.

אני מקווה שבדקת שאין לך כניסה של מיים דרך פתח כניסת האוויר(סתם מתוך הנחה שהמוסכניק בדק)

אני לא מוסכניק או אבל הוא לא מצא ...

פורסם

"אני מקווה שבדקת שאין לך כניסה של מיים דרך פתח כניסת האוויר(סתם מתוך הנחה שהמוסכניק בדק)"

לא הוא לא בדק. לאיזה פתח אתה מתכוון??

פורסם

בין תא המנוע לתא הנהג ישנו קיר האש. מעליו ישנה תעלת ניקוז מים דרכה מתנקזים המים שיורדים על החלון. אני לא מכיר את המבנה ואופן הפירוק ברכבך, אבל תאתר את תעלת הניקוז וודא שהיא לא מלאה בעלים ואבק. המרזבים שלה בדר"כ ממוקמים בצדדים.

בכל מקרה יש לעבוד עם צינור גינה, להזרים מים בתעלה ולראות אם הבעיה מתחילה, אם לא לנסות להזליף מים בקדמת הרכב. בקיצור לנסות לאתר בצורה גסה את האיזור לפחות בו מתחילה הבעיה.

יש לפתוח מכסה מנוע לאחר הופעת הבעיה ולנסות לאתר רטיבות או מסלול של מים, בדוק האם התופעה מופיעה כם לאחר הרטבת הרכב בעמידה או רק לאחר נסיעה.

אפשרות נוספת היא האטימה בין מכסה המנוע לבין התעלה. חפש על כך מידע בפורום.

• תוכן חדש...