Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר,אתה עברת קורס של הומור מתקדם?

שמר הוא המרצה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שהולך להיפגע קשה יותר מאזרח ממוצע אני תומך בשביתה בלא שום סייג וחושב שהיא צריכה להיות הרבה יותר חריפה והיתה צריכה להתחיל מזמן.

לא ייתכן שאדם יעבוד בגוף ממשלתי ולא יקבל שכר במשך כל כך הרבה זמן. אם אין להם כסף שלשלם שיעקלו את בית העיריה ויוציאו אותו למכירה על כל הציוד שבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי

נניח שהיתה לך חברה גדולה.

ונניח שהיו לך מחלקות גדולות.

ונניח שבכל מחלקה היית מאשר למנהלים לשכור עובדים.

נניח שלא היית מפקח על קבלת עובדים חדשים.

בוקר אחד היית מתעורר, מגלה שמשפחות שלמות עובדות אצלך, בערך פי 3 עובדים ממה שצריך.

אבטלה סמויה בכל פינה ואבטלה לא כל כך סמויה בכל פינה.

היית משלם את השכר על "עבודתם" ה"נאמנה" ומעיף אותם קיבינימט, נכון?

אז תחשוב שהשארת את כל העובדים אצלך, לא העפת לכל הרוחות את כל המנהלים בגרוש שעובדים אצלך. ולא שילמת שכר.

למה השארת את כל העובדים אצלך? למה לא העפת את כל המנהלים?

ולמה אתה לא משלם משכורת?

כל ההתנהלות הזאת דפוקה.

יכול להיות שלא הייתי ברור, שלם לעובדים והטס אותם.

פורסם

ומה זה צריך לעניין את העובדים?

הם התקבלו לעבודה וביצעו מה שאמרו להם אז מגיע להם שכר. אם אני מטומטם אז זו בעיה שלי ולא שלהם. אני חייב לשלם להם כל מה שמגיע להם ובזמן.

במקרה אני גם מנהל מפעל לא גדול (כ30 עובדים) ולפני כמה שנים שנפלנו בתרגיל עוקץ של כמה מליונים אבא שלי מכר את הבית שלו ושילם את הכל כי זו אחריות שלו ולא של אף אחד אחר. המפעל שלנו קיים משנת 1961 ועד היום לא קרה שעובד לא קיבל משכורת בזמן.

פורסם

לא הבנת אותי, אני לא מאשים את העובדים כלל, וכתבתי 3 פעמים, לשלם להם דבר ראשון, אבל כדי למנוע זאת בעתיד (ו"כאילו" למנוע מצב בו אתה כבעל העסק מתעצבן שוב) שלח אותם הביתה מיד אחרי המשכורת

פורסם

קודם שלח הביתה את מי שהעסיק אותם למרות שהוא יודע שאין לו מאיפה לשלם כי היום זה שכר העובדים ומחר הוא יבנה בנין חדש לעיריה.

אין ספק שעובד מיותר צריך ללכת הביתה אבל רק אחרי שנתת לו את כל מה שמגיע לו.

אנחנו עוסקים בבני אדם וכמעסיקים צריך לחשוב תמיד גם מעבר לכיס. עובד שמגיע למקום עבודה צריך להרגיש שדואגים לו, שאכפת ממנו ושאם יקלע לצרה לא ינטשו אותו. עובד כזה בא לעבודה בראש יותר נקי ועם הרבה יותר מוטיבציה כי הוא מרגיש שייך.

פורסם

ראשי ההסתדרות צריכים להלחם באי תשלום משכורות.

אבל לסגור שדות תעופה ונמלי ים זאת עברה פלילית לפי דעתי.

השביתות של אמיר פרץ גרמו נזקים של מילירדים למדינה.

עליו היה צריך לעשות סיכול ממוקד.

יש פלסטינאים שגרמו הרבה פחות נזק למדינה ועשו להם סיכול ממוקד.

אייל

פורסם

יש כל מיני סיבות לשביתות ולא כולן באמת מוצדקות אבל לדעתי אין סיבה יותר מוצדקת מעובדים שבמשך שנתיים לא מקבלים משכורת.

ההסתדרות גילתה פה הרבה אורך רוח (יותר מידי לטעמי) וניסתה לתת הזדמנויות חוזרות ונשנות למדינה שבחרה לא לעשות כלום. איזו עוד ברירה נשארה?

פורסם

מה הקשר אבל של עובדי משרדי הממשלה, נמלי התעופה, נמלי הים וכ"ו? למה הבטלנים האלה צריכים לשבות? :x

אם בעיריית טייבה לא שילמו שכר שישביתו את עיריית טייבה. אם אני משלם לעיריית ת"א ארנונה בזמן והכל בסדר שם, למה הם צריכים לשבות ?

פשוט ביזיון של מדינה, אילו אני הייתי ראש הממשלה ושר האוצר כל אלה שלא קשורים לשביתה היו אצלי שובתים עד החודש הבא ולא מקבלים שקל אחד פלוס מפסידים משכורת של כמה זמן שהם שבתו.

ביזיון של מדינה, שאנשים מטומטמים וחסרי מוח כמו עמיר פרץ ועופר עיני שולטים במדינה ועושים מה שבא להם.

ROOONEEYY

פורסם
ראשי ההסתדרות צריכים להלחם באי תשלום משכורות.

אבל לסגור שדות תעופה ונמלי ים זאת עברה פלילית לפי דעתי.

יש לך רעיון טוב? לבקש יפה לא עזר, לבקש לא יפה גם לא עזר, מה עוד הם יכולים לעשות? אותם נזקים של מיליארדים הם באשמתם הבלעדית והמיידית של אלה שהיא צריכים לשלם להם שכר, אך לא עשו זאת.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
יש לך רעיון טוב? לבקש יפה לא עזר, לבקש לא יפה גם לא עזר, מה עוד הם יכולים לעשות? אותם נזקים של מיליארדים הם באשמתם הבלעדית והמיידית של אלה שהיא צריכים לשלם להם שכר, אך לא עשו זאת.

עמוס

שיעשו מה שבא להם אבל לחסום את גבולות המדינה זה לא דבר הגיוני לעשות.

זה הרבה יותר גרוע מפעולת טרור לפי דעתי.

אייל

פורסם

למה לעזעזל מדינת ישראל צריכה לשלם את המשכורות של עובדי עיריית טייבה?

אז שישלמו באותה מידה גם את המשכורות של עובדי עיריית חיפה, הוועד של המושב שלי וגם את המשכורת של ראש הממשלה במדינת אלי אביבי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם בעיריית טייבה לא שילמו שכר שישביתו את עיריית טייבה. אם אני משלם לעיריית ת"א ארנונה בזמן והכל בסדר שם, למה הם צריכים לשבות ?

כי לאף אחד לא אכפת אם עיריית טייבה שובתת. לאיזה שר זה יזיז בדיוק?

למה לעזעזל מדינת ישראל צריכה לשלם את המשכורות של עובדי עיריית טייבה?

אז מי ישלם להם משכורות אם לא המדינה?

הרשויות המקומיות הם חלק מהרשויות שבאחריות המדינה. נכון, הן אמורות להתנהל כיחידה עצמאית ולהסתדר כספית בעצמן, אבל במציאות זה לא קורה מאלף ואחת סיבות (החל מניהול כושל ודרך חוסר בגביית ארנונה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז מי ישלם להם משכורות אם לא המדינה?

הרשויות המקומיות הם חלק מהרשויות שבאחריות המדינה. נכון, הן אמורות להתנהל כיחידה עצמאית ולהסתדר כספית בעצמן, אבל במציאות זה לא קורה מאלף ואחת סיבות (החל מניהול כושל ודרך חוסר בגביית ארנונה).

יופי, לתשובה הזאת חיכיתי.

שוב, הם לא יודעים לנהל ומגיעים למצב הזה? לא מגיע להם רשות עצמאית. לפרק את הבאסטה (ובאסטות מתנהלות יותר טוב מאיך שהם מתנהלים, אגב), לקחת חברת ניהול חיצונית שתנהל את העסק וככה הכול ישתפר. החובות שלהם יוחזרו והחמולות שבשליטה יפסיקו לגנוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
יופי, לתשובה הזאת חיכיתי.

שוב, הם לא יודעים לנהל ומגיעים למצב הזה? לא מגיע להם רשות עצמאית. לפרק את הבאסטה (ובאסטות מתנהלות יותר טוב מאיך שהם מתנהלים, אגב), לקחת חברת ניהול חיצונית שתנהל את העסק וככה הכול ישתפר. החובות שלהם יוחזרו והחמולות שבשליטה יפסיקו לגנוב.

הכל נכון וצריך לבצע ASAP. מיד א-ח-ר-י שישלמו לעובדים את השכר שלהם.

אני לא טוען שהניהול הנוכחי תקין, נהפוכו. אבל מי שצריך "לקבל על הראש" הם ראשי הרשויות ולא העובדים הפשוטים שמנסים לשרוד את היום ממשכורת חודשית ממוצעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...