Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזכרתי גג קשיח?! :mad:

גג מבד זה מוקד לפרוענות..

ולמי יש זמן להתעסק גם עם מוקד Nine One One?

ומה בדיוק הבעיה בלהתקין לבוקסטר הארד-טופ?

יש מלא כאלה באירופה וארה"ב, אומנם הוא יצטרך להשקיע מעט $ ולקנות גג קשיח (אולי משומש?) אבל בתכלס אני לא רואה בעיה (חוץ מיופי).

ראה דוגמא:

http://www2.us.porsche.com/english/usa/accessories/boxsterteq/weather/hardtop.htm

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה בדיוק הבעיה בלהתקין לבוקסטר הארד-טופ?

יש מלא כאלה באירופה וארה"ב, אומנם הוא יצטרך להשקיע מעט $ ולקנות גג קשיח (אולי משומש?) אבל בתכלס אני לא רואה בעיה (חוץ מיופי).

ראה דוגמא:

http://www2.us.porsche.com/english/usa/accessories/boxsterteq/weather/hardtop.htm

אז ככה, הבחור גר בבניין קומות כך שאם הוא רוצה להוריד את הגג,

אין לו כ"כ איפה לשים אותו.

מחסן? יבוא איזה שכן ויחליט שזה מאוד יתאים לאופניים של הבת שלו.

בגז'? לכו תשיגו מסור בשביל לנסר את הגג.

בדירה? כן שיא הכיף כל פעם לעלות עד לפנטהאוס עם גג בידיים.

אלא אם כן הגג מתקפל או משהו :?: אם יש לכם פתרון איכסון אז נושא הגג יעלה שוב על הפרק.

חמרמיר סומלי מצוי? זה מדליק אותי!

פורסם
חלומו של כל ווירון ולירן, שיקנה TT משומשת.

חבל, לא עדיף S2000 על TT ?

היא לא טובה יותר?

:shock:

מישהו מאאודי עוד יראה את מה שאתה רושם ולא תקבל את הירושה! :wink::D

ה S2000 עדיפה משמעותית אם כי לא לכל נהג... אבל בכל מקרה, אין לה גג קשיח כמתבקש בשירשור הנ"ל.

גיא.

פורסם
חלומו של כל ווירון ולירן, שיקנה TT משומשת.

חבל, לא עדיף S2000 על TT ?

היא לא טובה יותר?

מישהו מאאודי עוד יראה את מה שאתה רושם ולא תקבל את הירושה! :wink::D

ה S2000 עדיפה משמעותית אם כי לא לכל נהג... אבל בכל מקרה, אין לה גג קשיח כמתבקש בשירשור הנ"ל.

גיא.

מאיזו בחינה אם אפשר לדעת?

פורסם

ראשית כמובן שלא נהגתי על אף אחת מהן (חבל, אבל זה מה יש) אבל קראתי רבות...

אז מה יש לנו?

הנעה אחורית מול קדמית או כפולה חלקית. יתרון ל S2000. (אם כי אפשר לדבר על העדפה)

ה S2000 מהירה יותר (גם מהגרסה החזקה של הTT ה225), וגם חזקה יותר... 240 כוחות סוסו ב8300 סל"ד!! במנוע של הS2000 מדהים, מנוע עם אופי של מנועים של אופנועים, קו אדום ב9000 סל"ד, לפני 6K סל"ד הוא ירגיש חלש יחסית ולא תבין על מה דיברו לגבי הכוח, אבל אחרי 6K... :twisted: היתרון של מנוע ה 1.8T הוא יותר מומנט בסל"ד נמוך. אני בכל אופן הייתי בוחר במנוע של ה S2000 :twisted:

הS2000 חדה יותר. הרבה יותר. עם 240 כוחות סוס לגלגלים האחוריים ללא כל בקרה או התערבות, תעשה שטות? תפגוש עמוד\מדרכה\תהום. הTT מלאה בבקרות. קל יותר לנהוג אותה מהר אבל היא מנתקת גם הנהג הרבה יותר. רוב המבחנים שבחנו את הS2000 אמרו שאצלה המצב קיצוני מאוד, חייבים להיות עירניים כל שניה עם הרכב הזה ולא הוא נושך.

וגם הגג של הS2000 נפתח מהר יותר (אם זה ממש מעניין מישהו).

בקיצור ה S2000 ספורטיבית אמיתית, הTT קלה יותר לנהיגה, יותר מנותקת, מאוד מאובזרת.

אני למשל לא הייתי קונה S2000 (אם היה לי את הכסף...) אלא משהו בסגנון מיאטה חדשה, אני פשוט הייתי מפחד לנהוג לראשונה על הנעה אחורית ברכב ללא בקרה כל שהיא + 240 כוחות סוס...

פורסם

O.K

בגדול, אתה צודק.

אגב, נתון (שבשבילי במיוחד!!) מאוד חשוב הוא הפוטנציאל.

ואני מדבר על שיפורים. רק לידע כללי, ה1.8T של VAG יכול להוציא עד כ-380 בערך +-

כ"ס ללא פתיחת מנוע. (אני מתכוון בלי לנגוע בבוכנות, קראנק וכו').

דבר שני אתה אמרת נכון של-1.8 T יש יותר מומנט בסל"ד נמוך.

אם זה מעניין אותך, יש לי סרטון של TT שבמסלול לוקחת את ה-S2000.

אתה מדבר על S2000 בתור ריגוש - וזה נכון, אך יש לכור שאם אתה גר באיזור המרכז (בעצם בישראל), אתה לא תגיע ל-7000 + סל"ד, תסכים איתי שזה מעיק מאוד בנסיעה יומיומית, בייחוד שבסל"דים נמוכים אין הרגשה של כח לפי מה שהבנתי (לא נהגתי בה מעולם).

בקיצור המנוע הזה הוא פנינה טכנולוגית מהרבה בחינות.

לעומת זאת המנוע של ה-S2000 בכלל לא עמיד לשיפורים.

דבר שני, ה-S2000 מבפנים נראית כמו CIVIC שנת 97.

אין בה כלום משום דבר...

פורסם
ראשית כמובן שלא נהגתי על אף אחת מהן (חבל, אבל זה מה יש) אבל קראתי רבות...

אז מה יש לנו?

הנעה אחורית מול קדמית או כפולה חלקית. יתרון ל S2000. (אם כי אפשר לדבר על העדפה)

ה S2000 מהירה יותר (גם מהגרסה החזקה של הTT ה225), וגם חזקה יותר... 240 כוחות סוסו ב8300 סל"ד!! במנוע של הS2000 מדהים, מנוע עם אופי של מנועים של אופנועים, קו אדום ב9000 סל"ד, לפני 6K סל"ד הוא ירגיש חלש יחסית ולא תבין על מה דיברו לגבי הכוח, אבל אחרי 6K... :twisted: היתרון של מנוע ה 1.8T הוא יותר מומנט בסל"ד נמוך. אני בכל אופן הייתי בוחר במנוע של ה S2000 :twisted:

הS2000 חדה יותר. הרבה יותר. עם 240 כוחות סוס לגלגלים האחוריים ללא כל בקרה או התערבות, תעשה שטות? תפגוש עמוד\מדרכה\תהום. הTT מלאה בבקרות. קל יותר לנהוג אותה מהר אבל היא מנתקת גם הנהג הרבה יותר. רוב המבחנים שבחנו את הS2000 אמרו שאצלה המצב קיצוני מאוד, חייבים להיות עירניים כל שניה עם הרכב הזה ולא הוא נושך.

וגם הגג של הS2000 נפתח מהר יותר (אם זה ממש מעניין מישהו).

בקיצור ה S2000 ספורטיבית אמיתית, הTT קלה יותר לנהיגה, יותר מנותקת, מאוד מאובזרת.

אני למשל לא הייתי קונה S2000 (אם היה לי את הכסף...) אלא משהו בסגנון מיאטה חדשה, אני פשוט הייתי מפחד לנהוג לראשונה על הנעה אחורית ברכב ללא בקרה כל שהיא + 240 כוחות סוס...

הנתונים הללו הם בדיוק מה שאמרו כרגע ב TOP GEAR ...

ראיתי כרגע את שני התוכניות על ה TT וה S2000 ....

אני מבחינתי הייתי הולך על ה S2000 ... :)

אגב יש לי גם את התוכנית של TOP GEAR שהם משווים מי טוב יותר בין הנעה אחורית הנעה קידמית ו הנעה כפולה .. בעיקרון בין BMW , AUDI QUATTRO ו אלפא רומיו ...

ההנעה האחורית ניצחה בגדול ....

אגב שמעתי שאני יכול להעלות סרטים לאתר .. האם זה אפשרי .. ואם כן אני יכול להעלות סרטים ללו לשיפוטכם ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
O.K

בגדול, אתה צודק.

אגב, נתון (שבשבילי במיוחד!!) מאוד חשוב הוא הפוטנציאל.

ואני מדבר על שיפורים. רק לידע כללי, ה1.8T של VAG יכול להוציא עד כ-380 בערך +-

כ"ס ללא פתיחת מנוע. (אני מתכוון בלי לנגוע בבוכנות, קראנק וכו').

דבר שני אתה אמרת נכון של-1.8 T יש יותר מומנט בסל"ד נמוך.

אם זה מעניין אותך, יש לי סרטון של TT שבמסלול לוקחת את ה-S2000.

אתה מדבר על S2000 בתור ריגוש - וזה נכון, אך יש לכור שאם אתה גר באיזור המרכז (בעצם בישראל), אתה לא תגיע ל-7000 + סל"ד, תסכים איתי שזה מעיק מאוד בנסיעה יומיומית, בייחוד שבסל"דים נמוכים אין הרגשה של כח לפי מה שהבנתי (לא נהגתי בה מעולם).

בקיצור המנוע הזה הוא פנינה טכנולוגית מהרבה בחינות.

לעומת זאת המנוע של ה-S2000 בכלל לא עמיד לשיפורים.

דבר שני, ה-S2000 מבפנים נראית כמו CIVIC שנת 97.

אין בה כלום משום דבר...

אתה אח של ווירון? :wink: סתם, צחקתי.

בכל מקרה - הסרטון שלך לא ירשים אותי במיוחד מ2 סיבות. אחת אני מעריך ש S2000 תהיה מהירה יותר מTT על מסלול בידי הנהג הנכון. 2... אפילו עם לא, כפי שאמרו פה בפורום אנשים אחרים ורבים לא הכל זה מהירות. אפילו עם S2000 תהייה איטיות יותר היא בטוח תהייה מהנה יותר למי שרוצה להנות זה יהיה רכב.

לגבי השיפורים, אני לא צריך יותר מ 240 HP על הנעה אחורית בלי בקרות. לשפר רכב מוגדש זה די קל, ככה שההתלבות פה מוזרה, בדיוק כמו שאפשר לשפר אימפרזות להספקים עצומים. גם לS2000 אפשר להוסיף צ'ארג'ר לדוגמא... אגב מאיפה הידע והפסקנות שהמנוע שלה לא יעמוד בשיפורים? לדעתי הוא לא צריך שיפורים... הצליל מדהים, הכוח אדיר.

לגבי ה 7K סל"ד, למה שאני לא אגיע אליהם? אני אגיע... גם ל7K וגם ל9K בקו האדום. והרכב לא בדיוק קורולה עד 6K אתה יודע... שלא נדבר על טיפוס מאוד מהיר בסל"ד.

תראה לדעתי ההשוואה לא נכונה. ראשית הרכבים שונים. הS2000 היא רודסטר, הTT יצאה קודם בגרסת קופה, ואח"כ כפתוחה, היא לא תוכננה מראש כפתוחה. ההנעה שונה הכל שונה... אני פשוט לא מחובבי האאודי, אם כי העיצוב מרשים מאוד לדעתי, במיוחד בפתוחה, אני במחיר שלה הייתי פשוט קונה משהו אחר (ולא S2000). במחיר של TT פתוחה 225 הייתי קונה מיאטה וSTI. (צריך עוד קצת כסף אבל לא סכום גדול). אבל כאמור איש איש בבחירתו, ווירון למשל רוצה A4 3.0 - לבריאות. אני לא רוצה אחת כזו (אם יחלקו אני אקח בשמחה שלא תבין לא נכון...) אבל הרכב החלום שלי שונה....

אגב ה S2000 לא ממש ניריאת כמו סיוויק 97 מבפנים... ישבת באחת? לך לסוכנות תשב.

הנה סרטון יפיפה! של ה S2000 , קליק ימני ו SAVE AS. נלקח מאתר הונדה.

http://www.honda.co.il/movie/S2000.mov

פורסם

אגב בתוכנית על ה TT אומרים שהדור הראשון שלה הוא מלכודת מוות אם מנסים לקחת אותה עד גבול היכולת ויצאו הרבה פרשיות על הדבר הזה ולבסוף החברה החזירה את כל רוב המכוניות לתיקונים ... :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
לדעתי הוא לא צריך שיפורים

מה שרשמת פה, זה בכלל תפיסת עולם שונה.

אני מאמין שכל אוטו ניתן לשיפור.

אין מה לעשות, תשוטט בפורומים בחו"ל, ותראה שהמנוע הזה לא עמיד לשיפורים בכלל!

אני לא מאלה ש-DRIFTING יעלה לי חיוך, אני מעדיף יציבות ותקשורת ביו המכונה לנהג.

ממש לא איכפצת לי החלקות זנב, חשוב שהאוטו "יישב" כמו שצריך.

אגב, עם הכסף לשיפור אימפרזה בשביל לעבור את ה-300 כ"ס (על דיינו), צריך הרבה!

המנוע 1.8T זה פשוט אחד המנועים עם הבסיס שיפורים בין הטובים שמוצעים היום בשוק.

וחוצמזה מה שרשמת עדיין לא סותר את העובדה שהמנוע VTEC הזה מעיק בנהיגה יומיומית.

ואני לא אח של בוגאטי :wink:

בכל מקרה עזוב..זה קשור למשהו אחר...זה ממש לא רלוונטי לגבי הת'רד הזה.

לגבי הבחור יש לי רק דבר אחד להגיד לך תקנה TT :twisted:

פורסם

ממש לא איכפצת לי החלקות זנב, חשוב שהאוטו "יישב" כמו שצריך

אז מה הקטע של התמונה מתחת לשם שלך? :wink:

ובנוגע ל-S2000, יכול מאוד להיות שה-TT תהיה מהירה יותר ממנה בכל מצב, כי היא קלה הרבה יותר לנהיגה. בכל מקרה ה-S2000 היא לא מכונית שמתאימה לנסיעות יומיומיות. היא יותר מדי קשיחה ולא מתפשרת, ומסוכנת לנהיגה חזקה (הכל ממבחנים, כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי הוא לא צריך שיפורים

מה שרשמת פה, זה בכלל תפיסת עולם שונה.

אני מאמין שכל אוטו ניתן לשיפור.

אין מה לעשות, תשוטט בפורומים בחו"ל, ותראה שהמנוע הזה לא עמיד לשיפורים בכלל!

ממש לא איכפצת לי החלקות זנב, חשוב שהאוטו "יישב" כמו שצריך.

אגב, עם הכסף לשיפור אימפרזה בשביל לעבור את ה-300 כ"ס (על דיינו), צריך הרבה!

המנוע 1.8T זה פשוט אחד המנועים עם הבסיס שיפורים בין הטובים שמוצעים היום בשוק.

וחוצמזה מה שרשמת עדיין לא סותר את העובדה שהמנוע VTEC הזה מעיק בנהיגה יומיומית.

ואני לא אח של בוגאטי :wink:

בכל מקרה עזוב..זה קשור למשהו אחר...זה ממש לא רלוונטי לגבי הת'רד הזה.

לגבי הבחור יש לי רק דבר אחד להגיד לך תקנה TT :twisted:

אם משווים אימפרזה ל TT אז מדובר על ה STI, היא תעבור 300 כוחות סוס בקלילות, אפילו באופן שישאיר את האחריות (פרו דרייב). אבל האימפרזה היא משהו שונה לגמרי... 4 על 4 מתוחכם ה-ר-ב-ה יותר מהTT, צורה שונה לגמרי וכו'. בין TT לSTI הייתי בוחר את האחרונה בלי לחשוב פעמיים.

אתה מעדיף יציבות - קח TT. תקשורת? לא יודע כמה הTT עונה להגדרה.... כאמור הכל יחסי הTT היא לא אלמרה עם ריפודי עור ו2 דלתות. :wink:

• תוכן חדש...